Header Ads

Ολοκληρώνονται σημαντικά έργα στα σύνορα Λεχαίου - Περιγιαλίου


Τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη στα σύνορα Λεχαίου - Περιγιαλίου επισκέφθηκαν σήμερα ο Δήμαρχος Κορινθίων κ. Αλέξανδρος Πνευματικός ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Χαράλαμπος Καμπούρης και ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας κ. Μπάμπης Κουλούκης.
Ο κ. Καμπούρης μίλησε για την κατασκευή ενός αρδευτικού τσιμενταύλακα που ήταν αίτημα των αγροτών της περιοχής και θα λύσει τα προβλήματα που υπήρχαν και ολοκλήρωσε λέγοντας πως η Δημοτική Αρχή δείχνει το ενδιαφέρον της στους αγρότες και στον αγώνα που κάνουν σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς που διανύουμε είτε αφορά την άρδευση είτε την αγροτική οδοποιία και είναι δύο θέματα που τους καίνε .
Ο κ. Δήμαρχος μίλησε για έργα ουσιαστικά και αναπτυξιακά και πως η Δημοτική παρεμβαίνει με έργα λύνοντας μικρά και μεγάλα προβλήματα αφού η περιοχή αυτή είναι πολύ μεγάλης σημασίας για τον Δήμο.
Ο σχεδιασμός είπε ο κ. Δήμαρχος είναι συγκεκριμένος και επανέλαβε την προσπάθεια που κάνει για να λυθεί κάποια στιγμή το φράγμα του Ασωπού που έχει καθυστερήσει πάνω από 4 χρόνια. Ο κ. δήμαρχος μίλησε για το έργο που υποσχέθηκε η δημοτική αρχή και έχει ξεκινήσει να υλοποιείται και αφορά την άρδευση των περιοχών Κορίνθου, Αρχαίας, Εξαμιλίων, Ξυλοκέριζας και Αρχαίας Κορίνθου.
Το νερό είναι βασικό αγαθό και παίζει καθοριστικό ρόλο στην διαμόρφωση του κόστους Παραγωγής είπε ο κ. δήμαρχος.

Δεν υπάρχουν σχόλια