Header Ads

ΜΕ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΤΗΣ ΓΝΩΜΗΣ : Οι Μοιραίοι για την ανθρωπότητα χρηματοδότες του χάους…Η ανθρωπότητα τις 2-3 τελευταίες δεκαετίες δέχεται μιαν ασύμμετρη απειλή, η οποία έχει ξεπεράσει και την πιο παράτολμη ανθρώπινη φαντασία. Όλα, μα όλα δείχνουν πως είναι περίτεχνα ενορχηστρωμένα με κυρίαρχο στόχο την πλήρη υποταγή του ανθρώπινου γένους στις θελήσεις της ολιγαρχίας. Τα δραματικά γεγονότα, που συμβαίνουν γύρω μας, δεν είναι σενάρια συνωμοσίας επιστημονικής φαντασίας, όπως επιχειρούν να περάσουν οι γνωστοί άγνωστοι ενορχηστρωτές του χάους, αλλά υπαρκτά γεγονότα. Είναι τα αποτελέσματα μιας τερατώδους συνωμοσίας κατά των λαών της Γης.
Όταν πριν από λίγα χρόνια αποφάσισαν οι ισχυροί της Γης, δηλαδή οι μεγάλοι συνωμότες, να υλοποιήσουν τα σχέδιά τους για τη δημιουργία προγραμματισμένων γεωπολιτικών αλλαγών στη Βόρειο Αφρική και στη Μέση Ανατολή, παραπλάνησαν την παγκόσμια κοινή γνώμη με το όραμα της Διεθνούς Ασφάλειας και Ειρήνης των λαών-χωρών, της προστασίας του περιβάλλοντος και της κλιματικής αλλαγής. Οι ανορθόδοξοι πόλεμοι, που ξεκίνησαν μετά το Αφγανιστάν, τη Σομαλία και το Ιράκ, συνέχισαν με την Αραβική Άνοιξη στη Λιβύη, στην Αίγυπτο, στην Ουκρανία και τη Συρία. Με τις αποσταθεροποιήσεις καθεστώτων ολοκληρώθηκαν με τη σύμπραξη του δήθεν ειρηνικού ΝΑΤΟ, που κατέστρεψε με τους πυραύλους και τους αεροπορικούς βομβαρδισμούς ολόκληρες χώρες.
Ζούμε επί εννέα χρόνια το δράμα για τη σωτηρία της Συρίας, που θα είχε και αυτή την ίδια μοίρα, αν δεν παρενέβαινε για τα δικά της συμφέροντα η Ρωσία. Σήμερα, αφού κατέστρεψαν επίσης Γιουγκοσλαβία, Αφγανιστάν, Ιράκ, Ουκρανία και Συρία με τους μισθοφόρους ισλαμιστές, συνεχίζουν το ισοπεδωτικό τους έργο. Προκαλούν σοκ διάφορα βίντεο, που δείχνουν τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους να καταστρέφουν σημαντικότατα μνημεία της παγκόσμια κληρονομιάς σε πόλεις του Ιράκ και της Συρίας. Κατέστρεψαν με μπουλντόζες και βαριοπούλες αρχαιολογικούς θησαυρούς στη Μοσούλη και άλλες πόλεις, ενώ στη Λιβύη συμβαίνουν ακατανόμαστοι όργια και βανδαλισμοί στη μετά Καντάφη εποχή με την αρχή του διαίρει και βασίλευε.
Είναι απορίας άξιον να κατανοήσει κανείς τα κίνητρα όλων αυτών, που αιχμαλωτίζουν πολίτες, κυρίως χριστιανούς, αποκεφαλίζουν και δολοφονούν ολόκληρους λαούς, ενώ λεηλατούν και καταστρέφουν κάθε τι, που θυμίζει το ιστορικό παρελθόν και τον πολιτισμό των λαών – εθνών κρατών. Το ποίος υποκινεί, χρηματοδοτεί ,εκπαιδεύει και πρακτορεύει αυτή την κατάσταση αποδίδεται στο ποίος ωφελείται. Και αυτός δεν είναι άλλος από το βαθύ Τραπεζικό κατεστημένο της παγκόσμιας ελίτ, που τώρα διαφαίνεται πως ο επόμενος στόχος θα είναι ένας νέος Βαλκανικός Πόλεμος… Παίζουν οι Άθλιοι τα παιχνίδια στην Παγκόσμια σκακιέρα χωρίς ίχνος αιδώ… 

Ο «Κορίνθιος»

Δεν υπάρχουν σχόλια