Header Ads

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ «ΚΟΡΙΝΘΙΟΥ» φ.1689

ο «Κορίνθιος»

ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΞΑΣΤΕΡΑ

Κορονοϊός: Σε 18 τα επιβεβαιωμένα κρούσματα στην Περιφέρεια Πελοποννήσου

Κόρινθος, 5 Απριλίου 2020
Σε 18 συνολικά ανέρχονται τα επιβεβαιωμένα κρούσματα κορονοϊού στην Περιφέρεια Πελοποννήσου σήμερα Σάββατο 4 Απριλίου, όπως ενημερώνει σχετικά η Γενική Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Πελοποννήσου. Ειδικότερα, οι περιπτώσεις που αναφέρθηκαν είναι, στην Αργολίδα 1, στην Αρκαδία 3, στην Κορινθία 5, στη Λακωνία 1 και στη Μεσσηνία 8. Αναλυτικά, σύμφωνα με το εν λόγω δελτίο, η κατάσταση σήμερα Σάββατο στην Περιφέρεια είναι η εξής: 

“Ανακοινώνονται δύο νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα του νέου κορονοϊού SARS CoV-2 στην Περιφέρεια Πελοποννήσου. Ο ένας ασθενής είναι στενή επαφή ενός ήδη επιβεβαιωμένου κρούσματος. Για τo δεύτερο κρούσμα έχει πραγματοποιηθεί και είναι σε εξέλιξη επί του παρόντος ιχνηλάτηση επαφών και χορήγηση οδηγιών από τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας. Κατόπιν τούτων και των νέων στοιχείων που προκύπτουν, το σύνολο των προσβληθέντων από τον νέο κορονοϊό στην Περιφέρειά μας είναι δεκαέξι (17), καθώς τα δύο (2) έως τώρα περιστατικά της ΠΕ Αργολίδας καταχωρίσθηκαν σε άλλη Περιφέρεια της χώρας (παρέμεναν μόνο ως δηλωθείσα διεύθυνση) και αναλυτικότερα: 

ΠΕ Αργολίδας: ένα (1)* αφαιρέθηκαν από την επίσημη επικαιροποιημένη αναφορά του ΕΟΔΥ δύο (2)* 

ΠΕ Αρκαδίας: τρία (3), 

ΠΕ Κορινθίας: τρία (3), 

ΠΕ Λακωνίας: ένα (1), 

ΠΕ Μεσσηνίας: οκτώ (8) 

Τα επιβεβαιωμένα κρούσματα είναι δώδεκα άνδρες (12) και τέσσερις γυναίκες (4). Εκ των αναφερόμενων κρουσμάτων δύο (2) έχουν λάβει εξιτήριο μετά από νοσηλεία και έξι (6) νοσηλεύονται έως σήμερα σε δημόσια νοσοκομεία. Τα υπόλοιπα κρούσματα είναι προς το παρόν υπό παρακολούθηση λαμβάνοντας συγκεκριμένες οδηγίες. 

Σημειώνεται εκ νέου ότι τα ανωτέρω στοιχεία είναι τα επίσημα στοιχεία που περιέχονται στην Υπηρεσία μας από τη ΓΓΠΠ και τον ΕΟΔΥ και επικαιροποιούνται σε καθημερινή βάση. Περαιτέρω βρίσκονται σε εξέλιξη εργαστηριακού ελέγχου περιστατικά πιθανά ή ύποπτα λοίμωξης από τον νέο κορονοϊό”. 

Την ανακοίνωση υπογράφει ο Βασίλειος Αθ. Διαμαντόπουλος, Ιατρός Δημόσιας Υγείας ΕΣΥ, Γενικός Διευθυντής Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Περιφέρειας Πελοποννήσου, Συντονιστής διερεύνησης επαφών κρούσματος στην Περιφέρεια Πελοποννήσου». Αυτό ήταν ή έπεται συνέχεια γιατί τους άνοιξε η όρεξη;
ΚΑΥΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ

Ρωσικό Γενικό Επιτελείο: «Η πανδημία είναι φτιαχτή» Το Russian Center for Military-Strategic Research of the General Staff το οποίο υπάγεται απευθείας στο ρωσικό Γενικό Επιτελείο θεωρεί πως “η πανδημία του κορωνοϊού είναι ένα ψέμα και πρέπει να ιδωθεί υπό το πρίσμα θρησκευτικών, οικονομικών, πολιτικών και εθνικών σκοπών.“ Φυσικά πρόκειται για το διανοητικό «εργαλείο» του ρωσικού Γενικού Επιτελείου (το οποίο φυσικά εκφράζει τις θέσεις του Κρεμλίνου δεν δρα από μόνο του). Ο συνταγματάρχης Vladimir Kwachkov αναλύει τις θέσεις του και συνεχίζει λέγοντας πως «η πανδημία είναι μια παγκόσμια στρατηγική επιχείρηση, πρόκειται για μια άσκηση διοίκησης και ελέγχου πίσω από τις κουρτίνες, με τελικό στόχο τον έλεγχο της Ανθρωπότητας. 

Στόχος είναι η μείωση του ανθρώπινου πληθυσμού στην Γη. Σύμφωνα με αυτούς (που την δημιούργησαν) είμαστε πάρα πολλοί πάνω στον πλανήτη, θα έπρεπε να υπάρχουν το πολύ 100 εκατομμύρια και οι περισσότεροι να είναι υπηρέτες, το μέγιστο που θα μπορούσαμε να φτάσουμε είναι το ένα δισεκατομμύριο, γ΄αυτό και συνδέεται άμεσα και με την οικονομική κρίση που θα ακολουθήσει. Θέλουν να αναγκάσουν τον κόσμο να μην κινείται και να παραδώσει τις πολιτικές του ελευθερίες με πολιτικά μέσα το οποίο πρακτικά είναι αδύνατο. Υπάρχουν διάφορα συντάγματα και ο κόσμος έχει συνηθίσει σε ορισμένα πολιτικά δικαιώματα και πιστεύει ότι αυτό θα κρατήσει για πάντα. Η πρώτη προσπάθεια περιορισμού των ανθρωπίνων δικαιωμάτων έγινε στις 11 Σεπτεμβρίου του 2001». 

Είπε μάλιστα πως τα αεροσκάφη τότε ήταν «τηλεκατευθυνόμενα», ενώ και η επίθεση στο Πεντάγωνο ήταν «fake» αφού δεν υπήρχε ούτε αεροσκάφος, ούτε συντρίμμια, ούτε αποδείξεις. «Η πανδημία έχει εφευρεθεί. Μπροστά στα 7.5 δισεκατομμύρια κατοίκων στον πλανήτη τα θύματα είναι ελάχιστα, αν και φυσικά λυπόμαστε για κάθε ανθρώπινο θύμα.» Μάλιστα όπως αναφέρει δημιουργήθηκε για να λύσει «τέσσερα ζητήματα». 

1. Θρησκευτικά: Μειώνοντας τον παγκόσμιο πληθυσμό . 
2. Πολιτικά: Απεμπόληση των πολιτικών ελευθεριών 
3 Οικονομικά: «Σπάζοντας» τις χρηματιστηριακές φούσκες. 
4. Και να χτυπηθούν οι βασικοί γεωπολιτικοί αντίπαλοι των ΗΠΑ, δηλαδή η δυτική Ευρώπη και η Κίνα. 

Ο συνταγματάρχης θεωρεί ότι η Ρωσία δεν αποτελεί οικονομικό αντίπαλο των ΗΠΑ. Φυσικά οι απόψεις του ρωσικού Γενικού Επιτελείου αποτελούν απόψεις του Κρεμλίνου. Αυτή την θέση έχει η Ρωσία. Ο ιός είναι μια «φτιαχτή» ιστορία με συγκεκριμένους στόχους. Λίγο πολύ και οι τρεις υπερδυνάμεις τον χαρακτήρισαν βιολογικό όπλο με διαφορετικό χρήστη βέβαια. Το ζήτημα είναι ότι όλοι θεωρούν πως κάτι δεν πάει καλά… 

Το ποιος φταίει είναι άλλη ιστορία ή πρέπει να δοθούν απαντήσεις και Νέμεσις;

Δεν υπάρχουν σχόλια