Header Ads

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΒΑΤΡΑΧΑΝΘΡΩΠΩΝ (ΟΥΚ) φ.1678






ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ FACEBOOK

   Κυριάκος Κόκκινος  

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΟΥΚ  ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑ



Κυριάκος ΚόκκινοςΑντιπρόεδρος Συνδέσμου Ελλήνων Βατραχανθρώπων  (ΟΥΚ)


Αναρτήθηκε πριν από 12 ώρες
Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Βατραχανθρώπων (ΟΥΚ) στην Ετήσια Γενική Συνέλευση την Κυριακή, παρουσία Μελών που έχουν στην καρδιά τους μοναδικά αισθήματα αγάπης, φιλοπατρίας και Μαχητικής Ετοιμότητας, της Ηγεσίας των Κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων και Φορέων, δήλωσε ακόμη μία φορά «Παρών» στις Επάλξεις του αγώνα!...   

ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ!...
12 ώρες ·                                                                 
 Κων/νος                                                       Κων/νος Φλώρος ΑΓΕΕΘΑ με Κυριάκος Κόκκινος


    Μεγάλη τιμή και ύψιστη η ευθύνη να αποτελείς μέλος της οικογένειας του Συνδέσμου Ελλήνων Βατραχανθρώπων, ενός σωματείου που κατόρθωσε να συγκεντρώσει στους κόλπους του 1400 Ο. Υ. Κ. από όλη την Ελλάδα, να υπάρχει ενεργά 27 χρόνια και να δραστηριοποιείται πλέον σε όλη την Ελλάδα, με παραρτήματα στη Θεσσαλονίκη, Κρήτη και Ήπειρο, αλλά και εκτός αυτής, μεταφέροντας έμπρακτα μηνύματα ισχύος, ενότητας, αλληλεγγύης, φιλοπατρίας και της ιδιαίτερης πνευματικότητας, που τρέφει Έλληνες -Πολίτες- Οπλίτες!
    Εδώ, σήμερα 19 Ιανουαρίου 2020, απευθυνόμενος στη Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου, στον κατάμεστο Ναυτικό Όμιλο Ελλάδος, παρουσία του μέλους μας νέου ΑΓΕΕΘΑ Στρατηγού Κωνστσντίνου Φλώρου και όλης της ηγεσίας των Ενόπλων Δυνάμεων, του Δήμαρχου Πειραιά, του Διοικητή της Μ. Υ. Α., του εκπροσώπου της Ε. Ε. στην Ελλάδα, των συνεργαζομένων με εμάς σπουδαίων οργανώσεων της Λέσχης Καταδρομέων και Ιερολοχιτών, του Αδελφού Σωματείου της Κύπρου ΣΕΒΑΚ, της Axion Hellas του μέλους μας Βασίλη Πατέρα , της Helmepa και της ΔΙΑΠΛΟΥΣ.
    Η παρουσίασή μου αφορούσε την επέτειο 10 ετών του "ΑΓΗΜΑΤΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ" και της ετήσιας Μαραθώνιας Λαμπαδηδρομίας μας, που γίνεται πάντοτε αρχές Οκτωβρίου και συμμετέχουν όσοι θέλουν και μπορούν , για όποιο τμήμα της διαδρομής, με τους ιδιαίτερους λόγους, που οδήγησαν στην ίδρυσή του το 2010, στην αρχή της μεγαλύτερης σύγχρονης κρίσης με χαρακτήρα ακήρυκτου πολέμου και την ανάστροφη πορεία του από το Καλλιμάρμαρο προς το Μαραθώνα, ως έμπρακτος Ελληνικός Διαλογισμός εν Κινήσει, αναζητώντας να βιώσουμε το πνεύμα του Μαραθώνα, τοις κείνων ρήμασι πειθόμενοι!!!
     Άξια συγχαρητηρίων όλα τα μέλη του Δ. Σ., που εργαζόμενα άοκνα, φιλότιμα και αποτελεσματικά έκαναν κατορθωτό το απίστευτα πλούσιο σε ποιότητα και ποσότητα κοινωνικό και εθνικό μας έργο!
Είμαστε ΕΔΩ και ΟΡΘΟΙ στις επάλξεις του Ελληνισμού, τροφοδοτούμενοι μυστικά απο τη ζείδωρη πηγή της Ελληνικής και Ορθοδόξου μας παράδοσης, πυλώνων της διαχρονικής πορείας του λαού μας, πυξίδας και φάρου της πορείας μας, προς εκπλήρωση του δικού μας πεπρωμένου!

Κυριάκος Κόκκινος - Δικηγόρος - 

Αντιπρόεδρος Συνδέσμου Ελλήνων Βατραχανθρώπων


Ο Κυριάκος Κόκκινος πρόσθεσε 5 νέες φωτογραφίες — με το χρήστη Μιχαήλος Ιβανόης στο Ναυτικό Όμιλο Πειραιά και στην τοποθεσία Πλατεία Συντάγματος.

Αμέσως μετά της Γ. Σ. του Συνδέσμου Ελλήνων Βατραχανθρώπων, συμμετείχα με αδέλφια μου, ζωντανά και παρόντα στα σημαντικά προσκλητήρια, στο συλλαλητήριο για τον συνεχή, μεθοδικό και εγκληματικό εποικισμό της Ελλάδας και της Ε.Ε. και τη σταδιακή πληθυσμιακή αλλοίωση, με το υβριδικό όπλο της λαθρομετανάστευσης!
Κάποια αδιαφανή κέντρα εξουσίασης αποφάσισαν, ερήμην των λαών, να προκαλέσουν ρεύματα μετανάστευσης και μετά να νομιμοποιήσουν την εγκατάσταση εκατομμυρίων ταλαίπωρων μεταναστών, που εν αγνοία τους εκμεταλλεύονται, ξεριζώνοντάς τους από τις εστίες τους, με δολερά μηνύματα μιας παραδείσιας μετεγκατάστασής τους και χρησιμοποιώντας τους ως πολιορκητικούς κριούς κι αναλώσιμα είδη, αδιαφορώντας ή το πιθανότερο αποδεχόμενα κι επιδιώκοντας τα προβλήματα και δεινά, που αυτό θα γεννήσει !!!
Η ΕΧΙΔΝΑ (Έχειν Δεινά) των νεοταξίτικων εντολών χύνει το δηλητήριό της στην καρδιά του παγκόσμιου πολιτισμού, στην καρδιά του Κόσμου, την Ελλάδα!!!
Έλληνες σηκωθείτε όρθιοι, ενωθείτε, οργανωθείτε κι εκπαιδευτείτε, γιατί κανείς δεν θα μείνει ανεπηρέαστος των τεκτονικών αλλαγών, που ήδη συμβαίνουν και τίποτα δεν θα διορθωθεί χωρίς το δικό μας αγώνα!



        
Αρχή φόρμας

Δεν υπάρχουν σχόλια