Header Ads

ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ FACEBOOK φ.1721

 

ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ
facebook

Κυριάκος Κόκκινος
Δικηγόρος - Coach







Κυριάκος Κόκκινος 29 Νοεμβρίου στις 11:30 μ.μ. •

Διαβάστε τί έρχεται, όσοι γνωρίζετε αγγλικά!


Εμβόλια με τεχνολογία RNA, χωρίς καμμία εγγύηση ότι δεν θα οδηγήσει σε γεννετικές μεταλλάξεις και επίδραση στο ανθρώπινο DNA, νανοσωματίδια, που θα αποθηκεύουν και μεταδίδουν πληροφορίες, ακόμη και μέσω εφαρμογών κινητής τηλεφωνίας, επηρεάζοντας τους ανθρώπους με ασύλληπτους σήμερα τρόπους!!!

Περνάμε, τόσο υπόγεια, σε μία νέα εποχή, όπου τα ανθρώπινα δικαιώματα, η ιδιωτικότητα, τα προσωπικά δεδομένα, δεν θα έχουν τη σημασία, που τους αποδίδουμε σήμερα, μια κι οι κυρίαρχες κάστες έχουν αποφανθεί ότι ο εκ μέρους τους επιδιωκόμενος έλεγχος, θα επιτευχθεί όταν στερηθούμε των δικαιωμάτων αυτών και της ελευθερίας μας.

Οι προετοιμαζόμενοι, μαζικοί και άμεσα ή έμμεσα υποχρεωτικοί, εμβολιασμοί δεν στοχεύουν στην υγεία των ανθρώπων, αλλά στον έλεγχό τους!

Γι’ αυτό τα δισεκατομμύρια της διεθνούς έρευνας και χειραγώγησης κι ελέγχου όλης της υφηλίου, έχουν εντέχνως κατευθυνθεί στον εμβολιασμό και όχι στη θεραπεία!

Ακούτε και βομβαρδίζεστε καθημερινά από μηνύματα με πλήρη αντιστροφή της λογικής, αλλά κανείς δεν τολμά να μιλήσει, από όσους έχουν θεσμικές θέσεις.

Γιατί όλοι οι επιστήμονες, εργαστήρια και μεγάλες φαρμακοβιομηχανίες έχουν αποκλειστικά συγκεντρωθεί στην ανάπτυξη ενός εμβολίου, που τυχαίνει να συνδέεται με απίστευτες ιδιότητες και κινδύνους για όλη την ανθρωπότητα και όχι με την ανακάλυψη ενός φαρμάκου, που θα έκλεινε το θέμα μια και καλή και οριστικά; Μα ασφαλώς ένα φάρμακο θα απελευθέρωνε την ανθρωπότητα, ενώ ένα εμβόλιο RNA με λουσιφεράση και τεχνολογία νανοσωματιδίων, θα την χειραγωγεί κατά τρόπο σχεδόν απόλυτο και αθόρυβο!

Σκεφτείτε, αναζητείστε την αλήθεια και επικοινωνείστε την, συμπληρώνοντας τα κενά πληροφόρησης, που η κυριαρχία της διαστροφής ενημέρωσης έχει επιβάλει παγκοσμίως.

BIOOPTICSWORLD.COM

Near-infrared quantum dot dye stores vaccination history under the skin 

The method stores vaccinati
  


Κυριάκος Κόκκινος

12 ώρ. • Θυμηθείτε! Αυτά που ζούμε τώρα, τα έχουμε ξαναζήσει στο πρόσφατο παρελθόν. 

Θυμηθείτε! Αυτά που ζούμε τώρα, τα έχουμε ξαναζήσει στο πρόσφατο παρελθόν. Μνημόνια, ξεπούλημα της πολιτείας, απώλεια ανθρωπίνων δικαιωμάτων, κατάργηση συνταγματικών λειτουργιών και δημοκρατικής αναφοράς των διοικούντων, πόλωση του λαού, προπαγάνδα κι εφαρμογή μέσων κοινωνικής χειραγώγησης δια του φόβου... τότε της χειρότερη ακόμα εξαθλίωσης κι ίσως εθνικών κινδύνων. Για βάλτε τα κάτω τώρα και δείτε, μήπως το έργο επαναλαμβάνεται με διαφοροποίηση μόνον της δήθεν αιτίας του φόβου, που αυτή τη φορά αφορά την υγεία! Ολα τα άλλα είναι τα ίδια. Ανοίξτε τα μάτια και μελετείστε τα σημεία των καιρών, τι αλλάζει, ποιοί ωφελούνται και θα βγάλετε ενδιαφέροντα συμπεράσματα!

Κυριάκος Κόκκινος 
Δικηγόρος Διαπραγματευτής - Coach 
Πρόεδρος της Κίνησης Οργανικότητας ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΣ 
Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Ελλήνων Βατραχανθρώπων

Δεν υπάρχουν σχόλια