Header Ads

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ φ.1744

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ ΕΘΝΙΚΑ & ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Ο Βορειοηπειρωτικός Ελληνισμός αφανίζεται και εμείς κοιτάμε!
  


Σάββατο, 15 Μαΐου 2021 Το ελληνικό κράτος δεν αντιστάθηκε στην μεθόδευση Ράμα που επέβαλε η καραντίνα τους έλληνες που εισήλθαν στην Αλβανία για να ψηφίσουν, με αποτέλεσμα να τους απαγορεύσει την ψήφο! Μιλάμε για μία πρωτοφανή Νοθεία την οποία το ελληνικό κράτος ανέχθηκε. Τα αποτελέσματα όμως αποδεικνύονται καταστροφικά για τον ελληνισμό της Βορείου Ηπείρου. Ο ελληνισμός της Βορείου Ηπείρου βουλιάζει… Tα αποτελέσματα των αλβανικών εκλογών πρέπει να προκαλέσουν ηλεκτροσόκ τόσο στον Βορειοηπειρωτικό Ελληνισμό όσο και στην Αθήνα. Οι ατυχείς χειρισμοί, ο νεποτισμός, το νταβατζιλίκι στην πολιτική εκπροσώπηση του Ελληνισμού της Βορείου Ηπείρου έχουν λειτουργήσει διαλυτικά και πλέον είμαστε στο σημείο μηδέν.

Πέραν όλων των προβλημάτων που υπάρχουν, είναι προφανές ότι βρισκόμαστε σε κρίσιμο μεταίχμιο – και με ευθύνες όσων νέμονται την πολιτική εκπροσώπηση της μειονότητας. Γιατί μιλάμε για μειονότητα η οποία πλέον ζει στην Ελλάδα αλλά και όσοι παραμένουν στην Αλβανία θεωρούν ότι εκφράζονται και εξυπηρετούν τα συμφέροντά τους μέσα από τα αλβανικά κόμματα και από υποψηφίους που δεν κρύβουν μερικές φορές τα ανθελληνικά αισθήματά τους.

Πηγή: Ε.Θ.






Μητροπολίτης Μόρφου:
«Oύτε έχω εμβολιαστεί μέχρι σήμερα και ούτε προτίθεμαι να εμβολιαστώ»
  

Newsroom «Θεωρώ πολύ επικίνδυνο το συγκεκριμένο εμβόλιο, να γίνει σεβαστή η επιλογή μου» το μήνυμα του Μητροπολίτου Μόρφου Σε ανακοίνωσή του ο Μόρφου Νεόφυτος δίνει τις δικές του απαντήσεις για τα όσα ψευδώς κυκλοφόρησαν περί του εμβολιασμού του. 

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωσή του 

Ο υποφαινόμενος Μητροπολίτης Μόρφου κ. Νεόφυτος, με την παρούσα μου επίσημη ανακοίνωση από την ιστοσελίδα της Μητροπόλεως Μόρφου, σε απάντηση στους ψίθυρους και στις φημολογίες, που κυκλοφορούν κατά τις τελευταίες ημέρες μεταξύ δημοσιογραφικών και άλλων κύκλων σε διάφορες επαρχίες της Κύπρου, ότι δήθεν έχω εμβολιαστεί με ένα από τα εμβόλια που κυκλοφορούν κατά του κορωνοϊού Covid-19, δηλώνω κάθετα ότι αυτές οι φημολογίες αποτελούν στοχευμένα ψεύδη και τις διαψεύδω κατηγορηματικά.

ΟΥΤΕ ΕΧΩ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΠΡΟΤΙΘΕΜΑΙ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΩ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ, καθότι θεωρώ πολύ επικίνδυνα τα συγκεκριμένα εμβόλια. Άλλωστε σε πολλές συνεντεύξεις και κηρύγματά μου, που ήδη κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, έχω επεξηγήσει με σαφήνεια και υπευθυνότητα τους λόγους που αρνούμαι να εμβολιαστώ.

