Header Ads

ΈΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ... φ.1719

Ο Alexander Dukin το είχε πει: Έλληνες ξυπνήστε…

  

Συγγραφέας και γεωπολιτικός Αναλυτής, φίλος του Alexander Dukin, `Ρώσου Φιλοσόφου, Κοινωνιολόγου Συμβούλου του Βλαδιμίρ Πούτιν, Ηγέτη της EURASIA MOVEMENT, ο YDSEF BODANSKY Διευθυντής της Ομάδας Εργασίας του Κογκρέσου για την Τρομοκρατία και τις Σοβιετικές Πολεμικές Επιχειρήσεις στην Ουάσινγκτων.

« ΜΗΝΥΜΑ προς τους αδελφούς μας Ελληνες Ηρθε η ώρα να καταλάβετε την αλήθεια και να ξυπνήσετε. Εμείς στη Σερβία λέμε: « Η αρκούδα χόρευε στο κατώφλι μας και τώρα έρχεται στο δικό σας…» Δεν είναι τυχαίο ότι η Ελλάδα αποσταθεροποιήθηκε λόγω των χρηματικών δανείων, τα οποία ήρθαν και έφυγαν από την Ελλάδα, αφού μας τα πήραν στο δεκαπλάσιο με τους τόκους.

Δεν ξοδέψατε εσείς δισεκατομμύρια ευρώ. Αυτά τα δισεκατομμύρια ήρθαν στην Ελλάδα και έφυγαν με σκοπό να χρεωθείτε και να τα πληρώνετε με στόχο κάποιος να αρπάξει την ιερή σας Ελληνική χώρα. Οι Τούρκοι και οι Γερμανοί θέλουν τα νησιά κοντά στην Τουρκική ακτή ό,που στη θάλασσα υπάρχει πετρέλαιο.

Η Κρήτη είναι σε κίνδυνο. Κρητικοί να είστε έτοιμοι, να είστε η αρχή της Αντίστασης κατά της κατοχής της Ελλάδας. Εσείς μπορείτε! Εσείς το γνωρίζετε, εσείς είστε όλοι Σπαρτιάτες, σαν τον Αχιλλέα. Ο κάθε Κρητικός είναι σαν αυτόν. Εσείς οι Αθηναίοι, Θεσσαλονικείς, ξέρετε τι πρέπει να κάνετε. Να είστε σοφοί. Χρησιμοποιήστε την Ελληνική διπλωματία μέσω της Εκκλησίας. Παντού στον κόσμο ενεργοποιήστε το Ελληνοαμερικανικό λόμπι σας. Συνδεθείτε με τους Αρμένιους. ΟΙ ΗΠΑ σκοπεύουν να καταστρέψουν την Ελλάδα…»

Οταν ένας σοβαρός Επιστήμων και γνώστης πολλών πραγμάτων που σχεδιάζονται και υλοποιούνται από τις δυνάμεις του σκότους και των κρατικών τους συμφερόντων μας κάνει αυτή την επισήμανση, αναρωτιέμαι γιατί υπάρχουν ανάμεσά μας Ελληνες κατ΄ όνομα, που συμμετέχουν σε αυτή τη διεθνή συνωμοσίας κατά της χώρας μας; Και γιατί η υποτίθεται αδέκαστη δικαιοσύνη δεν εγκαλεί όλους τους Εθνομειοδότες να λογοδοτήσουν, όπως αποδείχθηκε η συνενοχή των Κ.Σημίτη και Θ. Πάγκαλού, του Α. Τσίπρα και Ν. Κοτζιά στο Μακεδονικό και του Γ. Παπανδρέου στα Μνημόνια, που κατέστρεψαν συνθέμελα την Οικονομία και ξεπούλησαν την εθνική περιουσία και κυριαρχία. Δεν υπήρχε Εθνικός δρόμος;





Δεν υπάρχουν σχόλια