Header Ads

Η ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ «ΚΟΡΙΝΘΙΟΥ» φ.1696

ο «Κορίνθιος»


ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΞΑΣΤΕΡΑ

Η “Οργή Λαού” έφτασε στα όριά της

Ο Πρωθυπουργός της χώρας Κυριάκος Μητσοτάκης και οι Υπουργοί του, έχουν βάλλει στόχο να πείσουν τον Ελληνικό Λαό ότι διαπραγματεύονται αξιοπρεπώς και με σθένος Εθνικού φρονήματος με τις υπερδυνάμεις, την Ε.Ε. ακόμη και με την άσπονδη σύμμαχο Τουρκία που αποτελεί τον χειρότερο εχθρό μας. Εκεί που έδωσε ρέστα η Κυβέρνηση ήταν στην αντιμετώπιση της Πανδημίας και το Μεταναστευτικό στον Έβρο. Η πεποίθηση ότι «θα διαψευστούν οι Κασσάνδρες και θα τα πάει καλά είναι διάχυτη στην πλειοψηφία της κοινής γνώμης, Ακόμη και δημοσκοπικά όλα δείχνουν πως τουλάχιστον για την ώρα όλα πάνε καλύτερα από πριν. Στάθηκε τυχερή η Ελλάδα και οι Έλληνες, που μας άφησε χρόνια η προηγούμενη προβληματική δικομματική Κυβέρνηση Τσίπρα, που τα έδωσε όλα, όπως τα σύνορα, το Μακεδονικό Ζήτημα και πολλά άλλα Εθνικά και Οικονομικά θέματα. 

Ενθυμούμαι ότι παράλληλα ο κ. Τσίπρας επέμενε ότι ο πρόεδρος της ΝΔ έχει ακροδεξιά ατζέντα και τον κατηγορούσε ότι υιοθετεί και τις θέσεις ακραίων κύκλων στην Ευρώπη για το ζήτημα της διαπραγμάτευσης, αφού ο κ. Μητσοτάκης είχε πει ότι δεν έχει και τόση σημασία η επίτευξη πρωτογενούς πλεονάσματος. Είχε αναφέρει δε, ο πρώην Πρωθυπουργός στο σημείο αυτό , ότι αυτή η άποψη ίσως ήταν και η μόνη με την οποία ο κ. Μητσοτάκης διαφοροποιείτο από το «success story» των πρωτογενών πλεονασμάτων, που δεν ήρθαν ποτέ τελικά. Για να μη μακρηγορήσω σε θέματα του εγγύς παρελθόντος, οφείλω να ομολογήσω πως η Ελλάδα από την αλλαγή σκυτάλης ωφελήθηκε σε πολλούς τομείς και ειδικότερα στα Εθνικά μας θέματα. 

Μεγάλη ατυχία σε μέγεθος Εθνικής και Κοινωνικής καταστροφής ήταν ο «Κορωνοϊός», που έφερε τα πάνω κάτω σε όλους τους τομείς παίρνοντας στο διάβα του ανθρώπινες υπάρξεις, επιχειρήσεις, εργασιακά, Οικονομία , θλίψη και έδωσε το δικαίωμα στην άρχουσα διεθνή τάξη να ενσπείρει τον τρόμο και την φοβία, ώστε να αποδεχθούν οι Λαοί της Γης να δώσουν το σχοινί να τον κρεμάσουν ανάποδα με τους τρομονόμους. Η αίσθηση ότι η όλη υπόθεση έχει και συνέχεια υπάρχει ήδη στους σκεπτόμενους πολίτες. Είναι ηλίου φαεινότερο π.χ. η διασπορά μουσουλμανικού στοιχείου επιλεγμένων πολυμελών οικογενειών μετά από λαθροεισβολή και όχι απέλαση αφού παραβίασαν τα ελληνικά σύνορα, σχέδιο που υποκρύπτει μελλοντικό αφανισμό των Ελλήνων από τις πατρογονικές του εστίες. Να μη μας κοροϊδε3ύουν πια. Ευχή όλων είναι μην το παρατραβήξουν το σχοινί, γιατί η “Οργή Λαού” έφτασε στα όριά της…




ΕΤΣΙ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ...

Μιχάλης Ιγνατίου:
Η Τουρκία έχει εκπαιδεύσει ένα στρατό τζιχαντιστών που θέλει να τον περάσει από τον Έβρο

Καμία ενημέρωση δεν υπάρχει προς το παρόν για το εάν το Στέιτ Ντιπάρτμεντ παρενέβη ή όχι στο ζήτημα που δημιούργησε η Τουρκία στον Έβρο, όπως ανέφερε στην ανταπόκρισή του από την Ουάσιγκτον ο Μιχάλης Ιγνατίου. Σύμφωνα με τον ανταποκριτή του «Open Tv» και του «Έθνους», η εμπειρία σε ανάλογες περιπτώσεις αποδεικνύει ότι πάντα σπεύδουν αμέσως να πάρουν θέση οι Αμερικανοί. Αναφορικά με τη νέα τουρκική πρόκληση στον Έβρο, ο Μιχάλης Ιγνατίου σχολίασε ότι «πρόκειται για ένα μεγάλο πρόβλημα και δεν μπορεί να αφεθεί στην τύχη του. 

Η Τουρκία έχει στόχους και πάντα τους υλοποιεί ή προσπαθεί να τους υλοποιήσει. Όσο θυμάμαι πως ξεκίνησε η υπόθεση των Ιμίων τόσο πιο πολύ προβληματίζομαι. Είναι προφανές ότι οι Τούρκοι θα κάνουν ό,τι είναι δυνατόν για να μην κατασκευαστεί ο φράχτης στον Εβρο. Ο φράχτης δεν τους επιτρέπει να υλοποιήσουν τους σχεδιασμούς τους εναντίον της Ελλάδας. Είμαι σίγουρος ότι θα κάνουν ό,τι περνά από το χέρι τους για να μην κατασκευαστεί. Η ελληνική κυβέρνηση αποφάσισε να κατασκευάσει έναν φράχτη 30 χιλιομέτρων για να τελειώνει μια και καλή με την παράνομη μετανάστευση. Άλλος ένας λόγος που η ελληνική κυβέρνηση προβαίνει σε αυτή την κίνηση είναι ότι γνωρίζει το σχέδιο των Τούρκων. Όπως είδαμε τον Φεβρουάριο η Τουρκία χρησιμοποίησε τους “δυστυχισμένους” και “άμοιρους” μετανάστες να πάνε στην Ευρώπη. Ανάμεσά τους η πλειοψηφία ήταν εξτρεμιστές που παρουσιάστηκαν ως μετανάστες. 

Η Τουρκία έχει εκπαιδεύσει χιλιάδες πρόσφυγες και μετανάστες και έχει σχηματίσει έναν στρατό τζιχαντιστών που χρησιμοποιεί στη Συρία και τη Λιβύη. Ο φόβος της Αθήνας είναι να μην περάσουν αυτοί τα ελληνικά σύνορα. Άλλο οι δυστυχισμένοι πρόσφυγες και μετανάστες και άλλο αυτοί οι τύποι. Είναι τζιχαντιστές, στην πλειοψηφία τους Σύροι και Αφγανοί. Η Τουρκία έχει στον σχεδιασμό της να στείλει αρκετούς από αυτούς στον Έβρο και να τους χρησιμοποιήσει ως προγεφύρωμα στα σχέδιά της. Μάλιστα η Άγκυρα βλέπει ως θρησκευτικό θέμα όλα όσα περιέγραψα. Στην περίπτωσή της είναι “ακραία” ισλαμικό. Πρόκειται για στρατηγικό σχεδιασμό. Δεν πρέπει να κατασκευαστεί ο φράχτης. Εάν κατασκευαστεί τότε τα τουρκικά σχέδια πάνε περίπατο», ανέφερε ο Μιχάλης Ιγνατίου. Δίκαιο δεν έχει;





ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ

«Βόμβα» Τραμπ για το Βαθύ Κράτος: 
Θα το συντρίψω – Είναι όλοι διεφθαρμένοι...