Παρακαλώ να γίνει σεβαστή η άποψη και επιλογή μου.

Ο δηλώνων τα ανωτέρω 
+ Ο Μητροπολίτης Μόρφου Νεόφυτος





Πολεμικό διάγγελμα Νετανιάχου:
‘’Έχουμε πόλεμο-Μπείτε στα καταφύγια’’
    

Πηγή: Παναγιώτης Νάστος 5ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ 15.5.2021 Πολεμική ομιλία είχαμε πριν λίγο από τον Ισραηλινό ηγέτη Μπέντζαμιν Νετανιάχου.

Τα σημαντικότερα σημεία:

Η επιχείρηση δεν έχει τελειώσει ακόμη και θα συνεχιστεί έως ότου επιτύχει τον στόχο της, που είναι να αποτρέψει την εκτόξευση πυραύλων κατά του Ισραήλ Το Ισραήλ καταστρέφει συστηματικά όλες τις σήραγγες της Χαμάς και τα σπίτια των ηγετών Η επιχείρηση θα διαρκέσει όσο χρειαστεί Ζητώ από όλους τους πολίτες να παραμείνουν στα καταφύγια στα για τις επόμενες μέρες Είμαστε σε πόλεμο Δεν υπάρχει πλέον δίκαιη ή ηθική επιχείρηση Ευχαρίστησε τον Πρόεδρο των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν και άλλους παγκόσμιους ηγέτες για την υποστήριξη τους στο Ισραήλ Προειδοποίησε τους ηγέτες της Χαμάς: «Δεν μπορείτε να κρυφτείτε’’ Αναφερόμενος στην καταστροφή πολυώροφων κτιρίων σήμερα στη Γάζα, ο Νετανιάχου λέει ότι αυτά τα κτίρια χρησιμοποιούνται από τη Χαμάς και άλλες τρομοκρατικές οργανώσεις.

Όσον αφορά την εθνοτική βία στο Ισραήλ, ο Νετανιάχου λέει ότι το Ισραήλ δεν θα αφήσει τους Αραβούς να κάνουν επιθέσεις σε Εβραίους.

Μέση Ανατολή 16.05.2021 - 09:01 Ενημερώθηκε στις: 16.05.2021 - 09:38






Ισοπέδωσαν την Χαμάς:
Πάνω από 100 μαχητικά σήκωσε η Ισραηλινή ΠΑ τα ξημερώματα
  
  

Mία από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις στη Γάζα πραγματοποίησε η Ισραηλινή ΠΑ πριν λίγες ώρες, καθώς 150 μαχητικά ισοπέδωσαν βάσεις, τούνελ, εργοστάσια και σπίτια που ανήκουν στους φιλότουρκους της Χαμάς.

Όπως σας ανέφερε χθες το Πενταπόσταγμα, οι πόλεις Τελ Αβίβ, Μπνεϊ Μπρακ, Ραμάτ Γκαν, Γιχούδ, Ρισόν Λέζιον, Πετάχ Τίκβα, Άσντοντ και Γεχούντ βρέθηκαν υπό πολιορκία, καθώς είχαμε μπαράζ πυραύλων.

Ισραηλινή εκδίκηση Στις πρώτες πρωινές ώρες, η Ισραηλινή Πολεμική Αεροπορία στόχευσε ένα τεράστιο δίκτυο με τούνελ που ανήκουν στις ταξιαρχίες Αλ-Κασάμ της Χαμάς στη Γάζα. Σε βίντεο που σας παραθέτουμε πιο κάτω, δείχνει το δίκτυο να βομβαρδίζεται με ακρίβεια από Ισραηλινά μαχητικά αεροσκάφη. Ταυτόχρονα, πέντε κτίρια καταστράφηκαν στην οδό AlWahdah της Γάζας από την Ισραηλινή Πολεμική αεροπορία. Στα σπίτια, ζούσαν ηγέτες της Χαμάς.

Ανακοίνωση ΙDF ‘’Η Πολεμική Αεροπορία έπληξε το σπίτι τοy ηγέτη της Χαμάς Yahya Sinwar. Κάναμε τα πάντα για να μην βλάψουμε αθώους πολίτες. Η Χαμάς επιλέγει να κρύβεται ανάμεσα σε πολίτες. Θα συνεχίσουμε να υπερασπιζόμαστε τον λαό του Ισραήλ.’’ Συνεδριάζει το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ Το Συμβούλιο Ασφαλείας του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών συνεδριάζει σήμερα για να συζητήσει τη χειρότερη ανάφλεξη της βίας μεταξύ του Ισραήλ και των Παλαιστινίων μετά το 2014.

Ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε ότι οι ένοπλοι βραχίονες της Χαμάς, του Παλαιστινιακού Ισλαμικού Τζιχάντ και άλλων οργανώσεων έχουν εκτοξεύσει περίπου 2.300 ρουκέτες από τη Δευτέρα.

Περίπου 1.000 αναχαιτίστηκαν από το σύστημα αντιπυραυλικής άμυνας Σιδηρούς Θόλος, ενώ 380 κατέπεσαν μέσα στη Λωρίδα της Γάζας, σύμφωνα με την ίδια πηγή.

Ανδρέας Μουντζουρούλιας 5ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ 16.5.2021






Εσωτερική Ασφάλεια
Βίντεο-σοκ:
‘’Αλλάχ Ακμπάρ’’ στο Κέντρο της Αθήνας

  


Εικόνες-σοκ στο κέντρο της Αθήνας το Σάββατο.

Όλα τα ΜΜΕ, ακόμα και τα δήθεν πατριωτικά, ανέφεραν πως πραγματοποιήθηκε πορεία αλληλεγγύης προς τoν Παλαιστινιακό λαό! Μόνο που δεν ήταν μία απλή πορεία, αλλά όπως θα σας παρουσιάσει το Πενταπόσταγμα, εκτός από τους γνωστούς αριστεριστές, συμμετείχαν Πακιστανοί, με επικεφαλής των Ασλάμ και Σύριοι, οι οποίοι κρατούσαν σημαίες του ‘’FSA’’, ο οποίος στηρίζεται από την Άγκυρα! Μάλιστα ακούσαμε πολλές φορές και το ‘’Αλλάχ Ακμπάρ’’ στο κέντρο της Αθάνας απο ‘’μετανάστες’’ που κρατούσαν παλαιστινιακες σημαίες. Καταλαβαίνετε σε ενδεχόμενη σύρραξη με την Τουρκία ποια χώρα θα υποστηρίξουν!

Συγκεντρώσεις και στην Θεσσαλονίκη Συγκέντρωση αλληλεγγύης υπέρ του παλαιστινιακού λαού, πραγματοποίησαν μέλη του ΚΚΕ και της Επιτροπής για τη Διεθνή Ύφεση και Ειρήνη και της Παλαιστινιακής παροικίας στη συμβολή των οδών Αριστοτέλους με Τσιμισκή, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Μάλιστα επέκριναν την ελληνική κυβέρνηση για τη μη καταδίκη της επίθεσης κατά των παλαιστίνιων και την ταυτόχρονη αναβάθμιση της οικονομικής, πολιτικής και στρατιωτικής συνεργασίας με το ‘’κράτος δολοφόνου’’ Ισραήλ. Εκφράζουν την αμέριστη αλληλεγγύης και συμπαράσταση τους στον λαό της Παλαιστίνης και ζητούν την αναγνώριση του κράτους από την ελληνική κυβέρνηση και τη διεθνή κοινότητα.

Πόσο επικίνδυνοι πλέον; Γιατί δεν διαλύονται αυτές οι οργανώσεις από την Κυβέρνηση;

Ανδρέας Μουντζουρούλιας 
5ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ 16.05.2021

Δεν υπάρχουν σχόλια