Header Ads

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΜΕ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑΣ - ΙΘΑΚΗΣ φ.1719

 

Ι.Κ. ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗΣ Vs ΕΛΜΕ Κεφαλλονιάς – Ιθάκης

  


Ο Γράφων Γνώστης λόγω βαθειάς μελέτης της Νεώτερης Ιστορίας της Ελλάδος αλλά και της Ευρωπαϊκής τοιαύτης επιθυμεί να τοποθετηθεί στην διένεξη μεταξύ του έγκριτου δημοσιογράφου κ. Ι.Κ ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗ και της εμφανώς, αριστερών φρονημάτων, εμφορούμενης ΕΛΜΕ.

Πράγματι η ιστορική αλήθεια δεν γράφεται στα σχολικά βιβλία. 

Πράγματι η κύρια αιτία παγκοσμίων, κυρίως, συρράξεων είναι οικονομική αλλά όχι των εθνικοαπελευθερωτικών πολέμων, όπως η ελληνική επανάσταση, τουλάχιστον κατά την έναρξή της.

Πράγματι ο φασισμός και ο Ναζισμός εστηρίχθησαν από Ευρωπαϊκές Δημοκρατικές και όχι από αφέλεια ή από άγνοια κινδύνου.

Πράγματι ο Ναζισμός ενισχύθηκε οικονομικώς από το Διεθνές κεφάλαιο όχι βεβαίως λόγω συμπάθειας προς το συγκεκριμένο πολιτικό Σύστημα.

Πράγματι δεν είναι σωστό, ότι όποτε οι Ελληνες ενώθηκαν μεγαλούργησαν. Η αριστερά ΕΛΜΕ αναφέρεται σε εκείνους που εστήριξαν την ναζιστικήν καχοτήν. Παραλείπει, σκοπίμως, να αναφερθεί στην ρόλο του ΚΚΕ κατά την κήρυξη του πολέμου εναντίον της Ελλάδος. Εναντίον του τριπλού φασισμού – Ναζισμού – Βουλγάρων δεν αντιστάθησαν οι κομμουνισταί, οι οποίοι αρχικώς συνεμορφώθησαν προς το Σύμφωνο Σοβιετίας – Ναζιστικής Γερμανίας αλλά αργότερα αντί να πολεμούν εναντίον των κατακτητών επετέθησαν εξοντωτικά εναντίον των Δημοκρατικών Αντιστασιακών Οργανώσεων κατά εκγληματικόν τρόπον (Δολοφονία ΨΑΡΡΟΥΕΔΕΣ). Τα υποκείμενα αυτά εσχεδίαζαν την κατάλυση του έθνους και την εγκαθίδρυση Λαϊκής δημοκρατίας πλήρως υποταγμένης εις την Σοβετίαν του μεγάλου εγκληματία, ΣΤΑΛΙΝ.

Ο Ιωάννης Μεταξάς ήτο ο Κυβερνήτης, ο οποίος εξέφρασεν με υπερηφάνεια και εθνική αξιοπρέπεια την επιθυμία – απόφαση της πλειονότητας (πλήν κομμουνιστών) των ΕΛΛΗΝΩΝ να αντισταθούν στην φασιστική εισβολή. ΄Ητο ο Κυβερνήτης, ο οποίος είχεν ανυψώσει το φρόνημα των Ελλήνων , είχεν εκπαιδεύσει και εξοπλίσει τον Ελληνικό Στρατόν καθιστώντος τον ικανό να γράψει το ελληνικόν ΕΠΟΣ του 1940. Ητο ο πατριώτης - κυβερνήτης, ο οποίος προέταξε το εθνικόν Συμφέρον εναντίον εχθρών και ¨φίλων¨ . Αυτό το επλήρωσεν, δυστυχώς για την Ελλάδα, με την ζωή του. 

Αυτά ως προς τις αθλιότητες της ΕΛΜΕ, ότι έλεγεν, δήθεν, ο Μεταξάς ¨να ρίξουμε μερικές ντουφεκιές για την τιμήν των όπλων¨. Αυτοί οι άθλιοι πληρώνονται για να διδάσκουν τα ελληνόπουλα Ιστορία. Ερμη Ελλάδα!!!

Δια την υπογραφήν ΤΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ ΙΔΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια