Header Ads

ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗ ΠΡΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ φ.1689

Λαθρομετανάστευση 
 Ανοικτή επιστολή προς εισαγγελέα του Αρείου Πάγου για τις συμμορίες του παρακράτους του "προσφυγικού-μεταναστευτικού"



του Σάββα Καλεντερίδη*


Κύριε Εισαγγελεύ, 

Εδώ και χρόνια, ειδικά από το 2015 που η κυβέρνηση της Ελλάδας άνοιξε τα σύνορα, συντελείται ένα εθνικό και διεθνές έγκλημα. 

Με βάση σχέδιο στο οποίο συμμετέχουν ντόπιοι και ξένοι, επιχειρείται η βίαιη δημογραφική αλλοίωση της Ελλάδας, χωρίς τη συναίνεση των Ελλήνων πολιτών. 

Η κατάσταση αυτή, αν συνεχιστεί, η Ελλάδα που γνωρίζουμε θα εξαφανιστεί και σε λίγα χρόνια η πατρίδα μας θα κατοικείται από ένα συνονθύλευμα εθνών και φυλών, στη συντριπτική τους πλειονότητα μουσουλμάνων το θρήσκευμα και φίλα προσκείμενων προς την Τουρκία. 

Με άλλα λόγια, 200 χρόνια μετά την Ελληνική Επανάσταση, επιχειρείται η ακύρωσή της στην πράξη, με αυτήν την επιδρομή φυλών που διοργανώνεται από την Τουρκία και το Ιράν, όπως περιγράφει με στοιχεία ο Τούρκος ακαδημαϊκός Ali Ağcakulu σε πρόσφατο άρθρο του. 

Κύριε Εισαγγελεύ, 
Όλοι αυτοί έχουν δημιουργήσει ένα σύστημα άσκησης παρακρατικής εξουσίας και αποδείχτηκαν πιο ισχυροί από τις κυβερνήσεις ακόμα και από το ίδιο το ελληνικό κράτος. 

Η νομοθετική και εκτελεστική εξουσία, για προφανείς λόγους, έχουν σχετική αδυναμία να εξουδετερώσουν αυτό το διεθνές και εθνικό παρακρατικό κύκλωμα. 

Η μόνη εξουσία που μπορεί να το χαρτογραφήσει και να το εξουδετερώσει, με βάση το εθνικό μας Δίκαιο, είναι η δικαστική εξουσία. 

Το ποιοι συμμετέχουν σε αυτήν τη συμμορία, αποτελεί αντικείμενο εισαγγελικής έρευνας και να είστε σίγουρος ότι είναι πολλοί οι Έλληνες που είναι πρόθυμοι να συμβάλλουν στην έρευνα, για να απαλλαγεί η πατρίδα μας από αυτήν την μείζονα απειλή. 

Θα ήθελα να σας υπενθυμίσω την επίθεση υβριδικού πολέμου που δέχτηκε η πατρίδα μας στις 28 Φεβρουαρίου, στη συνοριακή διάβαση των Καστανιών Έβρου, που είχε στόχο όχι μόνο το σπάσιμο και την κατάλυση, αλλά και την κατάληψη των συνόρων, με σκοπό να συνεχιστεί απρόσκοπτα η εισβολή των αλλοδαπών στην Ελλάδα και εκείθεν στην Ευρώπη. 

Τι ακριβώς ήθελαν και πού αποσκοπούσαν οι Τούρκοι, θα αφήσω να το πει στο τέλος της παρούσης ο ίδιος ο «εμπνευστής» του σχεδίου, ο υπουργός Εσωτερικών της Τουρκίας, Σουλεϊμάν Σοϊλού. 
Απλώς θα ήθελα να αναφέρω ότι σε μια περίοδο που: 

Πρώτον, η ελληνική κυβέρνηση, που είδε ότι στόχος ήταν και η ίδια, άλλαξε το νομικό και διοικητικό πλαίσιο που αφορά την εξέταση και παροχή ασύλου σε αλλοδαπούς που εισέρχονται παράνομα στη χώρα, 

Δεύτερον, η επιχείρηση υβριδικού πολέμου της Τουρκίας στις Καστανιές δεν πήγαινε καλά και σε συνδυασμό με τον έλεγχο των συνόρων στον Έβρο και τα θαλάσσια σύνορα, δυσκόλεψε η εισβολή αλλοδαπών στην ελληνική επικράτεια, 

Τρίτον, η ελληνική κοινή γνώμη αντιλήφθηκε το παιχνίδι που παίζεται στην πλάτη της Ελλάδας και άλλαξε στάση στο θέμα της παράνομης εισόδου στην ελληνική επικράτεια αλλοδαπών, βάλλοντας και εναντίον των ΜΚΟ, σε μια περίοδο που κινδύνευε ο Ερντογάν, οι ΜΚΟ και τα άλλα μέλη της συμμορίας να χάσουν το «προσφυγικόμεταναστευτικό χαρτί», τότε μπήκε η φωτιά σε μια δομή της Μυτιλήνης, με στόχο να ανατραπεί το εις βάρους τους κλίμα. 
Το ποιοι και γιατί έβαλαν την πυρκαγιά, το ερευνά εισαγγελέας. 
Πάντως, μόλις ξέσπασε η πυρκαγιά, η εθνική και διεθνής συμμορία επιτέθηκε συντονισμένα εναντίον της Ελλάδας, και άσκησε πιέσεις στην κυβέρνηση, να αλλάξει το καθεστώς που δυσκόλευε την εισβολή και τη χορήγηση ασύλου σε αλλοδαπούς που η Τουρκία χρησιμοποιεί, όπως αποδείχτηκε περίτρανα, ως «άοπλο στρατό εισβολής» στην Ελλάδα, για στόχους που θα δείτε παρακάτω. 

Κύριε Εισαγγελεύ, 
Χωρίς αυτό να θεωρηθεί ανάμιξη στο έργο σας, απλώς θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δει κανείς τα κίνητρα όλων αυτών που επιτέθηκαν συντονισμένα στην Ελλάδα μετά την πυρπόληση από τρεις αλλοδαπούς της δομής στη Μυτιλήνη. 

Όπως, επίσης, θα έχει ενδιαφέρον να δει κανείς τα κίνητρα, τις επαφές με ξένες πρεσβείες και κυβερνήσεις, αλλά και το πόθεν έσχες του εθνικού μας μηνυτή, εκ των πρωταγωνιστών του εγκλήματος που συντελείται εναντίον της Ελλάδας… 

Κλείνοντας, θα ήθελα να επαναλάβω ότι η Τουρκία έχει ως στόχο να εισβάλουν στην Ελλάδα και την Ευρώπη εκατομμύρια αλλοδαποί, για να αποσταθεροποιηθεί η χώρα μας αλλά και ολόκληρη η Ευρώπη. 

Αυτό ήταν το σχέδιο του υπουργού Εσωτερικών της Τουρκίας, το οποίο υιοθέτησε ο Ερντογάν και προσπάθησαν να θέσουν σε εφαρμογή στις 28 Φεβρουαρίου 2020. 

Παραθέτω ακολούθως ακριβή μετάφραση αυτών που είπε στην τουρκική τηλεόραση ο υπουργός Εσωτερικών της Τουρκίας Σουλεϊμάν Σοϊλού στις 7 Μαρτίου 2020, όσο πίστευε ακόμα ότι θα σπάσει και θα καταλάβει διά των αλλοδαπών επιδρομέων τα σύνορα στις Καστανιές: 

«…ό,τι και να κάνουν αυτοί οι καημένοι [σ.τ.μ.: οι Ευρωπαίοι], σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα, αυτοί που θα περάσουν τα σύνορα προς την Ευρώπη θα φθάσουν το ένα εκατομμύριο. Η Ευρώπη αυτό δεν μπορεί να το αντέξει. Δεν μπορεί να διαχειριστεί αυτήν την κατάσταση. Αυτό εγώ δεν το λέω σήμερα. Το έχω πει εδώ και καιρό. Θα αλλάξουν οι κυβερνήσεις στην Ευρώπη. Κοιτάξτε, θα αλλάξουν οι κυβερνήσεις στην Ευρώπη, θα αποσταθεροποιηθούν οι οικονομίες τους, τα πάντα θα έλθουν πάνω κάτω. Δεν ξέρουν, δεν έχουν συναίσθηση του τι θα πάθουν…». 

Με την ελπίδα ότι διά της παρούσης συνέβαλα στο έργο και την αποστολή σας, 

Διατελών μετά τιμής, 

*Σάββας Καλεντερίδης Ανώτερος αξιωματικός ε.α. 
Δημοσιεύεται στην κυρ. δημοκρατία και το pontos-news

Δεν υπάρχουν σχόλια