Header Ads

Η Ολυμπιονίκης Κορακάκη δείχνει δρόμους!..


Διάβασα την Κυριακή 17 Ιουνίου 2018 στο el.gr τις παρακάτω δηλώσεις του Δήμου Λιακόπουλου με τίτλο Α.Κορακάκη προς τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ για τη Μακεδονία: «Μην φωτογραφηθείτε ξανά δίπλα μου» Ξέσπασμα της Ελληνίδας πρωταθλήτριας στην σκοποβολή για την παράδοση του ονόματος ‘Μακεδονία¨: «Τελικά πωλούνται. Ή μάλλον προσφέρονται όλα Απλόχερα. Εκλεπτυσμένα. Και καθόλου δημοκρατικά. Χωρίς λαϊκή εντολή…Αλλά ακόμη κι αν αυτή δινόταν, θα αγνοούνταν ξανά επιδεικτικά. Αντισυνταγματικά. Σαν Ελληνίδα, Μακεδόνισσα από καταγωγή και με ιδιότητα Ολυμπιονίκη, λυπάμαι που ενώ για χρόνια προσπαθούσα με τις οργανωτικές επιτροπές στις διεθνείς διοργανώσεις -με καθαρά προσωπική πρωτοβουλία- να προσδώσω οποιαδήποτε άλλη ονομασία αρμόζει στα Σκόπια, πέραν όποιας εμπεριείχε τη λέξη Μακεδονία, επίσημα πια, δεν μπορώ να το κάνω.
Αγωνίζομαι αποκλειστικά και μόνο για τη χώρα μας και όλους τους Έλληνες που τη νοιάζονται και την πονάνε. Όσοι δρουν με ασέβεια στην ιστορία, τους αγώνες, τους νεκρούς του τόπου και ενάντια στη λαϊκή επιθυμία, όπως συνέβη σήμερα, ζητώ ευγενικά να ΜΗ φωτογραφηθούν δίπλα μου σε ενδεχόμενες μεγάλες αθλητικές επιτυχίες στο μέλλον. Εκπροσωπώ τα ελληνικά χρώματα και οι επιτυχίες ανήκουν σε όσους αγαπούν την πατρίδα, έμπρακτα. Ελπίζω η δημοκρατία να μου δώσει τουλάχιστον αυτό το δικαίωμα… #betrayal».
Εθνική, υπερήφανη και θαρραλέα η δήλωση της νεαρής γυναίκας, που τίμησε και εξακολουθεί να τιμά την Πατρίδα της σε αγωνιστικούς χώρους και πεδία Βολής με το αγωνιστικό πιστόλι στο στιβαρό της χέρι. Η θέση της και το θάρρος της γνώμης που τη διακρίνει μιλάει στην καρδιά κάθε Έλληνα Πατριώτη. Είναι δίκαιη η απόφασή της και αναφέρεται σε συγκεκριμένους ανθρώπους και κόμματα, που θεωρεί κατά τη γνώμη της υπαίτιους Εθνικής συμφοράς. Συνειρμικά ο νους μου τρέχει στους τέσσερις Κορίνθιους βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, που δε έφτανε που έχουν ψηφίσει μέχρι σήμερα όλους τους εξοντωτικούς Νόμους των τελευταίων Μνημονίων υποθηκεύοντας τη ζωή μας για 99 χρόνια (πως τόλμησαν αλήθεια;), ήλθαν το περασμένο Σάββατο και για χάρη μιάς πρόσκαιρης εξουσίας έδωσαν με την ψήφο τους την άδεια και το δικαίωμα να επιβιώσει το κρατίδιο των Ιστοριοπειρατών Σλάβων σε βάρος της μελλοντικής ακεραιότητας της Ελλάδας.
Πως θα κυκλοφορούν ανάμεσά μας μετά από αυτήν τους την πράξη;

Δεν υπάρχουν σχόλια