Header Ads

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ ΝΕΑ φ.1690

Ο Αντιπεροφερειπάρχης Αναστάσιος Γκιολής Επισκέφθηκε Λαϊκές Αγορές κι΄ έμεινε ικανοποιημένος από τιμές και μέτρα 


Κόρινθος 09-04-2020: Τη λαϊκή αγορά Συνοικισμού Κορίνθου επισκέφθηκε την Τετάρτη 8 Μαρτίου ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Κορινθίας κ. Αναστάσιος Γκιολής με τον Αντιπεριφερειάρχη Υποδομών κ. Χάρη Βυτινιώτη και κλιμάκιο της Διεύθυνσης Ανάπτυξης τμήματος εμπορίου της ΠΕ Κορινθίας. Στη συνέχεια επισκέφθηκε τη λαϊκή αγορά Λουτρακίου συνοδευόμενος από τον Δήμαρχο κ. Γιώργο Γκιώνη. 

Και στις δύο αγορές τηρούνταν οι κανόνες δημόσιας υγείας και τα απαιτούμενα μέτρα για τον κορονοικό επ ακριβώς όπως έχει οριστεί από την Ελληνική κυβέρνηση. Παραγωγοί και καταναλωτές λειτουργούν με προσοχή και σύμφωνα με τις υποδείξεις των αρμοδίων αρχών. Ο κ. Γκιολής συζητώντας με τους παραγωγούς δήλωσε πως αναγνωρίζει τον κόπο και την αγωνία τους ώστε τα προϊόντα από το χωράφι να φτάσουν στον καταναλωτή σε συγκεκριμένο χρόνο ώστε να μη καταστραφούν αλλά σε άριστη κατάσταση. 

Μιλώντας με καταναλωτές τέλος διαπίστωσε πως δεν υπάρχουν φαινόμενα αισχροκέρδειας, οι τιμές είναι σε φυσιολογικά έως και χαμηλά επίπεδα. Ο ίδιος τόνισε πως «ο νομός Κορινθίας έχει να δώσει πολλά από τον πρωτογενή τομέα, παραγωγοί και καταναλωτές είναι το ίδιο πολίτες Κορίνθιοι και συνεργαζόμενοι όλοι θα συνεχίσουν οι λαϊκές αγορές του νομού μας να λειτουργούν σωστά και προς όφελος όλων μας. Εμείς οι ίδιοι θα συνεχίσουμε να δυναμώνουμε τους παραγωγούς μας και να βοηθάμε τα δικά μας χωριά».



Παρέδωσε υγειονομικό υλικό σε Κ.Υ 

Συνάντηση πραγματοποίησε την Παρασκευή 10 Απριλίου στο γραφείο του ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Κορινθίας κ. Αναστάσιος Γκιολής με τον Υπεύθυνο Συντονιστή του Κέντρου Υγείας Κορίνθου κ. Νικόλαο Γεωργακόπουλο, προκειμένου να του παραδώσει υγειονομικό υλικό για την κάλυψη των αναγκών του Κέντρου Υγείας. Παρόντες ήταν η Αντιπεριφερειάρχης Παιδείας και Πολιτισμού κα Αθηνά Κόρκα καθώς κλιμάκιο διοικητικών και τεχνικών υπαλλήλων του ΚΥ Κορίνθου. 
Ο κ. Γεωργακόπουλος με επιστολή του Κέντρου Υγείας ευχαρίστησε τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Παναγιώτη Νίκα καθώς και τον κ. Γκιολή για την προσφορά υφασμάτινων μασκών και γαντιών προκειμένου να αντιμετωπιστούν οι ανάγκες για την προστασία των ιατρών και του υγειονομικού προσωπικού από τη διασπορά του κορονοϊου. 

Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη





Ευχές του Πέτρου Τατούλη για το Πάσχα 



Διανύοντας τις δύσκολες μέρες αυτών των πρωτόγνωρων καιρών, ας πάρουμε όλοι μας δύναμη από τη βαθιά Πίστη ότι «κανένας Σταυρός δεν μένει χωρίς την Ανάσταση». Όπως ο Ιησούς ζήτησε να έλθει στην ζωή μας ως «Νυμφίος εν μέσω της νυκτός», με τον ίδιο τρόπο καλούμαστε και σήμερα να διώξουμε το σκοτάδι, τον φόβο, την απογοήτευση και την ανασφάλεια για να έλθει το φωτεινό αύριο. Για να αναστηθούμε χρειάζεται να το πιστέψουμε. Να ελπίσουμε ότι τα όνειρα, οι επιθυμίες, η ίδια η νεκρή ζωή μας μπορεί να αναστηθεί. Να εστιάσουμε στο σήμερα και να αποφασίσουμε την Σταύρωση και την Ανάστασή μας. 
Τα πάθη ας γίνουν πόθος Ανάστασης, δικός μας και της πατρίδας μας. 
Καλή Ανάσταση! 

Πέτρος Τατούλης

Δεν υπάρχουν σχόλια