Header Ads

Η οργή του λαού ξεχειλίζει…


Από προχθές ήλθε στην Ελλάδα ακόμη μία φορά και έχει αρχίσει το γνωστό του πρόγραμμα συζητήσεων με τα Υπουργεία και άλλους πολιτικούς παράγοντες ο ευρωπαίο Επίτροπος Οικονομικών και Νομισματικών Υποθέσεων, Πιερ Μοσκοβισί. Μοναδικό σκοπό και στόχο έχει την εποπτεία και των άλλων Οικονομικών μέτρων, που πάρθηκαν με τη συναίνεση της δικομματικής Κυβέρνησης στο Eurogroup, σύμφωνα με τις εντολές του αόρατου Διευθυντηρίου. Αυτό προγραμματίζει και δίνει τις εντολές στους εκπροσώπους των δανειστών, τι και πως θα επιδιώξουν την εξαθλίωση του Ελληνικού λαού και Κράτους, υφαρπάζοντας την κινητή και ακίνητη εθνική περιουσία.
Η απλή λογική δίνει, ως εξήγηση, ότι όλα γίνονται με διαπραγματεύσεις. Το κακό με την περίπτωσή μας είναι πως όλα βαίνουν σύμφωνα με το Μνημόνιο, το οποίο όμως, έχει υπογραφεί στα μέτρα της ΤΡΟΪΚΑ. Είναι μονόδρομος, γιατί σε τελική ανάλυση οι μεν Τροϊκανοί επιμένουν διατάσσοντες, οι δε Κυβερνητικοί παράγοντες – συνήθως – αρκούνται σε ένα υποτακτικοί ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ. Περνάνε οι εντολές των δανειστών « και τα σκυλιά δεμένα». Επί πέντε – έξι χρόνια εμείς οι πολίτες βλέπουμε να παίζεται το ίδιο παιχνίδι.
Η δικομματική Κυβέρνηση, που ήλθε στην εξουσία μετά από τις Κυβερνήσεις Γ. Παπανδρέου, που καταργιέται η πλειοψηφία του Ελληνικού λαού για το Εθνικό Έγκλημα, που παραμένει ακόμη χωρίς τιμωρία και της Πολυκομματικής του Λ. Παπαδήμου, ανέλαβε να βγάλει το φίδι από την τρύπα. Οπωσδήποτε έτσι όπως έχουν διαμορφωθεί τα Οικονομικά και Διοικητικά πράγματα στην Ελλάδα, θα ήθελαν τα δύο κόμματα εξουσίας να εξαντλήσουν την τετραετία, αλλά τούτο θεωρείται άδηλο, χωρίς τη συγκατάθεση των κομμάτων της Αντιπολίτευσης και ειδικά του χιλιοπροδομένου λαού, που μετά το Εθνικό έγκλημα του Μακεδονικού, άρχισε το γιουχάϊσμα και η λεμονόκουπα..
Τα Σενάρια της Εκλογολογίας και οι δηλώσεις της Ηγεσίας της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης διατυμπανίζουν, πως θέλουν εδώ και τώρα Βουλευτικές Εκλογές. Υπό τις παρούσες συνθήκες και με την απαιτητική παρουσία κάθε τρεις και εξήντα των γερακιών της ΤΡΟΪΚΑ, που έρχονται με τον πιο πάνω σκοπό, αλλά και να στηρίξουν με ψεύτικες δηλώσεις του πρόθυμους Κυβερνητικούς, αυτό θα ήταν παρακινδυνευμένο από πολλές πλευρές. Την αποφασιστική ευχέρεια την έχουν μόνο τα δύο κόμματα Εξουσίας. Για την ώρα εισπράττουν την οργή του Ελληνικού λαού, ο οποίος δεν μπορεί να κατανοήσει, το πώς φτάσαμε μέχρις εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια