Header Ads

ΕΚΡΥΒΑΝ ΤΟΝ ΦΟΝΙΚΟ ΙΟ ΓΙΑ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ φ.1690


ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ facebook


Αποκαλύψεις που σοκάρουν! «Έκρυβαν» τον (φονικό) ιό για πέντε χρόνια 

 Δεν έχουν τελειωμό οι συνταρακτικές αποκαλύψεις για το τι πραγματικά συνέβη με τη «γέννηση» του νέου κορονοϊού -αποκαλύψεις που ενδεχομένως οδηγήσουν στο συμπέρασμα ότι το ξέσπασμα της πανδημίας από τον Covid-19 δεν είναι τόσο «αθώο» όσο φαίνεται, αλλά θα μπορούσε να πρόκειται για «ατύχημα» σε εργαστήριο ή ακόμη και για βιολογικό πόλεμο που εξαπέλυσε η Κίνα! 



Μετά τον σάλο που προκλήθηκε για το ντοκιμαντέρ κινεζικού καναλιού με τον Κινέζο ιολόγο Τιάν Τζουνχούα που συνέλεγε δείγματα ιών από νυχτερίδες μέσα σε σπηλιές της επαρχίας Χουμπέι, λίγο πριν εμφανιστούν τα πρώτα συμπτώματα μόλυνσης από τον Covid-19, ανατριχίλα προκαλεί και ντοκιμαντέρ της ιταλικής τηλεόρασης Rai 3! 

Οι παραγωγοί του ντοκιμαντέρ, το οποίο προβλήθηκε πριν από πέντε χρόνια, υπονοούν ότι οι Κινέζοι είτε είχαν από τότε στα εργαστήριά τους τον Covid-19 είτε αυτός προέκυψε από εξέλιξη ήδη υπάρχοντος «τεχνητού» κορονοϊού. Το ντοκιμαντέρ της τηλεοπτικής εκπομπής «Tgr Leonardo», που έπαιξε στη συχνότητα της Rai3 στις 16 Νοεμβρίου του 2015 (και το οποίο πρόβαλε στις 31 Μαρτίου και το Βεργίνα TV -το μοναδικό Μέσο Ενημέρωσης στην Ελλάδα το οποίο έκανε κάτι τέτοιο) είχε μείνει καταχωνιασμένο και «ξεχασμένο» στην ιστοσελίδα της Rai για σχεδόν πέντε χρόνια, χωρίς κάποιος να το έχει πάρει χαμπάρι. Μέχρι που το έφερε ξανά στο φως ο Ματέο Σαλβίνι. 

Με ανάρτησή του στο twitter, ο επικεφαλής της Λέγκα επισήμανε ότι από το 2015 το ντοκιμαντέρ αναφερόταν σε έναν «σούπερ-ιό» που παρασκευάστηκε σε εργαστήριο της Κίνας από νυχτερίδες και ποντικούς και ήταν πολύ επικίνδυνος για τους ανθρώπους, πλήττοντας κυρίως τους πνεύμονες. Αυτό που προκαλεί μεγαλύτερη ανησυχία είναι ότι τα χαρακτηριστικά της δομής του κατασκευασμένου το 2015 κορονοϊού μοιάζουν εντυπωσιακά με τον Covid-19! 

Ειδικότερα, το ντοκιμαντέρ αναφέρει ότι ερευνητές στην Κίνα απομόνωσαν μια πρωτεΐνη, γνωστή με την κωδική ονομασία SHC014, από έναν ιό των νυχτερίδων. Στη συνέχεια, την τοποθέτησαν πάνω στον κορονοϊό της Sars που έλαβαν από ποντικούς στο εργαστήριο. Το αποτέλεσμα ήταν να φτιάξουν έναν εντελώς καινούργιο κορονοϊό, ο οποίος στα πειράματα που έκαναν αποδείχτηκε πολύ μολυσματικός για τους ανθρώπους. 

Το ντοκιμαντέρ συνεχίζει λέγοντας ότι όταν έγινε γνωστό πόσο επικίνδυνος μπορούσε να γίνει ο νέος κορονοϊός του 2015, η ελίτ των παγκόσμιων ερευνητών χωρίστηκε στα δύο, με άλλους να ζητούν την καταστροφή του και άλλους να υποστηρίζουν ότι είναι «απειροελάχιστες» οι πιθανότητες να διαφύγει από το εργαστήριο. 

Το ιταλικό ντοκιμαντέρ μοιάζει σαν ένα κομμάτι του παζλ των αποκαλύψεων που σχετίζονταν με τη «σκοτεινή» δράση του ιολόγου Τζουνχούα! Μόνο και μόνο το γεγονός ότι ο 40χρονος ιολόγος εργαζόταν στο Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων της Ουχάν, κοντά στην αγορά της πόλης από όπου ξεκίνησε η πανδημία του Covid-19, παγώνει το αίμα όλων. Πρόκειται για το ίδιο εργαστήριο το οποίο κατονόμασαν τον Φεβρουάριο οι ερευνητές του South China University of Technology Botao Xiao και Lei Xiao ως το εργαστήριο από το οποίο διέφυγε ή αφέθηκε να φύγει ο Covid-19! 

* Κυριάκος Κόκκινος Δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω, διαπραγματευτής,διαμεσολαβητής και coach, 
Πρόεδρος της Κίνησης Οργανικότητας ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΣ, 
Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Ελλήνων Βατραχανθρώπων.(ΟΥΚ)

Δεν υπάρχουν σχόλια