Header Ads

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΜΑΡΙΛΕΝΑΣ ΣΟΥΚΟΥΛΗ - ΒΙΛΙΑΛΗ φ.1730

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΜΑΡΙΑΣ ΕΛΕΝΗΣ ΣΟΥΚΟΥΛΗ ΒΙΛΙΑΛΗ 
Αναπληρώτριας Κοινοβουλευτικής Εκπρόσωπου ΝΔ - Βουλευτή Ν. Κορινθίας

  


**Συνάντηση γνωριμίας με το Δ.Σ. της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών (ΠΟΜΕΝΣ) πραγματοποίησε η Αναπληρώτρια Κοινοβουλευτική Εκπρόσωπος ΝΔ & Βουλευτής Κορινθίας κα Μαριλένα ΣούκουληΒιλιάλη. Σε ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η κα Σούκουλη δήλωσε «Τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων μας αποτελούν το συγκριτικό πλεονέκτημα για την προάσπιση των εθνικών συμφερόντων. Η κυβέρνησή μας και ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στέκονται έμπρακτα δίπλα τους. Αποτελεί θεσμική μας υποχρέωση να τους παρέχουμε κάθε εργαλείο ώστε να συνεχίσουν να επιτελούν αποτελεσματικά το καθήκον τους απέναντι στην Πατρίδα. Η ελληνική Πολιτεία και η ελληνική κοινωνία αποδίδει σεβασμό στο έργο τους και τους περιβάλλει με απόλυτη εμπιστοσύνη. Προσωπικά θα αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις για την προώθηση των δίκαιων αιτημάτων τους ως ελάχιστο δείγμα ευγνωμοσύνης προς τους άγρυπνους φρουρούς της εθνικής μας κυριαρχίας. Ευχαριστώ θερμά για την φιλοξενία».

** Το ΚΕΦΙΑΠ και το Κέντρο Υγείας Λουτρακίου επισκέφθηκε η Αναπληρώτρια Κοινοβουλευτική Εκπρόσωπος ΝΔ & Βουλευτής Κορινθίας κα Μαριλένα ΣούκουληΒιλιάλη. Η κα Σούκουλη ενημερώθηκε για τα προβλήματα που υπάρχουν και δεσμεύτηκε ότι θα τα μεταφέρει στον αρμόδιο Αναπληρωτή Υπουργό κο Κοντοζαμάνη. Μετά το πέρας των επισκέψεών της η κα Σούκουλη ανέφερε σε ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης «Η προσπάθεια για την επίλυση των προβλημάτων της περιοχής μας απαιτεί ενεργή Παρουσία και ειλικρινή βούληση για την εξεύρεση αποτελεσματικών λύσεων. Ευχαριστώ θερμά για την φιλοξενία καθώς και για τον διαρκή αγώνα τους σε μια εξαιρετικά δύσκολη συγκυρία εξαιτίας της υγειονομικής κρίσης. Θα είμαι δίπλα σας Ενεργά».

** Συνάντηση με το νεοσύστατο Σύλλογο Επαγγελματιών Αρχαίας Κορίνθου “Η ΤΡΙΗΡΗΣ” πραγματοποίησε η Αναπληρώτρια Κοινοβουλευτική Εκπρόσωπος ΝΔ & Βουλευτής Κορινθίας κα Μαριλένα ΣούκουληΒιλιάλη. Μετά το πέρας της συνάντησής τους η κα Σούκουλη δήλωσε με ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης «Η Κορινθία είναι το Σπίτι μας και κανείς δεν ξέρει τα προβλήματα καλύτερα από αυτούς που ζουν και αγωνίζονται να προκόψουν σε αυτό. Ο νεοσύστατος Σύλλογος Επαγγελματιών Αρχαίας Κορίνθου αποτελεί ένα καλό παράδειγμα δημιουργικών ανθρώπων που επιθυμούν να αναδείξουν τον Τόπο μας και να βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής τους. Γι’ αυτό θα πρέπει να έχουν τον πρώτο λόγο. Ευχαριστώ θερμά για την φιλοξενία και δεσμεύομαι ότι θα είμαι πάντα Παρούσα. Η Αρχαία Κόρινθος είναι το ιστορικό μας στολίδι».

** Στην τηλεδιάσκεψη με θέμα «Μέτρα στήριξης των επιχειρήσεων για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων της πανδημίας του κορωνοϊού covid-19» που διοργάνωσε η Ομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Πελοποννήσου, Νοτιοδυτικής Ελλάδος, Ζακύνθου, Κεφαλληνίας και Ιθάκης συμμετείχε η Αναπληρώτρια Κοινοβουλευτική Εκπρόσωπος & Βουλευτής Κορινθίας κα Μαριλένα Σούκουλη-Βιλιάλη.









Δεν υπάρχουν σχόλια