Header Ads

Βγαίνουμε από τα Μνημόνια υπό ομηρία…


Η εφημερίδα μας, κατά βάση είναι αντιμνημονιακή. Από την πρώτη ημέρα κατά την οποίαν ανακοίνωσε ο τότε Πρωθυπουργός της χώρας, Γ. Παπανδρέου ότι κηρύσσει την Ελλάδα υπό διαδικασία με ερωτηματικό πτώχευσης και παράδοση άνευ όρων στην κυριολεξία στην Τρόϊκα, δηλαδή υπό την εποπτεία της Ευρωπαϊκής Ένωσης, της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, διατυμπανίσαμε αρνητικά το ξεπούλημα της χώρας και την παράδοση των κυριαρχικών δικαιωμάτων της στα «Σκυλιά του διαβόλου».
Χαρακτηρίσαμε την περίπτωση, ως Εθνική μειοδοσία και την Ελλάδα επιλεγείσα, ως πιλοτική χώρα, μεταξύ των ετέρων Κρατών – Μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Τα γεγονότα μας επιβεβαίωσαν πλήρως και μάλιστα υπερακόντισαν τις δικές μας τοποθετήσεις. Από τότε, τα Μνημονιακά Μέτρα υπήρξαν πλήρως καταστροφικά για το Ελληνικό Κράτος, για τον Ελληνικό λαό, για τους Θεσμούς, την Εθνική μας Οικονομία και δυστυχώς πρόσφατα την Εθνική μας ακεραιότητα. Παρά το δίκαιο αίτημα της πλειοψηφίας των Ελλήνων, κανένας υπαίτιος της καταστροφής, μηδέ του κύριου υπαίτιου Γ.Α.Π., δεν έχει καθίσει στο σκαμνί του Δικαστηρίου. Να δούμε , αν θα υπάρξει μελλοντική Κυβέρνηση με «ούμπαλα» να οδηγήσει στο εδώλιο τους σημερινούς εθνομηδενιστές.
Και σαν να μην έφτανε αυτή η ασχήμια του πολιτικού κόσμου, εξακολουθούν οι Ιθύνοντες να προκαλούν με την υποτελή συμπεριφορά τους και το ξεπούλημα του Δημοσίου πλούτου. Πολλά τα απτά παραδείγματα πως οι Τροϊκανοί, παίρνοντας εντολές από τα ξένα Κέντρα Αποφάσεων που τους καθοδηγούν, έρχονται στην Ελλάδα κάθε φορά και επιβάλλουν με το δίκαιο των Συμφωνιών του Επαχθούς Μνημονίου, τη συνέχιση της εκποίησης. Μόλις την προηγούμενη εβδομάδα έγινε μεγάλη συζήτηση στο EUROGROUP ό,που μας αλυσόδεσαν χειροπόδαρα μετά βαϊων και κλάδων.. Μέχρι και ο αρμόδιος Επίτροπος ήλθε προχθές να εμπαίξει τον Ελληνικό λαό ότι βγαίνουμε από τα Μνημόνια, αλλά παραμένει η Επιτροπία της Τρόϊκα και ο έλεγχος του ΤΑΙΠΕΔ από τον οποίο υφαρπάζουν τυχόν πλεονάσματα που δημιουργούνται με την καταλήστευση του Εθνικού μας πλούτου, των Συντάξεων και της διάλυσης της επιχειρηματικότητας με τα φοροεισπρακτικά οδυνηρά μέτρα.
Τέλος, η εκποίηση του «Μακεδονικού Ζητήματος» δεν αντιμετωπίζεται με τίποτα. Το πετροβόλημα, η φραστική επίθεση στους πρωταίτιους, πολύ φοβόμαστε πως θα ενταθούν. Δεν θα ξέρουν που να χώσουν το κεφάλι τους οι ανθέλληνες…Έτσι τα βλέπω…

Δεν υπάρχουν σχόλια