Header Ads

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥ ΔΗΜΑ φ.1683

Χρίστος Δήμας: « Ευχαριστούμε τον Στέφανο Μίλλερ για την προσφορά του»



Ο Υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, βουλευτής Κορινθίας κ. Χρίστος Δήμας, ήταν από τους κεντρικούς ομιλητές στην παρουσίαση του βιβλίου του Stephen Miller «Η Νεμέα και εγώ». 

Σε μία λαμπρή εκδήλωση που διεξήχθη στην Αθήνα, στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα της Εν Αθήναις Αρχαιολογικής Εταιρείας το «παρών» έδωσαν επίσης , ο Κωνσταντίνος Φρούσιος, δήμαρχος Νεμέας, ο Σπυρίδων Κυριάκος, πρόεδρος Συλλόγου Αναβίωσης Νεμέων Αγώνων και η Άννα Μαρία Κοσμόγλου εκ μέρους του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, που υποστήριξε την έκδοση, καθώς και πολλά αναστηλωτικά έργα στην αρχαία Νεμέα. 

Ο κ. Δήμας, αφού μίλησε για το εξαιρετικό δίτομο έργο και την εξαιρετική έκδοση, την οποία οφείλει να έχει στη βιβλιοθήκη του κάθε πολίτης του Νομού Κορινθίας, τόνισε την πολύ καθοριστική συμβολή του καθηγητή Miller και προέβη στην εξής δήλωση: «Το έργο «Η Νεμέα και εγώ» του Stephen Miller αποτελεί μια εξαιρετική δίτομη έκδοση από τις εκδόσεις Καπόν. Στον πρώτο τόμο θα δείτε τον Ναό του Δία στην Αρχαία Νεμέα πριν την αναστύλωση ενώ στον δεύτερο τόμο μετά την αναστύλωση. Χάρη στον καθηγητή Μίλλερ χρηματοδοτήθηκε η ανασκαφή για το Αρχαίο Στάδιο, δημιουργήθηκε το Μουσείο και ξεκίνησε η αναβίωση των Νέμεων Αγώνων. Ένα ευχαριστώ για την προσφορά του είναι μικρό. Είναι μεγάλη τιμή για εμένα, να μιλήσω στην παρουσίαση του βιβλίου του στην Αθήνα».




Χρίστος Δήμας: «Ελάτε για διακοπές στην Κορινθία»

Συνέντευξη στον Alpha radio 98.9 παραχώρησε το πρωί της Τσικνοπέμπτης ο Υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, βουλευτής Κορινθίας Χρίστος Δήμας. 

Αφού πρώτα σχολίασε την πολιτική επικαιρότητα, αναφέρθηκε εκτενώς στα ζητήματα του Νομού Κορινθίας με αναφορά στα θέματα που απασχολούν τους αγρότες, αλλά και το ζήτημα της ασφάλειας που απασχολεί καθημερινά το σύνολο των πολιτών του Νομού μας. 

Ο Χρίστος άδραξε την ευκαιρία και προσκάλεσε τους ακροατές της εκπομπής να επισκεφτούν το Νομό μας και να απολαύσουν τις ομορφιές της Κορινθίας, η οποία είναι πόλος έλξης για τους τουρίστες και την χειμερινή αλλά και την καλοκαιρινή περίοδο. 

Τέλος πρέπει εδώ να τονίσουμε πως ο συγκεκριμένος ραδιοφωνικός σταθμός είναι από τους πιο υψηλούς σε ακροαματικότητα.


Δεν υπάρχουν σχόλια