Header Ads

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ «ΚΟΡΙΝΘΙΟΥ» φ.1680


         ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΞΑΣΤΕΡΑ        


Εποχή για Κυβερνοεπιθέσεις… 

Έργο χάκερς, οι οποίοι ενεργούν προς το συμφέρον της τουρκικής κυβέρνησης πιστεύεται πως είναι οι κυβερνοεπιθέσεις σε ιστοσελίδες της ελληνικής, της κυπριακής και της ιρακινής κυβέρνησης, όπως ανέφεραν τρεις αξιωματούχοι στο πρακτορείο Reuters. Οι χάκερς είχαν επιτεθεί σε τουλάχιστον 30 οργανισμούς, αναφέρει το δημοσίευμα του πρακτορείο ειδήσεων. Σε αυτούς συμπεριλαμβάνονται υπουργεία, πρεσβείες και υπηρεσίες ασφαλείας. Επίθεση δέχτηκαν και οι υπηρεσίες email της ελληνικής και κυπριακής κυβέρνησης, καθώς και ο σύμβουλος εθνικής ασφαλείας της κυβέρνησης του Ιράκ, σύμφωνα με τα ίδια στοιχεία. Προσφάτως μάλιστα, μετά την επίσκεψη του στρατάρχη της Λιβυής, Χάφταρ, στην Ελλάδα, γίναμε μάρτυρες ακόμα μιας τουρκικής κυβερνοεπίθεσης. 

Ο πρόεδρος του διεθνούς ινστιτούτου κυβερνοασφάλειας, Μανώλης Σφακιανάκης, χαρακτήρισε πρόσφατα την επίθεση των χάκερς, «τίποτα παραπάνω από κίνηση εντυπωσιασμού», ξεκαθαρίζοντας πως δεν μπόρεσαν να πειράξουν «ευαίσθητα δεδομένα της ΕΥΠ και του ΥΠΕΞ. «Είναι κάτι που συμβαίνει και συμβαίνει όταν γίνεται κάτι στη χώρα μας. Όποτε ο πρωθυπουργός προσπαθεί να κάνει κάτι σε διεθνές επίπεδο, οι Τούρκοι χάκερς μας την πέφτουν. Δεν έχει γίνει πρώτη φορά, γίνεται συνέχεια και πρέπει να θωρακιστούμε καλύτερα. Μπορούσαν να μπουν και να ρίξουν τις ιστοσελίδες όπως κι έκαναν, όμως δεν κατάφεραν καίρια πλήγματα. Δηλαδή, να μπουν μέσα και να πάρουν πληροφορίες από την ΕΥΠ ή από το ΥΠΕΞ. Έκαναν ένα χτύπημα εντυπωσιασμού. Δεν μπορούσαν να μπουν. Ειδικά η ΕΥΠ είναι άριστα θωρακισμένη υπηρεσία. 

Ταυτόχρονα, μίλησε για τους κυβερνοστρατούς που αναπτύσσουν όλες οι χώρες, αλλά και για την ελληνική ομάδα κυβερνοπολέμου, τονίζοντας πως οι πόλεμοι του μέλλοντος θα γίνονται από το Διαδίκτυο και πως θα πρέπει να ενισχυθεί ακόμα περισσότερο η κυβερνοασφάλεια της χώρας. Ωστόσο, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, δήλωσε πως «η χώρα μας διαθέτει το καλύτερο δυναμικό σε χάκερς. Οι anonymous Greece είναι 14-18 ετών. Μετά την επίθεση των Τούρκων απάντησαν, μπαίνοντας μέσα στην τουρκική αστυνομία, την ΜΙΤ και στο τουρκικό 112». Κάθε κράτος διαθέτει τάγματα κυβερνοεπιθέσων και από αυτά μπορούν να παραλυθούν ολόκληρες χώρες.. Μήπως λοιπόν η Ελλάδα να μαζέψει όλη αυτή την «πιτσιρικαρία» και να «χτυπήσει» σοβαρά ή ακόμα και να «παραλύσει» την Τουρκία, μιας και το μέλλον των πολέμων βρίσκεται και στις κυβερνοεπιθέσεις, σύμφωνα με τον κ. Σφακιανάκη; 
Πηγή: el.gr



        ΚΑΥΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ        


Διαρκής Ιερά Σύνοδος και αμβλώσεις… 

«Η Ιερά Σύνοδος λαβούσα υπ’ όψη της τα εσχάτως ανακύψαντα επί του θέματος των εκτρώσεων και βασιζομένη επί της αγίας Γραφής και της Ιεράς Παραδόσεως της Ορθοδόξου Εκκλησίας του Χριστού εκφράζει την θεολογικήν αυτής θέσιν περί του εμβρύου ως πλήρους και ακεραίου ανθρώπου από της στιγμής της συλλήψεώς του γι’ αυτό και θεωρεί την εκουσία έκτρωση ως φόνο και δεν την αποδέχεται» αναφέρει ανακοίνωση της Ιεράς Συνόδου, η οποία συνεδρίασε τη Δευτέρα και την Τρίτη υπό την προεδρία του Αρχιεπίσκοπου Αθηνών και πάσης Ελλάδας κ. Ιερώνυμου. 

Ολόκληρη η ανακοίνωση: 
Συνήλθε την 3 και 4 Φεβρουαρίου 2020 η Διαρκής Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος της 163ης Συνοδικής Περιόδου, υπό την προεδρία του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου.νΚατά τις δύο Συνεδρίες η ΔΙΣ ενέκρινε: 

- Τον νέο Οργανισμό της Εκκλησιαστικής Κεντρικής Υπηρεσίας Οικονομικών (ΕΚΥΟ) της Εκκλησίας της Ελλάδος. 

- Την πρόταση της Συνοδικής Επιτροπής επί της Κοινωνικής Προνοίας και της Ευποιίας σχετικά με την έκδοση Συνοδικού Εγκυκλίου Σημειώματος «περί υποβολής Απολογισμού των Δαπανών διά την Φιλανθρωπικήν Διακονίαν κατά το έτος 2019 υπό της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών και των Ιερών Μητροπόλεων της Εκκλησίας της Ελλάδος». 

- Τις προτάσεις της Ειδικής Συνοδικής Επιτροπής Πολιτιστικής Ταυτότητος: α) περί της επισήμου παρουσιάσεως του εκδοθέντος Ζ’ Τόμου των Πρακτικών του Ζ’ Διεθνούς Επιστημονικού Συνεδρίου της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος, με θέμα: «Οι φιλελεύθεροι θεσμοί του Αγώνος της Ελληνικής Επαναστάσεως», β) περί της διοργανώσεως του Θ’ Διεθνούς Επιστημονικού Συνεδρίου για το έτος 2020 και γ) περί της οργανώσεως των Εορταστικών Εκδηλώσεων επί τη συμπληρώσει 200 ετών από την Εθνική Παλιγγενεσία το έτος 2021. 

- Τον Προϋπολογισμό της Εστίας Εκκλησιαστικής Εκπαιδεύσεως για το οικονομικό έτος 2020. 

Η Ιερά Σύνοδος λαβούσα υπ’ όψη της τα εσχάτως ανακύψαντα επί του θέματος των εκτρώσεων και βασιζομένη επί της αγίας Γραφής και της Ιεράς Παραδόσεως της Ορθοδόξου Εκκλησίας του Χριστού εκφράζει την θεολογικήν αυτής θέσιν περί του εμβρύου ως πλήρους και ακεραίου ανθρώπου από της στιγμής της συλλήψεώς του γι’ αυτό και θεωρεί την εκουσία έκτρωση ως φόνο και δεν την αποδέχεται. .. Αλήθεια μέσα στον χαλασμό, μόνον αυτά έχει να πει ο κ. Ιερώνυμος;



        ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ        


Οι Τσιγγάνοι και οι νόμοι που δεν τηρούνται… 

Απαίτηση του Τ. Ερντογάν από τον Πρωθυπουργό να ανοίξει ή να επιτρέψει η Ελλάδα να κτιστούν νέα Τζαμιά μου έφερε στη μνήμη ένα άρθρο που είχα δημοσιεύσει παλαιότερα και είχε, ως εξής: 

« Η Τσιγγάνα της Θράκης Σουλεϊμάν Σαμπιχά, που απέπεμψε ο ΣΥΡΙΖΑ από το Ευρωψηφοδέλτιο για χάρη- όπως λέγεται του τουρκικού Προξενείου της Κομοτηνής, “πλήρωσε” την ελληνικότητα της ψυχής της και την ομιλία της στο 5ο Συνέδριο του ΟΗΕ για τις μειονότητες στη Γενεύη στις 27 και 28 Νοεμβρίου του 2012. 

Εκεί άφησε τον καϋμό της να ξεθυμάνει για την αδιαφορία των Ελληνικών Κυβερνήσεων να προστατέψουν την ελληνικότητα των μουσουλμάνων της Θράκης έναντι της τουρκικής βουλιμίας, που τα θέλει όλα δικά της. << Επειδή είμαι μουσουλμάνα Ελληνίδα Ρομά της Θράκης – είπε – υποχρεώθηκα να πάω σε σχολείο όπου διδάχθηκα μια τρίτη γλώσσα, τα τουρκικά. Οι Μουσουλμάνοι, τουρκικής καταγωγής, προσπαθούν να μας επιβάλουν, εκτός από τη γλώσσα τους και την ταυτότητά τους. Ξοδεύουν πολλά χρήματα για να κτίσουν Τζαμιά στους Οικισμούς μας, ενώ εδώ και χρόνια μας επιβάλλουν να ιδρύσουμε Σωματεία και να τα ονομάσουμε τουρκικά...>> 

Όταν βλέπεις η Τσιγγάνα της Θράκης να προσπαθεί να κρατήσει την Ελληνικότητά της και βλέπεις παράλληλα τον Πολιτικό κόσμο να είναι αδιάφορος, ως προς την τύχη της ιδιαίτερης αυτής ομάδας των Ελλήνων, αλλά και της ευαίσθητης γεωπολιτικά περιοχής, κάνεις πολλές σκέψεις που αντικρούουν η μία την άλλη. Υψώνει τη “Γαλανόλευκη” η Σουλεϊμάν και την υποστέλλουν οι κάθε λογής πρόθυμοι υπουργοί Εξωτερικών και Πρωθυπουργοί, αλλά και Αρχηγοί κομμάτων. 

Οι Τσιγγάνοι, θα μπορούσαν να ενταχθούν στο Ελληνικό κοινωνικό τμήμα του Ελληνικού Λαού, αν οι Κυβερνήσεις και οι Αυτοδιοικητικοί δεν τους έβλεπαν, ως Έλληνες Β΄ κατηγορίας πολίτες. Ενώ προβλέπεται η υποχρεωτική παιδεία των παιδιών των Τσιγγάνων, δεν υπάρχει ο τοπικός έλεγχος, ώστε να πηγαίνουν υποχρεωτικά στο σχολείο και όχι να περιδιαβαίνουν καθημερινά τους δρόμους των πόλεων και χωρίων απλώνοντας το χέρι της επαιτείας. Η ευθύνη των εκάστοτε Κυβερνήσεων ειδικά στην περίπτωση της Θράκης, είναι εγκληματική που ξεπερνά τα όρια της εσχάτης προδοσίας...». Κατάλαβες φίλε αναγνώστη γιατί θυμήθηκα το επίμαχο άρθρο;



        ΕΤΣΙ ΤΑ ΒΛΕΠΩ        


Οι παγίδες των μεταρρυθμίσεων… 

Όταν σε παλαιότερα φύλλα, επισημάναμε κατά κόρον ότι ο Νόμος” Καλλικράτης” είναι μία στημένη υπόθεση, που αποσκοπούσε στην Αποδυνάμωση και όχι στην Ενίσχυση της Δημόσιας Διοίκησης, ότι είναι σχέδιο των “Συστημικών”, που εφαρμόζουν τη μέθοδο του διαίρει και βασίλευε και που απώτερο σκοπό έχει την καντονοποίηση της χώρας, κάποιοι είχαν εκφράσει τις αντιρρήσεις τους. Και τι δεν έλεγαν για τις προβλέψεις μας, που ήταν απόρροια γνώσεων και πολιτικής εκτίμησης. 

Σε προηγούμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, έπειτα από χρόνια, ήλθαν οι ίδιοι άνθρωποι, όργανα του “Συστήματος”, να μας επιβεβαιώσουν με τη συνέχεια. Άνοιξαν δήθεν παράθυρο για τις Αυτοδιοικητικές Εκλογές, να έχουν δικαίωμα οι Υποψήφιοι Δήμαρχοι – εδώ είναι τα δύσκολα – να συμπληρώνουν τα ψηφοδέλτιά τους με επιπλέον των ήδη προβλεπομένων υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων. Την ώρα που οι περισσότεροι υποψήφιοι Δήμαρχοι σε όλη τω χώρα δεν έβρισκαν, τουλάχιστον αξιόλογους υποψήφιους, για να κλείσουν τα ψηφοδέλτιά τους ήλθε το υπουργείο των Εσωτερικών και την τελευταία στιγμή με τροποποίηση στο Αρχικό νομοσχέδιο προέβλεψε ότι ο αριθμός των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων θα μπορεί – προαιρετικά – να αυξηθεί κατά 100% σε σχέση με πριν. Ο Αρχικός Νόμος προέβλεπε ότι κάθε Συνδυασμός είχε τη δυνατότητα να προσαυξήσει τον αριθμό πέραν των εδρών κατά 50% με την τροποποίηση έγινε 100% μέχρι που άλλαξε και αυτός ο εκλογικός νόμος. Καμία σταθερότητα Αρχών και Νόμων. 

Όσον αφορά τη διοικητική διαίρεση της Ελλάδας με τους νόμους «Ι. Καποδίστριας» και «Καλλικράτης» είχαμε επισημάνει ότι δεν ψηφίστηκαν επί ΠΑΣΟΚ για το καλό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, αλλά στόχο έχουν οι λεγόμενες μεταρρυθμίσεις στην αποδυνάμωση του κράτους και τη μελλοντική εφαρμογή του διαίρει και βασίλευε. Η καντονοποίηση είναι πλέον οφθαλμοφανής με τις αιτιάσεις της Τουρκίας και την παραχώρηση του ονόματος, της γλώσσας και της εθνικότητας και της ιστορίας μας στους Σλάβους και στους κάθε λογίς Πακιστανούς και Αφγανούς Μουσουλμάνους, που είναι συν γυναιξί και τέκνοις «Μισθοφορικός στρατός « εν υπνώσει που θα ξυπνήσει κατ΄ εντολή όπως γίνεται αυτές τις ημέρες στην πολύπαθη Μυτιλήνη ,επειδή το θέλουν οι κάθε λογίς Σόρος και ΣΙΑ. Με λίγα λόγια οι τροποποιήσεις δεν έγιναν προς χάρη της δημοκρατίας, και το καλό της Ελλάδας, αλλά προς ενίσχυση των κακόβουλων σχεδίων αποσταθεροποίησης και αποεθνισμού της χώρας μας. Διώξτε τις ΜΚΟ από τα σύνορά μας. Δεν υπάρχουν Έλληνες πολιτικοί να το ζητήσουν στη Βουλή;


Δεν υπάρχουν σχόλια