Header Ads

ΑΙΤΗΜΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΠΟ ΚΛΟΠΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΡΡΗΞΕΙΣ φ.1740

Αίτημα μεγαλύτερης ασφάλειας από κλοπές και διαρρήξεις
  


ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΟΣ & ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ « Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ» 
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΖΑΚΥΝΘΟΥ 8 ΣΑΜΟΥΤΑΝΗ 
ΒΡΑΧΑΤΙ ΒΡΑΧΑΤΙΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ 
Τ.Κ. 20006 FAX:2741022047 Tηλ. 27410 26950 - 55979 
E’MAIL fonikor1@gmail.com 
Βραχάτι, 9.4.2021 

Προς 
Τη Διεύθυνση Ελληνικής Αστυνομίας Κορινθίας 
Ερμού 47 Κόρινθο 201 31 

Κύριε Διευθυντή, 

με την παρούσα μας επιστολή επιθυμούμε, ως Διοικητικό Συμβούλιο του Εξωραϊστικού και Πολιτιστικού Συλλόγου Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Βραχατίου Κορινθίας, να σας ενημερώσουμε για τις ανησυχίες των μελών μας από τη λεγόμενη έξαρση κλοπών και διαρρήξεων, που συμβαίνουν στον παραλιακό Οικισμό της Σαμούτανης Βραχατίου.

Το γεγονός αυτό αποτελούσε παλαιό πρόβλημα, που ήταν κατά κάποιο τρόπο ελεγχόμενο από το Αστυνομικό Τμήμα Βραχατίου και τους πέριξ αυτού Αστυνομικούς Σταθμούς. Από τις προ ολίγων ετών καταργήσεις τμημάτων και απομείωση προσωπικού στα εναπομείναντα Αστυνομικά Τμήματα, τα Αστυνομικά συμβάντα εγκληματικών πράξεων του είδους. Έχουν γίνει μάστιγα της περιοχής και η έννοια των παραθεριστών – μελών τους Συλλόγου μας είναι ψυχοφθόρα, γιατί δεν γνωρίζουν σε ποία κατάσταση θα βρουν κατά την επίσκεψή τους το κλειστό σπίτι τους ειδικά τους χειμερινούς μήνες.

Με την παρούσα μας δεν έχουμε πρόθεση να αμφισβητήσουμε το έργο των αρμοδίων Αστυνομικών Τμημάτων και Αστυνομικών Υπαλλήλων.

Γνωρίζουμε τον φόρτο εργασίας που επιχειρούν σε ένα διαρκώς αυξανόμενο έκνομο περιβάλλον, όπως επίσης και τις οικονομικές περικοπές στην κίνηση τροχοφόρων.

Αποτελεί όμως αδήρητη ανάγκη να επανέλθουν, τουλάχιστον για κάποιους μήνες του έτους οι διακοπείσες νυκτερινές περιπολίες στην περιοχή της Σαμούτανης Βραχατίου, προκειμένου να περισταλούν τα συμβάντα κλοπών και διαρρήξεων ακατοίκητων, λόγω νεκρής παραθεριστικής περιόδου, οικιών.

Ελπίζουμε στην κατανόησή σας.

Ο Πρόεδρος 
Ευάγγελος Κόκκινος 

Ο Γενικός Γραμματέας 
Νικόλαος Κόκκαλης 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΕΙΤΑΙ 
Στο Δήμο Βέλου Βόχας 
Αστυν. Τμήμα Βραχατίου

Δεν υπάρχουν σχόλια