Header Ads

Ο ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΓΝΩΣΤΩΝ ΙΑΤΡΩΝ φ.1731

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΟΡΙΝΘΟΥ 
Για τον χαμό του ιατρού Βασιλόπουλου Κωνσταντίνου
  

Βρισκόμαστε στη τραγική και δυσάρεστη θέση να γίνουμε αποδέκτες μιας ακόμα θλιβερής είδησης. Νωρίς τα ξημερώματα έφυγε από κοντά μας, αιφνίδια, ο συνάδελφος Κώστας Βασιλόπουλος.

Ο Κώστας Βασιλόπουλος υπηρετούσε τον τελευταίο χρόνο το νοσοκομείο Κορίνθου και ειδικότερα τη παιδιατρική κλινική. Με τη πραότητά του κατάφερε και κέρδισε γρήγορα τον σεβασμό όλων. Υπήρξε εξαιρετικός επιστήμονας, που στάθηκε επάξια στις προκλήσεις της ιατρικής, ενώ η ένταξή του στη δύναμη της παιδιατρικής κλινικής του νοσοκομείου ήταν σωτήρια για εκείνη την εποχή.

Ο Ιατρικός Σύλλογος Κορινθίας εκφράζει θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του, αλλά και στους αγαπημένους του.

Όσο και αν βιώνουμε, ως ιατροί, τη στενή σχέση ζωής και θανάτου, άλλο τόσο μεγαλώνει η θλίψη μέσα μας.

Για το ΔΣ 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ 
ΜΕΛΛΟΣ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΗΣ 

Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ 
ΦΙΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ




ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ 
Για τον Απόστολο Μανιά
  

Σύσσωμη η ιατρική κοινότητα παρακολουθήσαμε με αγωνία, το τελευταίο 24ωρο, τα γεγονότα σχετικά με την αιφνίδια εξαφάνιση του συναδέλφου μας, Αποστόλου Μανιά. Με θλίψη, μόλις χθες αργά το βράδυ, βρέθηκε η σωρός του.

Ο Απόστολος Μανιάς υπήρξε μάχιμος πνευμονολόγος του νοσοκομείου Κορίνθου τα τελευταία περίπου 25 χρόνια. Με ξεχωριστό ύφος και ήθος ενέπνεε τον σεβασμό. Υπηρέτησε πιστά την ιατρική, αποτελώντας ήρεμη δύναμη στο νοσοκομείο μας. Έδωσε στο παρελθόν αγώνα για τα δικαιώματα των ιατρών, ενώ πάντα βοηθούσε τους νέους συναδέλφους να σταθούν στα πόδια τους. Οι συμβουλές του είναι αυτές που θα μείνουν χαραγμένες μέσα μας.

Απόστολε, μας έκανες φτωχότερους.

Καλό ταξίδι να έχεις. Ο Ιατρικός Σύλλογος Κορινθίας εκφράζει στους οικείους του, αλλά και σ’ όλους τους ανθρώπους που συνεργάστηκαν μαζί του, θερμά συλλυπητήρια.

Για το ΔΣ 
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ 
ΜΕΛΛΟΣ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΗΣ 

Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ 
ΦΙΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια