Header Ads

ΔΡ. Σ.ΜΠΑΓΚΝΤΙ ΓΙΑ PCR ΚΑΙ SELF-TEST φ.1744

Δρ. Σ.Μπάγκντι: Τα PCR και τα self-test δε λένε τίποτα και είναι «επικίνδυνα, ηλίθια, ανόητα και άχρηστα»
    

Αποκαλυπτικός ήταν σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Γερμανο-Ταϊλανδός καθηγητής επιδημιολογίας, Δρ. Σουχαρίτ Μπάγκντι, τον οποίο πρώτο το pronews.gr έκανε γνωστό στο ελληνικό κοινό. Επέκρινε το σκληρό Lockdown που επέβαλε η ελληνική κυβέρνηση, ενώ χαρακτήρισε τα self-test που γίνονται στους μαθητές «επικίνδυνα, ηλίθια, ανόητα και άχρηστα».

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Φυσικοπαθητικό και συγγραφέα Μάριο Δημόπουλο, ο Δρ. Μπάγκντι αναφέρθηκε και στο σκληρό ελληνικό lockdown, παρατηρώντας: «Τα lockdown δε δουλεύουν. Ποτέ δεν δούλεψαν και ποτέ δεν θα δουλέψουν.» Ο Γερμανοταϊλανδός επιδημιολόγος επεσήμανε ότι το πρόβλημα με τον κορωνοϊό είναι ότι κανείς δεν ξέρει τι ακριβώς είναι και άρα δεν μπορεί να μετράει κρούσματα ή θανάτους εξαιτίας του. Τόνισε δε ότι τα PCR τεστ δεν είναι έγκυρα και ότι ο τρόπος που η δύση αντιμετωπίζει τον κορωνοϊό πηγαίνει τον πολιτισμό μας αιώνες πίσω, θυμίζοντας την εποχή που δεν υπήρχε ουσιαστικά ιατρική επιστήμη, παρομοιάζοντας τη διαχείριση του θέματος με τον τρόπο που κάποτε οι Ευρωπαίοι διαχειρίζονταν την πανούκλα.

Για την Ινδία, από την οποία, όπως είπε, έχει ρίζες, ο κ. Μπάγκντι δήλωσε ότι οι Ινδοί δεν πεθαίνουν από τον COVID, αλλά επειδή λιμοκτονούν ή αρρωσταίνουν λόγω των μέτρων εγκλεισμού. Κάνει πολλή ζέστη εκεί, δεν έχουν τίποτα να πιουν, τίποτα να φάνε, είναι φτωχοί. Οι άνθρωποι στην Ευρώπη δεν το συνειδητοποιούν.

Ο επιδημιολόγος από το Μάιντς, αναφέρθηκε και στα υποχρεωτικά self-test στα σχολεία, χαρακτηρίζοντας το μέτρο εγκληματικό και επικίνδυνο για τα παιδιά. «Βάζοντας το τεστ στη μύτη σας χωρίς λόγο ενδέχεται να υποστείτε ζημιά», ανέφερε ο Δρ. Μπάγκντι, για να προσθέσει: «Το τεστ είναι ηλίθιο, ανόητο και άχρηστο. Δεν σας λέει τίποτα. Δεν σας λέει τίποτα. Αυτό το μάκτρο μύτης που αναζητά ένα αντιγόνο, δεν σας λέει τίποτα. Και προκαλώ οποιονδήποτε να με διαψεύσει και τότε να σηκωθούμε και να κάνουμε μία πολιτισμένη συζήτηση. […] Ακόμη και αν το PCR τεστ μας έλεγε όντως, αν κάποιος έχει μολυνθεί από τον ιό, δεν προστατεύει το άτομο στο οποίο γίνεται το τεστ, επειδή τα παιδιά δεν κινδυνεύουν ούτως ή άλλως, δεν θα αρρωστήσουν ποτέ σοβαρά, δεν θα πεθάνουν ποτέ και δεν θα διαδώσουν την ασθένεια.» Πηγή: Ε.Θ. Δευτέρα, 17 Μαΐου 2021

Δεν υπάρχουν σχόλια