Header Ads

ΕΠΕΙΓΟΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΒΡΟ φ.1685

Επείγον για τον Έβρο τώρα 
του Δ. Λιακόπουλου 


Έχουμε τα παρακάτω δεδομένα όσον αφορά την Τουρκία: 

1. είχαν και εξακολουθούν να έχουν την πρωτοβουλία κινήσεων σε όλο το μήκος των ελληνοτουρκικών συνόρων σε στεριά και θάλασσα., 

2. δεν υπολογίζουν το διεθνές δίκαιο σε κανένα τομέα των διεθνών σχέσεων, 

3. έχουν ένα πρόεδρο (Ερντογάν) που ακολουθεί τυχοδιωκτική πολιτική και που φοβάται ότι θα έχει το τέλος των Καντάφι, Σαντάμ κτλ, 

4. από σήμερα έχουν αναβαθμίσει την παρουσία τους στον Έβρο με το ένοπλο τμήμα των Γκρίζων Λύκων που είναι οι εμπειροπόλεμες ειδικές μονάδες της τουρκικής αστυνομίας, 

5. έχουν ήδη καταστήσει σαφές ότι θα επιχειρήσουν να προκαλέσουν τον θάνατο πολιτών που είναι μετανάστες, ή ακόμη και πρακτόρων τους που θα παριστάνουν τους μετανάστες για να κατηγορήσουν την Ελλάδα σε όλα τα διεθνή fora. 

6. το θερμό αυτό επεισόδιο θα περιλαμβάνει μαζική είσοδο στην ελληνική επικράτεια από μέρος στο οποίο θα ρίξουν πολλά καπνογόνα για προπέτασμα και αφού ρίξουν το φράχτη, μετά θα ρίξουν από πάνω του γέφυρα διάβασης εμποδίων για να περάσουν μαζικά μέσα στην Ελλάδα. Τότε θα σκοτώσουν κάποιους δικούς τους για να ρίξουν το βάρος στην Ελλάδα. 

Το ελάχιστο που πρέπει να κάνει η Ελλάδα άμεσα για τον Έβρο: 

1. Να καταστήσει σαφή προς κάθε κατεύθυνση και μάλιστα κατ΄ επανάλληψη τον κίνδυνο τέτοιου επεισοδίου (Ε.Ε., ΟΗΕ, κτλ), δηλώνοντας ότι θα αναγκαστεί να ανοίξει πυρ, σε περίπτωση μαζικής εισβολής διότι θεωρεί τρομοκρατικές τις ενέργειες των Τούρκων. Πλην των επισήμων κρατικών ενεργειών, τις ενημερώσεις αυτές πρέπει να κάνουν ο Πρωθυπουργός και ο ΥΠΕΞ στους ομολόγους τους στο ΝΑΤΟ και στην Ε.Ε., αλλά και στις μεγάλες οικονομικές δυνάμεις (Ινδίες, Κίνα, κτλ) 

2. Να ετοιμάσει δύο μονάδες και όχι μία, ταχύτατης και όχι απλά ταχείας, ανάπτυξης, ικανές να παρέμβουν σε δύο ή περισσότερα σημεία ταυτόχρονα, αφού όταν ο αντίπαλος θέλει να πετύχει τον ΑΝΣΚ (αντικειμενικό σκοπό), πραγματοποιεί αντιπερισπασμό αλλού και προχωρεί στην κυρίως ενέργειά του αλλού, χωρίς όμως να ξέρουμε που θα γίνει η κυρίως ενέργεια, ή ακόμη πραγματοποιεί και δύο ενέργειες ταυτόχρονα, εφόσον έχει περίσσεια υλικού και προσωπικού. 

3. Να φροντίσει να εφοδιαστεί εγκαίρως με χημικά για τα ΜΑΤ (που σχεδόν εξαντλήθηκαν) και με αντιασφυξιογόνες μάσκες για το στρατό, διότι οι Τούρκοι έδωσαν δείγματα εκτεταμένης χρήσης αερίων. 

4. Να προωθήσει προπαγάνδα μεταξύ των μεταναστευτικών μαζών μέσα στην Τουρκία, για το ότι άδικα περιμένουν εκεί και για το ότι στα ανατολικά σύνορα της Τουρκίας, δίνουν επιδόματα και δουλειά, οπότε συμφέρει να γυρίζουν εκεί που ήταν ή να πάνε ανατολικά. Επίσης πρέπει να τους ξεσηκώσει για να ζητούν φαγητό και στέγη από τους Τούρκους. 

5. Να καταγγείλει με κάθε τρόπο στον ελληνικό λαό, την φιλοτουρκική αριστερή προπαγάνδα που προσπαθεί να δημιουργήσει ηττοπάθεια, αλλά και ενοχές μεταξύ των Ελλήνων για όσα γίνονται στον Έβρο. 

6. Να παρατείνει την θητεία των υπό απόλυση κληρωτών. 

ΠΗΓΗ: el.gr - 6 Μαρτίου, 2020

Δεν υπάρχουν σχόλια