Header Ads

ΕΠΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ - Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ (21η Αγωνιστική) / ΑΣ Κόρινθος 06 – ΑΟ Ζευγολατιού : 4-0 / ΤΑ ΓΚΟΛ : 2 o Μυργιώτης, 1 Τσατσόπουλος, 1 Καμπιώτης / ΔΟΚΑΡΙΑ : 36’ & 68’ Τζανέτος


ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ : (Του Βασίλη Δελη ) Άλλη μια νίκη και τρεις βαθμούς πρόσθεσε η πρωτοπόρος του πρωταθλημα­τος Κορινθος 06 στην φρενηρη κούρσα που κάνει για την κατάκτη­ση του πρωταθληματος. Θύμα της αυτή τη φορά ήταν η ομάδα του Ζευγολατιου την οποία νίκησε με 4-0. Το παιγνιδι ξεκίνησε με ανα­γνωριστικη αποστολή για τους τυπικά γηπεδούχους, οι οποίοι σιγά - σιγά έπαιρναν μέτρα στο γήπεδο και ανάγκασαν τους τυπικά φιλο­ξενουμενους να κλεινονται στην άμυνα τους και με κορυφαιο τον Παύλο Καρατζαογλου να κρατάνε απαραβιαστη την εστία τους. Οι της Κορινθου χωρίς να πιάσουν κάποια μεγάλη απόδοση είχαν την τεχνική και εδαφικη υπεροχη, πολύ καλή κυκλοφορία της μπάλας αλλά η στρογγυλή θεα δεν βρέθηκε στα δίχτυα του ΑΟΖ. Αυτό μέ­χρι το 22’ όταν σε ατομική προσπάθεια του Γκουριωτη η μπάλα βρή­κε το χέρι αμυντικου του ΑΟΖ και ο Μπεκιαρης πολύ κοντά στη φά­ση έδειξε το σημείο του πεναλντι και ο Μυργιωτης έγραψε το 1-0 παρα την προσπάθεια του Καρατζαογλου. Έτσι λύθηκαν τα πόδια των παικτών του Περρα και η μία ευκαιρία διαδεχονταν την άλλη, αλλά ο κερβερος Καρατζαογλου είχε κατεβάσει ρολά ενώ στάθηκε και τυχερος στο πλασέ του Τζανετου που βρήκε το δεξί κάθετο δο­καρι. Στον ίδιο ρυθμό συνεχίστηκε και το Β’ ημίχρονο αλλά οι πρω­τοπόροι είχαν αποτέλεσμα στις προσπάθειες τους, πετυχαινοντας άλλα τρια γκολ με Μυργιωτη, Τσατσοπουλο και Καμπιωτη. Χάθη­καν πολλές ευκαιρίες αφού οι νικητές έπαιζαν με καλή κυκλοφορί­α της μπάλας με περιτεχνους συνδυασμούς,ενώ η εστία του Σκουρ­τη δεν κινδυνεψε καθόλου από τους φιλοτιμους παίκτες του Παντε­λή Κολλιακου. Άνετη και δικαιη νίκη των πρωτοπορων που αν συνε­χίσουν έτσι τα υπόλοιπα παιγνίδια θα είναι τυπική διαδικασία. Όμως τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα και θα πρέπει όλα τα παιγνίδια να αντιμετωπιζονται με σοβαρότητα. Όσο για τον ΑΟΖ είναι κρίμα αυ­τή η ομάδα να παρουσιάζει αυτήν την εικόνα. Η αλήθεια πονάει αλ­λά η πάλαι ποτέ κραταια ομάδα, αν εξαιρεσει κάνεις δύο -τρία άτο­μα συν τον προπονητή, φαίνεται εγκαταλελειμενη στη τύχη της. Υ­πάρχουν άνθρωποι στο Ζευγολατιο που αγαπάνε την ομάδα και ευ­χόμαστε γρήγορα να βρει τον δρόμο που της αξίζει. Μιλάμε ΠΑΝΤΑ ποδοσφαιρικά για να μην υπάρξει παρεξήγηση. 

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ :Μπεκιάρης (πολύ καλός ) ΒΟΗΘΟΙ :Θεοδωρόπουλος –Γκότσης (χωρίς προβλήματα ). 

ΚΟΡΙΝΘΟΣ 06 (Προπονητής Τάσος Πέρρας ) :Σκούρτης, Γκουριώ­της, Φίλης, Μαγγίνας, Τριμπόνιας, Στασιν’οπουλος, Τσατσόπουλος (86’ Δημητριάδης ), Τζανέτος, Τσάκα (80’ Οικονόμου ), Μυργιώτης (84’ Κάρλος ), Κάπλατζης (73’ Καμπιώτης ). 

ΑΟ ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟΥ ( Προπονητής :Λάκης Κολλιάκος): Καρατζάο­γλου, Πωλυδωρόπουλος, Παππάς, Κοκιούσης, Φίλος, Σαλοδημή­τρης, Καλλίρης 1, Καλλίρης 2, Νικολόπουλος, Μπάρτζης, Καρα­γκούνης. ΕΠΑΙΞΑΝ και οι :Σούλι, Ασλάνι. 

Δεν υπάρχουν σχόλια