Header Ads

ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ FACEBOOK φ.1744

ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ
facebook

Κυριάκος Κόκκινος
Δικηγόρος - Coach







Κυριάκος Κόκκινος 
Αγαπημένα • 12 Μαΐου στις 12:27 π.μ. •

Ανήκουστες και μηδενιστικές οι δηλώσεις Πατέλη για την κατάκτηση του Διδακτορικού…


Οι ανήκουστες, για τους μη υποψιασμένους, δηλώσεις του συμβούλου του Πρωθυπουργού Αλέξη Πατέλη ότι η κατοχή διδακτορικού διπλώματος, είναι ένδειξη «τεμπελιάς» (!!!), αποτελούν την κοινή ιδεολογική συνισταμένη μίας σύγχρονης μηδενιστικής τάσης των όσων προαλείφονται για ταγοί του παγκόσμιου κοπαδιού των απαίδευτων , άβουλων και αμέτοχων στα κοινά μαζανθρώπων! Η τραγκή αυτή αντίληψη δεν είναι ένα εξ αμελείας» λάθος», για να χωρεί συγνώμη, αλλά συνιστά το σημείο σύγκλισης των - φαινομενικά μόνον αντίθετων ιδεολογικών κυριαρχικών τάσεων αριστεράς και δεξιάς, που ως προς αυτό ταυτίζονται.
  

Μπορείτε να θυμηθείτε τη λυσσαλεα επίθεση στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ στην έννοια της αριστείας, των κριτηρίων επιλογής σημαιοφόρων κι άλλες σαφείς αποδείξεις της υποκινούσης όλα αυτά ιδεοληπτικής προσέγγισης του σοβαρού αυτού ζητήματος. Ακόμη περισσότερο ενοχλεί η υποκρισία της δήλωσης ότι ο ίδιος δεν θα προσλάμβανε τον «τεμπέλη» κάτοχο διδακτορικού, αφού υποκρύπτει μια υψηλού επιπέδου οίηση. Διότι κι ο ίδιος είναι κάτοχος διδακτορικού, το οποίο είναι πασίδηλο ότι αξιοποίησε στη δική του καρριέρα, που τον έφθασε στη δημοσιότητα, για να μπορεί κάπως έτσι να υποτιμά κάθε άλλον αγωνιζόμενο επιστήμονα!

Κάπως έτσι κι εκ «λάθους» της λανθάνουσας γλώσσας, ευτυχώς για εμάς, γίνεται η φανέρωση της σύχρονης επίθεσης της διεθνιστικής αριστεροδεξιάς, που υποτιμά, χειραγωγεί, περιορίζει κι απειλεί τους ελεύθερους πολίτες, ειδικά αυτούς που διεκδικούν την ελευθερία και την αριστεία τους ως όντων, με έκπτωση των χαρακτηριστικών τους ως ΑΝΘΡΩΠΩΝ. Μην απορείτε πού τους βρίσκουν και γιατί πολλά σχετικά βίντεο, που αφορούσαν την εν λόγω δήλωση, με εξαιρετική ταχύτητα , άρχισαν να κατεβαίνουν από το διαδίκτυο!

Το σύστημα προστατεύει τους δικούς του, όταν εκ λάθους τους πέφτουν οι μάσκες και δείχνουν το πραγματικό τους πρόσωπο. Κοιμηθείτε ήσυχοι συνεχίζοντας να ψηφίζετε τις πολωμένες καθ’ υπόδειξη επιλογές του φαύλου καθεστώτος...κι η κατάληξη του πειράματος ολοένα και θα πλησιάζει στο δυστοπικό της τέλος!

Διαβάστε και μία πολύ ενδιαφέρουσα ανάλυση του καθηγητή Παναγιώτη Ήφαιστου στο λογαριασμό του στο διαδίκτυο.

Κυριάκος Κόκκινος, 
Δικηγόρος, 
Πρόεδρος της Κίνησης Οργανικότητας ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΣ, 
Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Ελλήνων Βατραχανθρώπων

Δεν υπάρχουν σχόλια