Header Ads

Στο «Τριφύλλι» πανηγυρίζουν και σχεδιάζουν την επόμενη μέρα, που θα φέρει ξανά την ομάδα σε ένα Final 4 : ΠΑΟ πιο ψηλά


Η επόμενη ημέρα στον Παναθηναϊκό συνεχίζει γε­μάτη χαμόγελα. Όλοι στο «πράσινο» στρατόπεδο α­πολαμβάνουν το... νέκταρ από την κατάκτηση του τίτλου και άπαντες χαρίζουν το πρωτάθλημα στον Παύλο Γιαννακόπουλο και την οικογένειά του. 
Ο πρωτομάστορας των επιτυχιών Τσάβι Πασκουάλ είπε: «Αυτό το πρωτάθλημα είναι αφιερωμένο στον Παύλο Γιαννακόπουλο και σε όλη την οικογένεια. Το θέλαμε πάρα πολύ». Αναφερόμενος στο συμβόλαιο του: «Ναι, έχω άλλον έναν χρόνο συμβόλαιο. Δεν ξέ­ρω... θα δούμε τι θα γίνει. Χρειαζόμαστε λίγες μέρες ξεκούραση και μετά να καθίσουμε κάτω και να σκε­φτούμε τι θέλουμε». 
Στο ίδιο μήκος κύματος και οι Τζέιμς Γκιστ και Ματ Λοτζέσκι, που αφιερώνουν το πρωτάθλημα στην οι­κογένεια Γιαννακόπουλου και στη μνήμη του Παύ­λου, λέγοντας με μια φωνή: «Θέλουμε να αφιερώ­σουμε αυτό το πρωτάθλημα στη μνήμη του Παύλου Γιαννακόπουλου. Αυτό είναι το σωστό. Είναι αφιερω­μένο στον πρόεδρο, το πήραμε για εκείνον ανήμερα τη Γιορτή του Πατέρα. Τα καταφέραμε για εκείνον». 
Πάντα στην περίπτωση του πρωταθλητή η συζήτη­ση είναι μικρότερη για την επόμενη μέρα. Ο Παναθη­ναϊκός φέτος πήρε το πρωτάθλημα, αλλά δεν έβγα­λε μάτια. Βασίστηκε στην αθλητικότητα και στο ένας εναντίον ενός, στοιχεία που είναι βασικά στο σύγχρο­νο μπάσκετ, αλλά κάποια στιγμή πρέπει να δει ότι μια ομάδα για να βρίσκεται σταθερά σε Final 4 πρέπει να βάλει κι άλλα στοιχεία στο παιχνίδι της. Η παραμο­νή του Καλάθη είναι το Α και το Ω και όλα δείχνουν ότι θα οριστικοποιηθεί. Σίγουρα θα πρέπει να δώσει στους Ελληνες πιο σημαντικό ρόλο. Ο Θανάσης Αντε­τοκούνμπο, ο Νίκος Παππάς (θα ανανεώσει, εκτός α­πρόοπτου), ο Κωνσταντίνος Μήτογλου πρέπει να έ­χουν πιο κεντρικό ρόλο. 
Τα ερωτήματα είναι ο Ρίβερς, ο Σΐνγκλετον, ο Τζέ­ιμς και ο Λοτζέσκι, αφού τα συμβόλαια όλων έχουν λήξει. Τον Κρις Σίνγκλετον έχει πλησιάσει η Φενερ­μπαχτσέ, που του προσφέρει 2.200.000 δολάρια ετη­σίως για διετή συνεργασία. Το γεγονός μάλιστα πως πριν από περίπου έναν μήνα μετακινήθηκε στην ε­ταιρία που εκπροσωπεί τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς ε­νισχύει την πληροφορία που ο ίδιος ο Αμερικανός ά­σος διαψεύδει. Όλα θα εξαρτηθούν από τη συνάντη­ση Πασκουάλ -Γιαννακόπουλου. 

Γ. Σηφάκης: «δ» 19.6.18 

Δεν υπάρχουν σχόλια