Header Ads

ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ FACEBOOK φ.1719

 

ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ
facebook

Κυριάκος Κόκκινος
Δικηγόρος - Coach







Κυριάκος Κόκκινος 13 Νοεμβρίου στις 10:29 μ.μ. 
• Έκπληξη σήμερα στο περίκλειστο από αστυνομικές δυνάμεις Πολυτεχνείο 

Εκπληξη 1:

Μια ομάδα 40 περίπου διαμαρτυρόμενων νέων, κατόρθωσε να μπει στο χώρο και να αρχίσει τα συνθήματα και τη διαμαρτυρία, ειρηνικά, χωρίς βία, χωρίς μολότοφ , συντεταγμένα και με ήρεμη αποφασιστικότητα, που αξίζει να επισημανθεί στα θετικά της δράσης τους.

Εκπληξη 2:

Οι αστυνομικές δυνάμεις εισήλθαν στο χώρο, χωρίς πρόβλημα κι άρχισαν να περνούν χειροπέδες σε έναν έναν και τέλος σε όλους τους διαμαρτυρόμενους, χωρίς καμμία εκατέρωθεν ακρότητα. Σαν από ταινία...

Εκπληξη 3:

Αστυνομικό όχημα της αστυνομίας, με μεγάφωνο, ανακοίνωνε επί ώρα ότι η επιχείρηση λάμβανε χώρα λόγω παραβίασης των μέτρων απαγόρευσης του συνωστισμού!!!

Απορία αγαθού πολίτου:

Γιατί ρε παλληκάρια τέτοια ζέση με το συνωστισμό; Οταν επί 30 χρόνια που είναι η δική μου προσωπική εμπειρία στην περιοχή, καίγονταν ετησίως, με ακριβόχρονο ραντεβού, περιουσίες, καταστρέφονταν επιχειρήσεις, άνθρωποι και οικογένειες, ενώ πολλοί υφίσταντο κίνδυνο ζωής, επιθέσεις και τραυματισμούς, γιατί δεν υπήρχε καμμιά ευαισθησία και δεν ίδρωνε αυτί υπουργού και πολιτικού ;

Ξαφνικά άλλαξαν οι κανόνες χειραγώγησης, αλλά πάντα θύματα είναι τα δικαιώματα του λαού, που αδυνατεί να κατανοήσει τις πολιτικές αντιφάσεις, την κραυγαλέα ανειλικρίνεια, την παγιωμένη υποκρισία και την επιλεκτική εφαρμογή του νόμου, ποτέ όμως στην κορυφή της Πυραμίδας !!! Μένουμε βαθιά θυμωμένοι κι έντονα ενεργοί στον αγώνα για μια πραγματική Πολιτεία των Ελλήνων, μακριά από την κατάντια των τελευταίων δεκαετιών!
  

Η υποκρισία, η ανειλικρίνεια κι η υποτίμηση του λαού από όλες τις πολιτικές δυνάμεις, είναι η πιο επικίνδυνη πανδημία, που πλήττει τις ρίζες της δημοκρατικής νομιμοποίησης των δυνάμεων εξουσίας, απομακρύνοντας το λαό από αυτές και την πίστη ότι αποτελούν μια κάποια όαση στη γενική πνευματική και πολιτική ανυδρία!

Κυριάκος Κόκκινος 
Δικηγόρος Διαπραγματευτής Coach 
Πρόεδρος της Κίνησης Οργανικότητας ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΣ 
Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Ελλήνων Βατραχανθρώπων

1 σχόλιο:

  1. ΚΥΡΙΕ ΚΟΚΚΙΝΕ ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΣΤΗΝ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΘΕ ΟΡΙΟ. ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΑΝ ΜΙΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΑΠΟΘΕΩΝΕΙ ΜΙΑ ΓΕΝΙΑ ΠΟΥ "ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΕ" ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Η ΧΩΡΑ ΕΜΠΑΙΝΕ ΣΕ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΤΡΟΧΙΑ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΚΑΙ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΙΩΑΝΝΗΙΔΗ Η ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΕΛΗΞΕ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ... ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΙΜΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΟΜΙΛΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ... ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ ΕΙΣΒΟΛΕΑ.
    ΔΥΣΤΥΧΩΣ.... ΓΙΑΥΤΟ ΣΗΜΕΡΑ "Η ΝΕΟΛΑΙΑ" ΚΑΕΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΠΕΤΑΕΙ ΠΕΤΡΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΗΣΙΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΞ ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΑΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή