Header Ads

UNICS LEGAL ---> Το θέμα μας : Συνεχίζεται η Αντίσταση του Ελληνικού λαού κατά ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ για το Μακεδονικό


ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ facebook




Ανδρέας Μητσόπουλος

Συνεχίζεται η Αντίσταση του Ελληνικού Λαού
Συνεχίζονται οι πολυπληθείς συγκεντρώσεις ανά την Ελλάδα των Ελλήνων Πατριωτών, που εναντιώνονται στην απαράδεκτη απόφαση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ να παραδώσουν ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ στο ανομοιογενές κρατίδιο των Σκοπίων. Είναι βέβαιο ότι αυτή η ελπιδοφόρα εικόνα θα συνεχιστεί μέχρι να καταποντιστεί η εθνομηδενιστική κυβέρνηση που ντροπιάζει την εθνική αξιοπρέπεια του Ελληνικού Λαού. Δεν τα υπολόγιζαν σωστά οι νεοσταλινικοί ανθέλληνες της αριστεράς όταν σκέφτονταν να χαντακώσουν τα Εθνικά Δίκαια της Πατρίδας μας και έτσι ενεργοποίησαν άθελά τους τα ευαίσθητα αντανακλαστικά του ‘Εθνους. Τώρα θα δουν τί σημαίνει ανένδοτος Εθνικός Αγώνας.


Vagia Kokkalou 
Κ. Μητσόπουλε, καλημέρα σας!!Εάν η τότε ελληνική Κυβέρνηση δεν επετύγχανε τα εδαφικά πλεονεκτήματα στη Μακεδονία, η Ελλάδα θα ήταν μια αδύναμη βαλκανική δύναμη, βορά των βόρειων γειτόνων της!!( Βακαλόπουλος) Σήμερα τί πετύχαμε, παρακαλώ;;;



Ανδρέας Μητσόπουλος
24 Ιουνίου στις 12:10 μ.μ.

Η σφυρηλάτηση Ισχυρού Εθνικού Φρονήματος στις Νέες Γενιές Ελλήνων είναι άκρως επιβεβλημένη, ιδιαίτερα στις δύσκολες ημέρες που διανύει η Πατρίδα μας και τα Πατριωτικά βιβλία αποτελούν την ασφαλέστερη θωράκιση των Εθνικών Ιδεωδών κόντρα στην εθνομηδενιστική λαίλαπα.


Anna Kontoni 
Η δική μου γενιά με αυτα το βιβλία και αλλα μεγαλώσαμε.


Ανδρέας Μητσόπουλος
21 Ιουνίου στις 9:57 μ.μ. 
Πληθαίνουν οι εκδηλώσεις αποδοκιμασίας των πολιτών κατά της νεοσταλινικής κυβέρνησης, μετά το ξεπούλημα ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ στους Σλάβους. Οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ είναι πλέον ανεπιθύμητοι σε όλη τη χώρα. Μετά από 44 μεταπολιτευτικά χρόνια η Αριστερά απομυθοποιείται και ο ευρισκόμενος σε χρόνια πολιτική χειμερία νάρκη Ελληνικός Λαός, αντιλαμβάνεται πλέον το «ηθικό» μειονέκτημα της Αριστεράς.

Ανδρέας Μητσόπουλος
23 Ιουνίου στις 12:38 μ.μ. 

Φορώντας τη γραβάτα που του χάρισε ο Ζάεφ στις Πρέσπες, κατά την υπογραφή της συμφωνίας παράδοσης της Μακεδονίας μας στους Σλάβους, ο μέχρι χθες αγραβάτωτος «επαναστάτης» Τσίπρας πανηγύρισε στο Ζάππειο την «βελτίωση» της οικονομίας. Ας πανηγυρίσει λοιπόν και ο Ελληνικός Λαός για την φτωχοποίηση και εξαθλίωση που του εξασφάλισαν οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ τουλάχιστον έως το 2060. Ας πανηγυρίσει για την εξάλειψη της Εθνικής Κυριαρχίας της Πατρίδας μας εξαιτίας των εθνομηδενιστικών αντιλήψεων...

Δεν υπάρχουν σχόλια