Header Ads

ΕΙΧΑ ΓΡΑΨΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΤΩΡΑ φ.1731

ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΘΕΜΑΤΑ
Δεν τα είπα απλά, τα είπα και με λεπτομέρειες, λες και τα σχεδίασα εγώ!!!

  


El.gr 9 Δεκεμβρίου, 2020 

Το 2017 κυκλοφόρησε η τετραλογία μου MATRIX DOMINION (έχει εξαντληθεί), όπου μεταξύ των πολλών, στη σελίδα 195-196 (όπως μου θύμισε ένας φίλος) έγραψα με λεπτομέρειες αυτά που ζούμε τώρα με την ΠΑΝΔΗΜΙΑ.

Στον Τόμο 72 (MATRIX DOMINION IV) έγραψα στις σελίδες 195-196:

Η ελίτ του σκότους, θα μπορούσε να κατασκευάσει έναν ιό ενώνοντας μεταξύ τους ασθένειες του ανθρώπου και των ζώων, π.χ. μια εντελώς νέα και άκρως μεταδοτική μετάλλαξη της κοινής γρίπης και εκ προθέσεως να την απελευθερώσει στο περιβάλλον. Ξεσπάει μια πανδημία, και το χρονικό διάστημα μεταξύ της μόλυνσης από τον ιό και του θανάτου του ατόμου, έστω ότι είναι περίπου 10 ημέρες.

Με δεκάδες χιλιάδες νεκρούς μέσα σε λίγες εβδομάδες και το ποσοστό των θανάτων να αυξάνεται ραγδαία σε όλο τον κόσμο, μια παγκόσμια κραυγή για θεραπεία θα υψωθεί, ζητώντας κλασικά λύση, από αυτούς που έδωσαν και το πρόβλημα.

Τότε, δήθεν ως εκ θαύματος, η επιστήμη, θα κάνει την εμφάνισή της με ένα εμβόλιο-αντίδοτο. Η μόνη παρενέργεια, θα εξηγούν οι εκπρόσωποι της κυβέρνησης, είναι ότι, δεδομένης της φύσης του ανθρώπινου-ζωικού ιού, η «θεραπεία» χρησιμοποιεί ζωικό DNA και νανορομπότ για να «ξαναγράψει» γενετική ταυτότητα του κάθε ατόμου, έτσι ώστε το άτομο να μην είναι πλέον εντελώς άνθρωπος και έτσι να είναι πιο ανθεκτικός. Όπως η ΜΌΝΣΑΝΤΌ, που έβαλε DNA σκορπιού μέσα στις ντομάτες, για να γίνουν ανθεκτικές στα ισχυρά της ζιζανιοκτόνα.

Το καίριο σημείο, λοιπόν, είναι ότι εκείνοι που θα λάβουν αυτό το αντίδοτο, θα μετατραπούν εν μέρει γενετικά σε «θηρία», αφού πλέον οι ικανότητές τους δεν θα είναι οι συνήθεις των ανθρώπων.

Το εμβόλιο θα το κάνει όποιος θέλει εθελοντικά και θα ξέρει και τις παρενέργειες. Το δίλλημα θα είναι παρενέργειες, ή θάνατος. Με το ζόρι επομένως, δεν θα γίνει τίποτε.

Ό Χριστός βέβαια, είχε τονίσει λέγοντας, μην φοβάστε, στον κόσμο αυτό το πολύ πολύ να σας σκοτώσουν, μπορούν να πειράξουν μόνο το σώμα σας.

Όποιος λοιπόν επιλέξει το εμβόλιο, δεν θα είναι πλέον «εντελώς ανθρώπινος» δεν θα είναι εντελώς ελεύθερος και ίσως ανίκανος να έχει ελεύθερη βούληση. Αυτό ίσως να εξηγεί για ποιο λόγο στο βιβλίο της Αποκάλυψης αναφέρεται ότι όποιος δέχεται το χάραγμα είναι καταδικασμένος για πάντα.

Και βεβαίως, όπως έχω ξαναπεί, το χάραγμα μάλλον δεν θα είναι το απλό εμφυτεύσιμο τσιπάκι, αλλά κάτι που έχει να κάνει με την τεχνολογία της γενετικής μηχανικής, αφού το απλό σημερινό τσιπάκι, μπορείς με ένα νυστέρι, να το αφαιρέσεις.