Το απίστευτο που ειπώθηκε για τον Biden... Σε μία αποκλειστική συνέντευξη του Προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, ακούστηκαν πολλά και διάφορα! Ένα από τα ποιο σημαντικά ήταν πως ο Πρόεδρος των ΗΠΑ θεωρεί πως έχει κάνει πρόοδο στο να εξαφανίσει τον «βάλτο» της Ουάσινγκτον, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η επίσημη ιστοσελίδα της δημοσιογράφου, Sharyl Attkisson, η οποία πραγματοποίησε την συνέντευξη με τον επικεφαλής της Εθνικής Δεξιάς στην Αμερική. «Αν συνεχίσουμε έτσι, έχω την ευκαιρία να συντρίψω το Βαθύ Κράτος. Είναι μία σατανική ομάδα ανθρώπων», υπογράμμισε ο Αμερικανός Πρόεδρος. Πρόκειται μεταξύ άλλων για παγκοσμιοποιητές, όπως ο Τζορτζ Σόρος, οι Ρόκφέλερ, οι Ρότσιλντ, ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα, η Χίλαρι Κλίντον, ο Bill Gates κ.α., συμπληρώνουμε εμείς, λέγεο ο Δημοσθένης ΛΚιακόπουλος. 

«Δεν χρειάζεται να βρούμε πολλά πράγματα. Αυτό που έκαναν είναι πολύ διεφθαρμένο. Προσπάθησαν να ρίξουν τον Πρόεδρο των ΗΠΑ, ο οποίος τυγχάνει να είμαι εγώ», σημείωσε ο Τραμπ. Εκτός αυτό ο Τραμπ, αναφέρθηκε και στον εκλεκτό του Βαθέως Κράτους, προκειμένου να τον αντιμετωπίσει στις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου, Joe Biden: «Δεν θυμάται τι έκανε χθες. Δεν μπορώ να βρω ένα θετικό για αυτόν τον άνθρωπο, δεν φημίζεται για την εξυπνάδα του». 

Ο Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ ζητά να ανοίξουν οι εκκλησίες, οι συναγωγές, τα τζαμιά και άλλοι θρησκευτικοί ναοί, καθώς ο κορωνοϊός έχει σταματήσει τα πάντα. Όπως αναφέρεται στο el.gr ;eνα από τα 1.000 ονόματα-θύματα της Covid-19 στο πρωτοσέλιδο των New York Times δεν πέθανε από κορωνοϊό, αλλά δολοφονήθηκε! Την ίδια ώρα το διαδίκτυο έχει χωριστεί στα δύο για το αν είναι προκλητικό ή όχι το συγκλονιστικό, όπως και να έχει, πρωτοσέλιδο των New York Times με τα ονόματα 1.000 θυμάτων της Covid19 στις ΗΠΑ, η εφημερίδα έχει κάνει ένα σοβαρό λάθος, καθώς στη λίστα υπάρχει ένας -τουλάχιστονπου δεν «έφυγε» από τον ιό! Συγκεκριμένα, το 6ο όνομα στη λίστα είναι στην πραγματικότητα θύμα δολοφονίας, ο 27χρονος Jordan Haynes. Ο Brian Stelter του CNN έγραψε στο Twitter ότι ένας εκπρόσωπος της εφημερίδας επιβεβαίωσε το σφάλμα και είπε ότι θα αφαιρεθεί από τις «μεταγενέστερες εκδόσεις».Την ίδια στιγμή, βέβαια, αρκετοί στο Twitter «βράζουν», γράφοντας πως δεν είναι το μοναδικό λάθος και ότι σχεδόν η επιλογή των 1.000 ονομάτων έγινε τυχαία ή από σκοπιμότητα…25 Μαΐου, 2020





ΕΤΣΙ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ

Ποιού Έλληνα βουλευτή τ΄ακίνητα μισθώνει ΜΚΟ υποστηριζόμενη από τον Τζορτζ Σόρος;

Μεγάλος ντόρος έγινε τις τελευταίες ημέρες με τα ακίνητα του Ευρωβουλευτή Παπαδημούλη, που δεν λέγει να καταλαγιασει δεδομένου ότι ανήκει σε ένα αριστερό κόμμα που έχει σαν σημαία του πατεντάτη την παντελή έλλειψη περιουσιακών στοιχείων και τη ν εκμετάλλευση κρατικών και ιδιωτικών κεφαλαίων στα μέλη του και ειδικότερα σε ενεργά πολιτικά πρόσωπα πρώτης γραμμής. Σύμφωνα με πληροφορίες από την el.gr της 25 Μαΐου, 2020: Η ΜΚΟ «Solidarity Now» φαίνεται να είναι μια από αυτές που μίσθωναν τα ακίνητα του Δημήτρη Παπαδημούλη 

“Αγαπημένος πελάτης για τα διαμερίσματα του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ η Μη Κυβερνητική Οργάνωση Solidarity Now, υποστηρικτής της οποίας είναι και η OPEN SOCIETY FOUNDATIONS που έχει ο πολυπράγμων Αμερικανός επιχειρηματίας Τζορτζ Σόρος” αποκαλύπτει το κυριακάτικο Πρώτο Θέμα, βάζοντας ταυτόχρονα πιο βαθιά το μαχαίρι στις αποκαλύψεις για τον μεγαλοεπενδυτή -Παπαδημούλη. Υπενθυμίζεται ότι το Πρώτο Θέμα είχε αποκαλύψει πριν από λίγες ημέρες τις επιχειρηματικές δραστηριότητες του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Παπαδημούλη, ο οποίος αγόρασε μαζικά διαμερίσματα, τα οποία νοικιάζει σε μετανάστες, παίρνοντας χρήματα από ευρωπαϊκά προγράμματα. 

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν δει το φως της δημοσιότητας ο κ. Παπαδημούλης εκτός από εκατομμυριούχος, με πλούσιο χαρτοφυλάκιο, υπέρογκες τραπεζικές καταθέσεις και μεγάλος παίκτης στο real estate, αποδεικνύεται και πρωτοπόρος στην αξιοποίηση των κοινοτικών κονδυλίων, καθώς μισθώνει τρία από τα οκτώ νέα διαμερίσματα που αγόρασε το 2018 σε μη κυβερνητικές οργανώσεις για τη φιλοξενία προσφύγων και μεταναστών. Είναι γνωστή η αντεθνική πολιτική αυτών των Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων, που συνεργάζονται με τους Τούρκους δουλέμπορους στον εχθρικό τομέα της λαθρομετανάστευσης που μαστίζει την Πατρίδα μας, ως κράτος εν κράτη, στον σχέδιο αποεθνοποίησης και μουσουλμανοποίησης της Ελλάδας. 

Τις τελευταίες ημέρες το αρμόδιο Υπουργείο, για πρώτη φορά ακούγεται πως διενεργεί ελέγχους για το ξεσκαρτάρισμα των εγκληματικών και αντεθνικών ΜΚΟ. Είναι ευοίωνο σημάδι και στα θετικά της Κυβέρνησης Κυρ. Μητσοτάκη, αλλά δεν βλέπουμε για την ώρα απομάκρυνσης τούτων από τα νησιά του Αιγαίου και την Ελλάδα. ΓΙΑΤΙ;;; 
Πληροφορίες από el.gr 25 Μαΐου, 2020

Δεν υπάρχουν σχόλια