Header Ads

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΑΡΘΡΟ φ. 1678

ΜΕ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΤΗΣ ΓΝΩΜΗΣ


Να συνεχισθούν τα μέτρα για την Πολύτεκνη Οικογένεια… 

   Το Δημογραφικό πρόβλημα της Ελλάδας είναι γνωστό ότι πάει από το κακό στο χειρότερο, χωρίς έστω και μία Κυβέρνηση να έχει δώσει τη σημασία, που του αξίζει. Ο πληθυσμός γηράσκει, οι ηλικίες δεν ανανεώνονται, οι γεννήσεις δεν καλύπτουν καν τους θανάτους και από αυτές δεν μπορείς να βγάλεις άκρη, αφού η Ελληνική Στατιστική Υπηρεσία, έχει πάψει από πολλού να δίνει τα σχετικά στοιχεία στη δημοσιότητα. 
   Στα κρατικά Νοσοκομεία οι Μουσουλμάνες τεκνοποιούν συνεχώς αυξάνοντας τον αριθμό τους και αποκτούν δικαιώματα, ενώ οι Ελληνίδες είναι σπάνιες και αυτές που αποκτούν παιδιά επαφίενται στο πρώτο, βία στο δεύτερο παιδί. Ήταν καλή και καλοδεχούμενη η ενέργεια πριμοδότησης που πάει να δώσει η σημερινή κυβέρνηση με 2.000 ευρώ για κάθε νέο παιδί που γεννιέται από ελληνίδα, αλλά αυτό και μόνο δεν επαρκεί όταν βλέπουμε τις δεκάδες οικογένειες των μουσουλμάνων που έχουν έλθει στην Κόρινθο με 5-8 μικρά παιδιά η κάθε μία και τις μητέρες στην αναμονή. Να προστατευθεί η Πολύτεκνη Οικογένεια Αυτό επιτάσσουν οι καιροί. 
   Μία σειρά ενεργειών Ελληνικών Κυβερνήσεων έδρασε κατά το παρελθόν και συνέχιζαν μέχρι «χθες» εχθρικά κατά του θεσμού της Οικογένειας. Η δήθεν απελευθέρωση της γυναίκας, το Γυναικείο Κίνημα, η αποποινικοποίηση των αμβλώσεων, η στοχοποίηση των Πολύτεκνων Οικογενειών με την κατάργηση κινήτρων που είχαν θεσπιστεί παλαιότερα, και ιδιαίτερα η Οικονομική κρίση, έχουν συμβάλλει στη μείωση του πληθυσμού της χώρας. Το “Δόγμα Κίσινγκερ περί αποπληθυσμού της Γης” και ο Έλεγχος των Γεννήσεων έδρασαν και δρουν σε βάρος του Ελληνικού Έθνους. 
   Επιδίωξη των “Επικυρίαρχων”, που ελέγχουν τις εκάστοτε Κυβερνήσεις, είναι η Αλλαγή της Σύστασης του Ελληνικού Πληθυσμού με τη μείξη φυλών, αλλά και του πληθυσμού. Αυτό είναι φανερό πλέον κι ας κόπτονται οι δήθεν προοδευτικοί για την ψευτοανθρωπιά τους. Δεν τους είδαμε ακόμα να διαμαρτυρηθούν για τη γενοκτονία που έχει συντελεσθεί στη Συρία και συνεχίζεται σήμερα σε βάρος του ηρωϊκού Κουρδικού Λαού. Γεγονός είναι πως η οικονομική κρίση σπρώχνει ολοένα και περισσότερα ζευγάρια στην απόφαση να θέσουν τέλος σε μια εγκυμοσύνη. Τα στοιχεία, που δίνει στη δημοσιότητα το Τμήμα της Μαιευτικής Γυναικολογίας στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης είναι αποκαρδιωτικά, αφού γίνονται 85.000 αμβλώσεις κάθε χρόνο στην Ελλάδα με κύρια αιτία την οικονομική κρίση. Το χειρότερο είναι πως το 25% από αυτές γίνεται από νεαρά κορίτσια με αποτέλεσμα Ψυχοσωματικά προβλήματα. 
   Να σημειωθεί ότι τα Σκόπια έχουν σηκώσει φράκτη στα Ελληνοσκοπιανά σύνορα και τα επιτηρούν Ευρωπαίοι, που δεν αφήνουν να περάσουν εγκλωβισμένοι στην Ελλάδα λαθρομετανάστες. Η πρώην Ελληνική δικομματική Κυβέρνηση Τσίπρα φέρει μεγάλες ευθύνες με το άνοιγμα των συνόρων που έκανε και την ανοχή της στο “κάλεσμα Λαθρομεταναστών” που ήθελε σώνει και καλά να τους βαπτίζει όλους πρόσφυγες και … Έλληνες. Ήλθε η ώρα Να δούμε τη νέα κυβέρνηση Μητσοτάκη να λάβει μέτρα για την τόνωση του δημογραφικού προβλήματος, όχι με την εμφύτευση όλων των φυλών της Γης στη χώρα μας, αλλά με εποικοδομητικά οικονομικά κίνητρα. Ιδού η Ρόδος;… 
Ο «Κορίνθιος»Δεν υπάρχουν σχόλια