Header Ads

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΠΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ : Πρόκριση στα τελικά για ΠΑΣ Κόρινθος και Σαρωνικό Γαλατακίου / ΠΑΣ Κόρινθος – ΑΣ Κόρινθος 06 3-2 και Σαρωνικός – Θύελλα Πετρίου 2-0!


Την πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου ΕΠΣΚ πήρε ο ΠΑΣ Κόρινθος μετά την νίκη του στην Ιωνία με 3-2 επί του ΑΣ Κόρινθος 2006,σε συνδυασμό με το ματς του ΔΑΚ Κορίνθου, ό­που το πρώτο παιγνίδι είχε λήξει ισόπαλο με 1-1. Πριν αναλωθούμε στην εικόνα του παιχνι­διού, αξίζει να αναφερθούμε στη κίνηση του παίκτη των γηπεδούχων Μαναριώτη, ο οποίος στο 27’ του παιχνιδιού βρέθηκε μόνος με τον τερματοφύλακα των φιλοξενουμένων Σκούρ­τη και ενώ ήταν έτοιμος να σκοράρει, σταμά­τησε το παιγνίδι, αφού στο σημείο του πέναλτι ήταν πεσμένος τραυματίας αμυντικός της Κο­ρίνθου 06, δείχνοντας ανεπανάληπτο fair play στον αντίπαλό του. Μια κίνηση που χειροκρο­τήθηκε από τους 400 περίπου θεατές του α­γώνα. 
Τα γκολ πέτυχαν οι Γκουριώτης της Κορίν­θου 06 στο 25΄, Σιδέρης ισοφάρισε σε 1-1,στο 35΄, Σιέρης ανέβασε σε 2-1 στο 48΄ , Ράπτης σε 3-1 στο 53΄και Φίλης σε 3-2 στο 75΄, ενώ ο Κα­μπιώτης του ΑΣ Κόρινθος 06 βρήκε οριζόντιο δοκάρι στο 71΄… Δίκαιη πρόκριση του ΠΑΣ Κό­ρινθος. Στον άλλον αγώνα ο Σαρωνικός Γαλα­τακίου πάει στα τελικά μετά τη νίκη του με 2-0 επί της Θύελλας Πετρίου. Συμπερασματικα α­πό τη στιγμή που οι φιλοξενούμενοι δεν πέ­τυχαν το 0-2 για να πάρουν την πρόκριση, και στο μοιραίο γιαυτους 10λεπτο εμπαζαν από παντού,οι του ΠΑΣ δίκαια έστω και με τη ψυ­χή στο στόμα, πήραν την πρόκριση για τον τε­λικό, κάτι που θα λειτουργήσει σαν βαλσαμο για την κακή πορεία στο πρωταθλημα Γ’ Ε­θνικής, όπου ευχόμαστε να γίνει το θαυ­ύμα και να παραμείνει η ιστορική ομάδα στη κατηγορία. 
Ο διαιτητής του αγώνα Πέτρος Ψυχογιος διαχειριστηκε σωστά το παιγνιδι δεν έκανε το μεγάλο λάθος και γενικά τα πήγε καλά. Πολύ καλοί Αυτά, την τελευταία ώρα έκδοσης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια