Header Ads

ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ : Για Αυτοδιοικητικά Θέματα Σικυωνίων


-Την 13-2-2017 δημοσίευσα κείμενο με θέμα το Δημοτικό Στάδιο της πόλης του Κιάτου και τις αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου στη περιοχή «Φραγκίστα»
-Μεταξύ των άλλων ανέφερα τα εξής:
«Στη περιοχή «Φραγκίστα» του Κιάτου ο Δήμος Σικυωνίων έχει οριοθετήσει έκταση 40 περίπου στρεμμάτων , ως αθλητικό κέντρο της περιοχής.
-Η μόνη αθλητική εγκατάσταση που κατασκευάστηκε στη περιοχή είναι ένα γήπεδο ποδοσφαίρου καθώς και πρόχειρες κατασκευές αποδυτηρίων και αποθηκών .
-Δυστυχώς, ο αθλητικός αυτός χώρος δεν φυλάσσεται και δεν προστατεύεται και έχει εγκαταλειφθεί στη τύχη του από τη Δημοτική αρχή.
-Πλησίον του αθλητικού κέντρου έχουν εγκατασταθεί, σε μόνιμη σχεδόν βάση, πολλές σκηνές αθίγγανων . [ 40-50 άτομα και πλέον].
-Άγνωστοι δράστες , πιθανόν αθίγγανοι, παραβίασαν τις εγκαταλελειμμένες εγκαταστάσεις και αποθήκες και αφαίρεσαν αθλητικό υλικό [φόρμες-μπάλες κ.λ.π.] Επίσης από το κυλικείο αφαίρεσαν καρέκλες, ομπρέλες τον αποκωδικοποιητής της Τ.Υ. κ.α. αντικείμενα.
-Η απογοήτευση των αθλητών, αθλητικών παραγόντων της περιοχής αλλά και όλων των πολιτών για την πλήρη αδράνεια της Δημοτικής αρχής , την εγκατάλειψη των εγκαταστάσεων για τις οποίες πληρώνουν οι Δημότες μας και τις κλοπές των αθλητικών κ.α. ειδών είναι μεγάλη»
-Την 28-5-2017 είχαμε νέα κρούσματα και βανδαλισμούς σε βάρος των αθλητικών εγκαταστάσεων στη περιοχή «Φραγκίστα» και έκανα νέα δημοσίευση:
«Άγνωστοι δράστες, μάλλον αθίγγανοι, κατέστρεψαν ότι βρήκαν μπροστά τους προκαλώντας ζημιές πολλών χιλιάδων και εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ.
-Δυστυχώς η εγκατάλειψη του γηπέδου και των πρόχειρων εγκαταστάσεων στη τύχη τους συμπληρώνουν το παζλ της πλήρης παρακμής της περιοχής για την οποία, όπως έχω τονίσει σε πολλά δημοσιεύματα , ταυτίζεται απόλυτα με την ανύπαρκτη και ανίκανη Δημοτική αρχή του Δήμιου Σικυωνίων»
-Στα Μ.Κ.Δ. στην σελίδα της ομάδας του ΠΕΛΟΠΑ Κιάτου, μεταξύ των άλλων γράφτηκαν τα εξής, χθες [27-6-2018].
«Η Θλίψη μας είναι μεγάλη!!! Η Οργή μας ακόμη μεγαλύτερη !!! Καλό είναι να μην πούμε πολλά «εν βρασμώ» οι γνωστοί Ρόμα που χρησιμοποιούν έκταση του Δήμου¡¡!!!;;;; για να διαμένουν μετά το γενικό «ξαφρισμα» που εχουν κάνει τους τελευταίους μήνες στις εγκαταστάσεις του Δημοτικού Γηπέδου Τραγάνας και αφού σχεδόν δεν έμεινε τίποτα άλλο να πάρουν!!!!!!!!! προέβησαν σε βανδαλισμούς που αμαυρώνουν τα 92 χρόνια ΙΣΤΟΡΊΑΣ ΤΟΥ ΠΕΛΟΠΑ ΚΙΑΤΟΥ»
-Όλοι οι δημότες και πολίτες του Δήμιου Σικυωνίων δικαιολογημένα είναι απογοητευμένοι και θυμωμένοι με την τραγική αυτή κατάσταση της καταστροφής των αθλητικών εγκαταστάσεων. Η ιστορική ομάδα του ΠΕΛΟΠΑ ΚΙΑΤΟΥ είναι ένα μεγάλο κομμάτι της ιστορίας και της ταυτότητας της πόλης και της περιοχής και οφείλουμε να την ενισχύουμε και να την προστατεύουμε.
-Το έγκλημα σε βάρος των αθλητικών εγκαταστάσεων της πόλης και της περιοχής και της ιστορικής ομάδας του ΠΕΛΟΠΑ, που πληρώνει την ανυπαρξία και την ανικανότητα της Δημοτικής αρχής, είναι διαρκές.

ΝΙΚΟΣ ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΙΑΤΟ 28 -6-2018
ΠΡ. ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ-Δ.Σ. ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ
ΤΗΛ. 6937056614 Email. nikos.zacharopoulos@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια