Header Ads

ΜΗΝΥΜΑ του Δημοτικού Συνδυασμού της Νέας Ανεξάρτητης Κίνησης Πολιτών ’’Αλλάζουμε ΜΑΖΙ’’ , όπως και του Υποψηφίου Δημάρχου Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων Ιωάννη Καραπανάγου του Βασιλείου ΝΙΚΟΛΑΟΣ


Αγαπητοί Συνδημότες,
Ο τόπος που ζούμε, αναπνέουμε, περπατάμε, εργαζόμαστε, δίνοντας τον αγώνα της καθημερινής μας επιβίωσης, είναι ο ίδιος τόπος που θα έπρεπε να μας κάνει να αισιοδοξούμε, να γεμίζουμε οξυγόνο και να ονειρευόμαστε όμορφες εικόνες ζωής.
Όμως, οι λανθασμένες επιλογές της Δημοτικής Αρχής, τα τελευταία χρόνια, εμπόδισαν κάθε αναμενόμενη, για τους συνδημότες μας, ανάπτυξη και πρόοδο με αποτέλεσμα, σήμερα, να αναζητούμε σοβαρές προτάσεις για τη λύση τους.
Οι προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές είναι εξαιρετικά κρίσιμες και θα καθορίσουν εάν θα παραμείνουμε στην στασιμότητα και στην αδράνεια που χαρακτηρίζουν τον Δήμο μας και τον οδηγούν στη συρρίκνωση και στην απαξίωση ή θα αποτελέσουν την αφετηρία για να ακολουθήσουμε τον άλλο δρόμο, της προόδου, της αποτελεσματικότητας και της ανάπτυξης.
Ο Συνδυασμός της Νέας Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης Πολιτών, “Αλλάζουμε Μαζί”, αποτελεί πλέον ενεργό κύτταρο στα αυτοδιοικητικά δρώμενα του Δήμου μας, με κατάλληλα πρόσωπα, γνώσεις, ανιδιοτέλεια, θέληση, στόχους, άξονες ανάπτυξης, αρχές και αξίες, επιδιώκοντας, ΜΑΖΙ, να αλλάξουμε τα δεδομένα του παρελθόντος, με αίσθημα ευθύνης, ήθος και ύφος, τόλμη, αποφασιστικότητα και θάρρος. Να διαμορφώσουμε τις προϋποθέσεις και τις συνθήκες για να αναδειχθεί ο Δήμος μας πρωτοπόρος, σ’ όλα τα επίπεδα, λειτουργικά σύγχρονος και κοινωνικά δίκαιος.
Είμαστε εδώ για να αλλάξουμε νοοτροπία και τρόπο σκέψης, για να καλλιεργήσουμε τον σεβασμό στους πολίτες του Δήμου μας αλλά και στον τόπο μας, μαγευτικά προικισμένο από τις ομορφιές του. Βουνό και θάλασσα μας αγκαλιάζουν και εμείς, κάπου εκεί, στη μέση, χρόνια τώρα, είτε αδιαφορούμε είτε έχουμε συνηθίσει στην έλλειψη ποιοτικών σχέσεων μεταξύ Δήμου και Πολιτών.
Είμαστε εδώ για να θέσουμε τον Άνθρωπο-Πολίτη, στο επίκεντρο της προσοχής και της δράσης του Δήμου μας, έχοντας, ως εφόδια, την αξιοπιστία, τη συνέπεια, τη διαφάνεια και τον Πολιτικό Πολιτισμό, με ότι αυτό συνεπάγεται.
Όραμά μας και ταυτόχρονα δέσμευσή μας, ο Δήμος μας, με ρεαλιστικό πρόγραμμα και κατάλληλες υποδομές, να καταταγεί στις πλέον αναγνωρίσιμες τουριστικές περιοχές, διεθνούς κύρους, αποκτώντας, εκ νέου, τη χαμένη του αίγλη, ένα διαχρονικό αίτημα και επιθυμία όλων μας, για να πρωταγωνιστήσει και πάλι σε Ελλάδα και Ευρώπη.
Σταθερά προσηλωμένοι στη δημοκρατική λειτουργία των θεσμών και πιστεύοντας ακράδαντα ότι ο Δήμος μας έχει ανάγκη από την ολική επαναφορά του στο προσκήνιο, απευθυνόμαστε σε εσάς, προκειμένου να γνωριστούμε, να επικοινωνήσουμε και να μας πλαισιώσετε, εφόσον πειστείτε, ότι εκπροσωπούμε, ως Νέα και Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση Πολιτών, το ποθούμενο νέο και διαφορετικό αλλά και ταυτόχρονα ικανό να επιφέρει την αλλαγή, με γνώμονα το κοινό όφελος.
Μπορούμε, ΜΑΖΙ πορευόμενοι, να κερδίσουμε το μεγάλο στοίχημα της απαλλαγής απ΄ότι συνιστά, μέχρι σήμερα, εμπόδιο στην ανοδική πορεία Δήμου μας. Αρκεί να το θέλουμε πραγματικά.

(το βιογραφικό στη σελ.14)

Δεν υπάρχουν σχόλια