Header Ads

ΝΕΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΩΡΑΣ φ.1693

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΩΡΑ


Πέταξε «δυναμίτη» ο Τραμπ! 
Ο κορωνοϊός είναι επίθεση όπως το Περλ Χάρμπορ 
Υπόνοια για Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο...



Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε σήμερα ότι η κρίση του κορωνοϊού είναι «χειρότερη» από την αιφνιδιαστική επίθεση της Ιαπωνίας το 1941 κατά της στρατιωτικής βάσης Περλ Χάρμπορ στη Χαβάη. «Είναι χειρότερο από το Περλ Χάρμπορ», είπε από το Οβάλ Γραφείο, μιλώντας για την αεροπορική επίθεση που σκότωσε περισσότερους από 2.400 Αμερικανούς και ώθησε τις ΗΠΑ να εισέλθουν στον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο. Θα γίνει τώρα κάτι αντίστοιχο; 
«Είναι χειρότερο από το Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου», είπε, αναφερόμενος στις επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου 2001, που σκότωσαν σχεδόν 3.000 ανθρώπους. «Δεν έχει ξαναϋπάρξει μια επίθεση τέτοιου χαρακτήρα. Και δεν έπρεπε ποτέ να συμβεί», πρόσθεσε. 
Πηγή: Λιακόπουλος Δημοσθένης



Έκρηξη οργής στην ιταλική βουλή. 
Καταγγελία για παραποίηση του αριθμού των θύματων του κορωνοϊού


6 Μαΐου, 2020, του Δήμου Λιακόπουλου 
Όλοι οι λογικοί άνθρωποι ακούσαμε με προσοχή τα περί πανδημίας και όλοι υπακούσαμε στους επιστήμονες, αλλά η αλήθεια δεν μπορεί πλέον να κρυφτεί. Χαμός στην ιταλική βουλή, από τον Βιτόριο Σκάρμπι, που είναι μεγάλη προσωπικότητα στην Ιταλία, κριτικός τέχνης και μέλος της βουλής των αντιπροσώπων. Ούτε λίγο ούτε πολύ, κατηγόρησε όλη την πολιτική ηγεσία, για το ότι συμμετέχει στην απάτη της δήθεν πανδημίας του κορωνοϊού. 

Με δυο κουβέντες είπε, ότι το 96,5% των παρουσιασθέντων νεκρών στην Ιταλία σαν δήθεν θύματα του κορωνοιού, πέθαναν από άλλα αίτια και είναι οι κανονικοί νεκροί που πεθαίνουν ούτως ή άλλως σε καθημερινή βάση σε κάθε χώρα του κόσμου, από διάφορα αίτια. Οι αριθμοί ωστόσο που παρουσιαζόταν με τους δήθεν νεκρούς της πανδημίας εντυπωσίαζαν επειδή κανείς δεν σκέφτεται ποτέ, πόσα άτομα πεθαίνουν καθημερινά από διάφορες αιτίες και οι αριθμοί φάνηκαν μεγάλοι, ενώ τα κανάλια δραματοποίησαν τα Στην Ελλάδα είχαμε την ομολογία του Τσιόδρα, αλλά τα κανάλια σιώπησαν και έκαναν πως δεν άκουσαν τίποτα. Σταματήστε την καταστροφή της ελληνικής οικονομίας τώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια