Header Ads

ΣΤΑ ΠΕΝΑΛΤΙ ΠΉΡΕ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ Η ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ φ1751



Κολομβία – Αργεντινή 2-3 πεν. (1-1 κ.δ.): Ο Μαρτίνες «κλείδωσε» το Superclasico
    

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Εμιλιάνο Μαρτίνες στα πέναλτι, η Αργεντινή επικράτησε της Κολομβίας με 3-2 στα πέναλτι (1-1.κ.δ.) και έκλεισε ραντεβού με τη Βραζιλία στον τελικό για τον τίτλο του Copa America!

Ζορίστηκε αλλά τα κατάφερε. Η Αργεντινή πέρασε μία δύσκολη βραδιά απέναντι στην Κολομβία και παρότι προηγήθηκε, ισοφαρίστηκε και χρειάστηκε να πάει το παιχνίδι στη διαδικασία των πέναλτι για να πάρει τη μεγάλη πρόκριση.

Η «Αλμπισελέστε» είχε τον Εμιλιάνο Μαρτίνες σε τρομερή βραδιά, καθώς ο τερματοφύλακας της Άστον Βίλα πραγματοποίησε δύο επεμβάσεις, στέλοντας έτσι τον Λιονέλ Μέσι και τους υπόλοιπους συμπαίκτες του στον μεγάλο τελικό με τη Βραζιλία, κλειδώνοντας έτσι το Superclasico!

Νωρίς κατάφερε να πάρει κεφάλι στο σκορ η Αργεντινή. Ο Λιονέλ Μέσι είδε τον Λαουτάρο Μαρτίνες μόνο του στο σημείο του πέναλτι και ο επιθετικός της Ίντερ εκμεταλλεύτηκε την πάσα του σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα, γράφοντας το 1-0 μόλις στο 7ο λεπτό.

Η Κολομβία είχε μεγάλη ευκαιρία με τον Γιέρι Μίνα στο 36′, όταν ο κεντρικός αμυντικός της Έβερτον σημάδεψε το δοκάρι.Στο 60ο λεπτό ωστόσο ήρθε το γκολ της ισοφάρισης με τον Ντίας να πλασάρει από πολύ δύσκολο σημείο και να ισοφαρίζει, στέλνοντας έτσι το ματς στα πέναλτι.

Κουαδράδο και Μέσι ευστόχησαν, ενώ Σάντσες και Ντε Πολ αστόχησαν. Ο Μίνα έχασε και αυτός το πέναλτι, ωστόσο ο Παρέδες ήταν εύστοχος για το 2-1. Ο Μπόρχα ισοφάρισε σε 2-2, πριν ο Λαουτάρο κάνει το 3-2. Ο Καρντόνα αστόχησε στο τελευταίο πέναλτι και η Αργεντινή πήρε τη μεγάλη πρόκριση για τον τελικό.

IN.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια