Header Ads

ΤΡΟΠΑΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΣΙΤΣΙΠΑ φ.1673


Θρίαμβος του Τσιτσιπά στην

Μασσαλία 

«Βασιλιάς» ξανά στη Μασσαλία ο Στέφανος Τσιτσιπάς, με τον Έλληνα τενίστα να κατακτά για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το Open 13, επικρατώντας στον τελικό του Καναδού Αλιασίμ με 2-0 σετ!


Απόλυτος κυρίαρχος στη Μασσαλία ο Στέφανος Τσιτσιπάς! 

Ο Έλληνας τενίστας επικράτησε 20 σετ (6-3, 6-4) του Φέλιξ Οζέρ-Αλιασίμ στον τελικό του Open 13 και κατέκτησε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το συγκεκριμένο τρόπαιο, ενώ έφτασε συνολικά τους 5 τίτλους στην καριέρα του! 

Επίσης, αυτή είναι η πρώτη φορά που ο Τσιτσιπάς κατακτά για 2η συνεχόμενη χρονιά έναν οποιονδήποτε τίτλο, ενώ το ρεκόρ του στους τελικούς βελτιώθηκε σε 5-5 νίκες! Αυτός είναι ο πρώτος τίτλος του Στεφ για το 2020! 

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ξεκίνησε πολύ καλά τον τελικό, ενώ το break που έκανε στο 2-1 ήταν καθοριστικό για την κατάκτηση του πρώτου σετ. 

Στη συνέχεια ο Έλληνας τενίστας υπερασπίστηκε το σερβίς του με χαρακτηριστική ευκολία, καθώς έχασε μόνο δύο πόντους στο σερβίς του στο πρώτο σετ! 

Το 1-0 έγινε εύκολα (6-3) και ο δρόμος για τη νίκη είχε ήδη ανοίξει για τον Στέφανο! Στο δεύτερο σετ ο Αλιασίμ ήταν πολύ πιο ανταγωνιστικός, έχοντας καλύτερα ποσοστά ευστοχίας στο σερβίς του. Μέχρι το 2-2 οι δύο τενίστες υπερασπίστηκαν με επιτυχία το σερβίς τους, ωστόσο σε εκείνο το σημείο ο Τσιτσιπάς έκανε break και πήρε το προβάδισμα με 3-2. Ο Αλιασίμ απάντησε με break στο break του Στέφανου. 

Ο Τσιτσιπάς όμως, με το δεύτερο σερί του break πήρε εκ νέου το προβάδισμα (4-3) και εκεί κρίθηκαν όλα. Τελικό 6-4 και ο Έλληνας τενίστας συνεχίζει να γράφει ιστορία στο παγκόσμιο τένις! 

Πηγή: in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια