Header Ads

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΜΑΡΙΛΕΝΑΣ ΣΟΥΚΟΥΛΗ - ΒΙΛΙΑΛΗ φ.1746

ΜΑΡΙΑ ΕΛΕΝΗ ΣΟΥΚΟΥΛΗ ΒΙΛΙΑΛΗ
Αναπληρώτρια Κοινοβουλευτική Εκπρόσωπος
Βουλευτής Ν. Κορινθίας
  
ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΜΑΡΙΛΕΝΑΣ ΣΟΥΚΟΥΛΗ-ΒΙΛΙΑΛΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΒΕΛΟΥ-ΒΟΧΑΣ
  

Περιοδεία στον Δήμο Βέλου Βόχας πραγματοποίησε η Αναπληρώτρια Κοινοβουλευτική Εκπρόσωπος ΝΔ-Βουλευτής Κορινθίας κα Μαριλένα ΣούκουληΒιλιάλη. Συγκεκριμένα η κα Σούκουλη συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Βέλου - Βόχας κο Αννίβα Παπακυριάκo καθώς και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου κο Γεώργιο Πρεδάρη και κο Νίκο Ρόζο. Κατόπιν συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Ζευγολατιού κο Γιάννη Παπαδημητρίου. 

Η επίσκεψή της στο Ζευγολατιό έκλεισε με την πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ της Πνευματικής Στέγης Ζευγολατιού καθώς και με τον πρόεδρο του Αθλητικού Γυμναστικού Συλλόγου ΑΠΙΣ κο Αριστείδη Μπουλντά. Στη συνέχεια η κα Σούκουλη επισκέφθηκε το Βραχάτι, όπου συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας κο Γιώργο Βασιλείου, ενώ ακολούθησαν συναντήσεις της με τους Προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων Νεράντζας και Κοκκωνίου κο Βαγγέλη Δαγρέ και κο Αντώνη Καραχοντζίτη αντίστοιχα καθώς και με μέλη των τοπικών συμβουλίων. 

Μετά το πέρας της περιοδείας της η κα Σούκουλη δήλωσε με ανάρτησή της «Έχει τεράστια σημασία για κάθε εκπρόσωπο του κορινθιακού λαού να ακούει με προσοχή για τα προβλήματα της περιοχής μας και κατόπιν να πράττει. Ευχαριστώ θερμά για την φιλοξενία και δεσμεύομαι ότι θα διεκδικήσω τα δίκαια αιτήματα του Δήμου Βέλου Βόχας».

Δεν υπάρχουν σχόλια