Header Ads

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα EUROPE 2018 : Πρωταθλητής εφήβων ο Χρήστος Πανταζής


Πρωταθλητής Ελλάδος στους εφή­βους με σκάφη τύπου Europe αναδεί­χθηκε ο 16χρονος αθλητής του Ιστι­οπλοϊκού Ομίλου Σικυωνίων Χρήστος Πανταζής. Το πρωτάθλημα αυτό, που είναι το τρίτο Πανελλήνιο που κατα­κτά αθλητής του Ιστ.Ο.Σικυωνίων, ή­ταν το καλύτερο δώρο για τα γενέθλι­α του Ομίλου, που έκλεισε χθες τα 4 χρόνια λειτουργίας του. 
Μετά από τρεις μέρες αγώνα και 9 κούρσες, στον υγρό στίβο των Αγίων Αποστόλων Αττικής, ο Χρήστος ανέβη­κε στην κορυφή. Η νίκη αυτή δεν ήταν εύκολη υπόθεση καθώς στην προτε­λευταία του κούρσα αναγκάστηκε να εγκαταλείψει, εξαιτίας μιας σπασμέ­νης σκάντζας, με κίνδυνο να χάσει όχι μόνο την πρώτη θέση στους εφήβους αλλά και μια τιμητική θέση στο βάθρο της κατηγορίας των ανδρών που μέχρι εκείνη τη στιγμή διεκδικούσε. Χάρη στη βοήθεια και την καθοδήγηση του προπονητή του Παναγιώτη Κοτσοβού, ο Χρήστος επισκεύασε τη ζημιά και στη τελευταία κούρσα κατάφερε να ε­δραιώσει την πρώτη θέση του πρωτα­θλητή εφήβων 2018. 
Συγχαρητήρια Χρήστο. 
Ευχαριστούμε για το τρίτο Πανελ­λήνιο Πρωτάθλημα που μας χάρισες! 
Πολύ καλή εμφάνιση έκανε και η α­θλήτριά μας ΆννυΠαναγοπούλου, που αγωνίστηκε στην ενοποιημένη κατη­γορία Γυναικών – Νεανίδων. Η 17χρο­νη Άννυ κλήθηκε να αγωνιστεί και να αντιμετωπίσει τις πολύ πιο έμπειρες α­θλήτριες της κατηγορίας των γυναι­κών, κάτι που δεν την εμπόδισε να κα­τακτήσει την 5η θέση στο πρωτάθλη­μα. Της αξίζουν πολλά Μπράβο. 

Από το Δ.Σ. του Ιστ.Ο.Σ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια