Header Ads

Δ. Καμμένος : Σήμερα αισθάνομαι πραγματικά ανεξάρτητος Έλληνας


«Σήμερα αισθάνομαι έ­νας πραγματικά ανεξάρτη­τος Έλληνας» είπε ο Δημή­τρης Καμμένος λίγες ώρες μετά την υπερψήφιση της πρότασης μομφής προς την κυβέρνηση και την διαγρα­φή του από τους Ανεξάρτη­τους Έλληνες. 
Μιλώντας στην τηλεόρα­ση του ΣΚΑΪ ο κ. Καμμένος ανέφερε πως ουσιαστικά οι ΑΝΕΛ εξουσιοδότησαν την κυβέρνηση να δώσει το ό­νομα Μακεδονία στα Σκόπια και εξήγησε πως υπερψήφι­σε την πρόταση μομφής κα­θώς δεν ήθελε να ρίξει «ζα­ριά για την Μακεδονία» και ότι κανονικά σήμερα οι ση­μαίες θα έπρεπε να κυματί­ζουν μεσίστιες. Ο κ. Καμμέ­νος πρόσθεσε πως όσοι τον κατηγορούν για διαπλοκή υ­πογράμμισε πως η μόνη μό­νιμη διαπλοκή του είναι αυ­τή με τον Ελληνικό λαό. 
Ο κ. Καμμένος υπογράμ­μισε πως συζητήθηκε στην Κοινοβουλευτική Ομάδα των ΑΝΕΛ το ενδεχόμενο υ­ποβολής πρότασης μομφής κατά του Υπουργού Εξωτε­ρικών Νίκου Κοτζιά και τε­λικώς δεν πέρασε ως πρό­ταση, καθώς ως ΑΝΕΛ δεν είχαν τον χρόνο να συγκε­ντρωθούν 50 υπογραφές για την τυπική υποβολή. 
Αναφορικά με το ενδεχό­μενο σύμπραξης με τη Νέ­α Δημοκρατία ο κ. Καμμένος σημείωσε πως δεν υπάρχει δίαυλος επικοινωνίας με κα­νένα κόμμα, είναι στιγμές περισυλλογής και αυτό που προέχει είναι να προχωρή­σουν οι διαδικασίες παραί­τησής του από τη θέση του Αντιπροέδρου της Βουλής. 

Δεν υπάρχουν σχόλια