Header Ads

ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ FACEBOOK φ.1747

ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ
facebook

Κυριάκος Κόκκινος
Δικηγόρος - CoachΣακελλαροπούλου: Δήλωση - ντροπή για το Δημογραφικό!


Ο Κυριάκος Κόκκινος κοινοποίησε ένα σύνδεσμο.

Διαχειριστής 5 Ιουνίου στις 8:22 π.μ. • Η Eurobank ανακοίνωσε μια εξαιρετικά σημαντική πρωτοβουλία ετσιρικής κοινωνικής ευθύνης για την αντιμετώπιση του δημογραφικού κινδύνου εξαφάνισης του Ελληνισμού. Εύγε τους! Δυστυχώς οι προβατόσχημοι λύκοι που αναδείχθηκαν στην εγχώρια κι Ενωσιακή ιεραρχία απο τους εξουσιακούς μηχανισμούς με τις αδιαφανείς, αλλά γνωστές πλέον ατζέντες, δεν έχασαν ευκαιρία να ρίξουν το δηλητήριό τους, φανερώνοντας ότι μόνο τα συμφέροντα της Ελλάδας και των Ευρωπαϊκών λαών δεν υπηρετούν !

Γι’ συτούς το δημογραφικό θα λυθεί με την αντικατάσταση των Ελλήνων από τους μετανάστες από το Πακιστάν, την Αφρική κι όπου αλλού, μουσουλμάνους βεβαίως βεβαίως, για να έχουμε κι ανάλογης ποιότητας πολιτιστική... «αναβάθμιση»...!!!

Δυστυχώς όταν οι σσύμβατοι με το Ελληνικό κι Ορθόδοξο αυτό αξιακό πρότυπο, επικρατήσουν πληθυσμιακά, με τέτοιες ηγεσίες είναι βέβαιο ότι θα τους αποδοθούν και πολιτικά δικαιώματα και τότε χαράς ευαγγέλια!

Θα πέσει η μπούρκα, η καταπίεση κι η ανελευθερία σύννεφο και θα είναι αργά για δηλώσεις μετανοίας κα Πρόεδρε της Ελληνικής Δημοκρατίας και κ. Επίτροπε!

Δυστυχώς είστε οι πιο επικίνδυνοι παράμετροι στην εξίσωση επίλυσης του δημογραφικού προβλήματος κι αν ταχέως δεν αντισταθούν οι λαοί το μέλλον θα είναι ζοφερό και χωρίς διακριτό έθνος Ελλήνων!

Σακελλαροπούλου: Δήλωση-ντροπή για το Δημογραφικό!

Παρασκευή, 4 Ιουνίου 2021 Πρότεινε ως λύση την… αντικατάσταση των Ελλήνων από τους μετανάστες που έρχονται από Ασία και Αφρική Δήλωση-σοκ από την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, η οποία μιλώντας για το Δημογραφικό πρότεινε ως λύση την… αντικατάσταση των Ελλήνων από τους μετανάστες που έρχονται από την Ασία και την Αφρική.
    

Μιλώντας σε εκδήλωση που διοργάνωσε η Eurobank με σκοπό να παρουσιάσει την πραγματικά αξιόλογη προσπάθεια που αρχίζει για το Δημογραφικό, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας μάς πληροφόρησε ότι είναι «αναγκαίο να δούμε το θέμα της ενσωμάτωσης των μεταναστών, ιδιαίτερα αυτών που προσπαθούν να ενταχθούν στην ελληνική κοινωνία. Η ομαλή ένταξή τους δεν συμβάλλει μόνο στην οικονομική ανάπτυξη, αλλά βοηθά και στην τόσο αναγκαία ανανέωση του πληθυσμιακού δυναμικού της χώρας μας».

Την ίδια στιγμή, λοιπόν, που η συγκεκριμένη τράπεζα παρουσίαζε δράσεις με τις οποίες θα μπορέσει να ανατραπεί η εικόνα του αναπόφευκτου δημογραφικού μαρασμού που υπάρχει σήμερα, η Κατερίνα Σακελλαροπούλου υιοθέτησε την ατζέντα αυτών που προσπαθούν να μας πείσουν ότι τα κύματα της παράνομης μετανάστευσης θα… λύσουν το δημογραφικό πρόβλημά μας.

Δεν αποτέλεσε έκπληξη το γεγονός ότι στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και ο Ευρωπαίος επίτροπος Μαργαρίτης Σχοινάς, ο οποίος επίσης έδειξε ως μέρος της λύσης του δημογραφικού προβλήματος την ένταξη των μεταναστών. Υπογράμμισε, μάλιστα, ότι πρέπει να εξασφαλίσουμε πως αυτό το «νέο κύμα μεταναστών», οι οποίοι θα βρίσκονται νόμιμα τα επόμενα χρόνια υπό την προστασία της Ε.Ε., θα έχει πρόσβαση σε υπηρεσίες υγείας και παιδείας… Ευτυχώς, εντελώς διαφορετική ήταν η προσέγγιση στο ζήτημα του επίσης παρόντος στην εκδήλωση Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου. Εκανε μια πολύ μεστή προσέγγιση του θέματος, αποσυνδέοντάς το από τον οικονομικίστικο τρόπο σκέψης, ενώ αναφέρθηκε τόσο στο αξιακό ζήτημα όσο και στον ρόλο των ΜΜΕ και των προτύπων που αυτά προβάλλουν. Ο Αρχιεπίσκοπος χαρακτήρισε το Δημογραφικό το νούμερο ένα εθνικό πρόβλημα, ενώ στόχευσε και την Πολιτεία, κάνοντας λόγο για άστοχα νομοθετήματα, συμβαλλούσης και της Ε.Ε., που υπονομεύουν σταθερά τα θεμέλια του οικογενειακού βίου. Δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο μείζον ζήτημα των εκτρώσεων, υπενθυμίζοντας την ανάγκη προστασίας του αγέννητου παιδιού.

Ανεξαρτήτως, πάντως, των δηλώσεων των πολιτικών προσώπων, η πρωτοβουλία της Eurobank, που θα επικεντρωθεί στα ανατολικά σύνορα της χώρας μας, από τον Εβρο έως το Καστελόριζο, με τίτλο «Πρωτοβουλία για το Δημογραφικό: Μπροστά για την οικογένεια», αποδεικνύει ότι η έννοια της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης μπορεί να προσφέρει. Και όπως τόνισε ο διευθύνων σύμβουλος της Eurobank Φωκίων Καραβίας, «η λύση του Δημογραφικού δεν μπορεί παρά να έρθει και μέσα από τη στήριξη της οικογένειας».

ΠΗΓΗ Σχόλιο από Secret Real Truth: Δείτε και το σχετικό σοκαριστικό βίντεο και βγάλτε συμπεράσματα 

Κυριάκος Κόκκινος, Δικηγόρος, 
Πρόεδρος της Κίνησης Οργανικότητας ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΣ, 
Αντιπρόεδρος Συνδέσμου Ελλήνων Βατραχανθρώπων


Δεν υπάρχουν σχόλια