Επομένως είτε με την απειλή της υγείας, είτε με την απειλή της λιμοκτονίας, είτε και με τα δύο, μπορεί να μας δώσουν ένα τσιπ, όχι απαραίτητα το απλό verichip, αλλά όπως είπαμε, ίσως και κάτι πολύ πιο προηγμένο, όπως τα τσιπ που αποτελούνται πλέον μόνο από βιολογικό υλικό, ή νανοτσίπ, που θα συντίθεται από νανίτες που θα εισάγονται στο σώμα μέσω εμβολίων.

Το απόλυτα σίγουρο είναι ότι όταν δοθεί το χάραγμα, οι άνθρωποι θα ξέρουν ότι χωρίς αυτό δεν θα μπορούν ούτε να αγοράσουν ούτε να πουλήσουν τίποτε και θα τους δοθεί σε απόλυτα εθελοντική βάση. Το κύριο χαρακτηριστικό του χαράγματος θα είναι το ότι χωρίς αυτό θα μένεις εκτός της αλυσίδας των οικονομικών συναλλαγών. Θα είσαι τελειωμένος οικονομικά.

Απλά όποιος δεν το πάρει, είτε θα απειλείται να πεθάνει από κάποιο ιό, είτε θα οδηγείται στα στρατόπεδα συγκέντρωσης, ή σε γκετοποιημένες περιοχές.

Αν κάποιος μπορεί να φανταστεί αυτήν την πρόκληση του παγκόσμιου χάους, τότε θα μπορεί να συλλάβει την εικόνα, για το πώς ο Αντίχριστος «τους οδηγεί όλους», τόσο τους «μικρούς» όσο και τους «μεγάλους», να λάβουν το χάραγμα. (που επιβεβαιώνουν τ΄ανωτέρω) Ακολουθούν οι φωτογραφίες των σχετικών σελίδων. Το κακό για όσους δεν έχουν την τετραλογία αυτή, είναι το ότι αυτά είναι τα πιο απλά πράγματα που έχω γράψει μέσα.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ Θυμίζω ότι το λεγόμενο εμβόλιο του κορωνοϊού, δεν είναι εμβόλιο, αλλά όπως λένε όλοι οι ειδικοί, ενέσιμο γενετικό υλικό.

Αν με ρωτούσατε, γιατί έγραψα στον τίτλο, λες και το σχεδίασα εγώ, θα απαντούσα, ότι πολύ σωστά θα το είχα σχεδιάσει, αφού τώρα που οι άνθρωποι αντιμετωπίζουν σταδιακά τον κόσμο μας στην χειρότερη έκδοσή του, θα κληθούν να επιλέξουν αυτόν τον κόσμο (ακόμη και στην χειρότερη έκδοσή του), ή να τον απορρίψουν, με το να μη δεχθούν το χάραγμα.

Είναι μία κομβική στιγμή, στην οποία όλες και όλοι μπορούν να απορρίψουν τον κόσμο αυτό, καθώς και την ζωή για την οποία αγωνίζονται από τη στιγμή που θα γεννηθούν μέχρι τον θάνατό τους.

Ό Χριστός όμως, βρίζοντας στην κυριολεξία το ιερατείο της τότε θρησκείας, ζήτησε από όλους και όλες, να ζητούν τη ζωή στον δικό Του κόσμο και να απορρίψουν τα “αγαθά του Αβραάμ και του Ισαάκ”.

Αυτό το κεντρικό νόημα της Αποκάλυψης του Χριστού, το ιερατείο το κρύβει ανέκαθεν, ωθώντας τον κόσμο στην τυπολατρία που ο Χριστός απέρριψε.

Να λοιπόν, γιατί, όχι μόνο θα τα σχεδίαζα όλα αυτά, αλλά και θα βοηθούσα να πραγματοποιηθούν. Για να φθάσουν δηλαδή οι άνθρωποι επιτέλους στο σημείο να αναγκαστούν να διαλέξουν, αφού βοήθεια δεν έχουν πλέον από κανέναν, μια και τα λόγια του Χριστού έχουν παραποιηθεί και διαστρεβλωθεί σε μέγιστο βαθμό.

Τον κόσμο του Φωτός ή την χειρότερη έκδοση του ΜΑTRIX;;;;;

Ισως η ώρα της επιλογής να πλησιάζει.

Όψόμεθα εις Φιλίππους.

* Ο κ. Δήμος Λιακόπουλος, είναι φυσικός, συγγραφέας από τη Θεσσαλονίκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια