Header Ads

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ φ.1683

Μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΔΗΜ.ΤΟ ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ


Σε μια κατάμεστη από κόσμο αίθουσα στο ΚΈΝΤΡΟ ΜΑΛΛΙΟΣ πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΔΗΜ. ΤΟ ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ. Προσκεκλημένος ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Κωστής Χατζηδάκης. Ο κ. Χατζηδάκης με επιχειρήματα και εμπεριστατωμένα ανέλυσε το μέχρι τώρα έργο της κυβέρνησης - πενήντα νομοσχέδια σε 7 μήνες - και ειδικά για την Κορινθία δεσμεύτηκε για το φυσικό αέριο , την διαβρωση των ακτών στην Δυτική Κορινθία αλλά και για το θέμα του βιολογικού στο δήμο Κορινθίων. 

Την εκδήλωσή μας τίμησαν με την παρουσία τους ο υφυπουργός Έρευνας και Τεχνολογίας και βουλευτής του νόμου μας κ. Χρίστος Δήμας, ο βουλευτής Κορινθίας κ. Νικόλαος Ταγαράς , η βουλευτής κα. Μαριλένα - Βιλιάλη Σούκουλη η οποία μέσω επιστολής της - βρισκόταν σε επιτροπή της βουλής ως εισηγήτρια σε αγροτικό νομοσχέδιο - μας ευχαρίστησε για την πρόσκληση και μας ευχήθηκε Χρόνια Πολλά και καλη χρονιά , η πολιτευτής του νομού μας κα, Παπακωνσταντίνου Μαρία , τα μέλη της πολιτικής επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας κα. Βιβή Ξένου και ο κ. Θεόδωρος Σεργεντάνης , οι δήμαρχοι Κορινθίων και Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης κ. Νανόπουλος και Τσώτος αντίστοιχα , ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κορινθίας κ. Πιτσάκης όπως και τα μέλη κ. Σπηλιωτακάρας και κ. Κουκουλάκης , ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Ξυλοκάστρου κ. Λάσκος , ο αντιδήμαρχος Κορινθίων κ. Πούρος και ο προεδρος του ΚΕΠΑΠ κ. Κουτσογκίλλας , ο αντιδήμαρχος Σικυωνίων κ. Μυττάς , οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. Παπαγεωργίου Δημήτριος και ο κ. Λεγγας Μάρκος , ο διοικητής του νοσοκομείου Κορίνθου κ. Καρπούζης , ο γενικός συντονιστής της Νέας Δημοκρατίας για την περιφέρεια Πελοποννήσου κ. Τζαβάρας Παναγιώτης ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Κορινθίας κ. Κορδώσης και οι Πρόεδροι των ΔΗΜ.ΤΟ Ξυλοκάστρου κ. Διαμαντόπουλος , Κορίνθου κ. Ρωτίδης , Νεμεας κ. Καρυωτης και Βέλου - Βοχας κ. Βορινιώτης τέλος, ένα πολύ μεγάλο 

Ευχαριστώ στον κόσμο που γέμισε ασφυκτικά την αίθουσα για άλλη μια φορά και που μας στηρίζει δύο χρόνια τώρα σε όλες μας της εκδηλώσεις . Χρόνια Πολλά σε όλους με υγεία και Καλή χρονιά. 

Για το Δ.Σ ο προεδρος Αναστάσιος Δ. Γκιούλης

Δεν υπάρχουν σχόλια