Header Ads

Η ΔΙΩΞΗ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ : Αστυνομικά Δελτία Κορινθίας και άλλα...


Λουτράκι : Λιμενικοί «βούτηξαν» στην κυριολεξία 26χρονη μέσα από τη θάλασσα

Μια κοπέλα από τη Ρωσία, 26 ετών, έφυγε από το σπίτι της σε κακή ψυχολογική κατάσταση και την αναζητούσε η μητέρα της.
Οι αστυνομικοί του Α.Τ. Λουτρακίου στην κυριολεξία όργωσαν το Λουτράκι και τελικά την εντόπισαν στην παραλία του Λουτρακίου.
Η 26χρονη κοπέλα είχε μπει με τα ρούχα μέσα στη θάλασσα. Στο κάλεσμα των αστυνομικών και του ναυαγοσώστη να βγει έξω, δεν τους άκουσε.
Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες η 26χρονη κοπέλα ήταν σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση, φώναζε ,έκλαιγε και δεν έβγαινε έξω επ΄ουδενί.
Παρενέβη και το Λιμενικό. Οι Λιμενικοί μπήκαν στη θάλασσα με τα ρούχα για να τραβήξουν στη στεριά την 26χρονη.
Στη συνέχεια διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο Κορίνθου να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.


Πηγή : korinthostv



62χρονος υπερεκτίμησε τις δυνάμεις του και θέλησε να ανέβει τα 999 σκαλιά του κάστρου στο Παλαμήδι

Επιχείρηση της πυροσβεστικής και του ΕΚΑΒ στο κάστρο του Ναυπλίου Παλαμήδι για Ισπανό τουρίστα που λιποθύμησε σήμερα Κυριακή 3 Ιουνίου 2018.
Ένας 62χρονος τουρίστας από την Ισπανία υπερεκτίμησε τις δυνάμεις του και τις σωματικές του δυνατότητες και επιχείρησε να ανέβει τα 999 σκαλιά του μεσαιωνικού κάστρου.
Στη μέση της διαδρομής ο 62χρονος Ισπανός που συνοδευόταν από την γυναίκα του έχασε τις αισθήσεις του.
Άμεσα από τους αρχαιοφύλακες του κάστρου κλήθηκε το ΕΚΑΒ και η Πυροσβεστική όπου με 4 συνολικά άνδρες έσπευσαν στο σημείο για τις πρώτες βοήθειες.
Οι διασώστες του ΕΚΑΒ κατάφεραν και συνέφεραν τον τουρίστα και δεν χρειάστηκε η μεταφορά του με φορείο.

Ο Ισπανός ήταν μέλος γκρουπ τουριστών από μεγάλο κρουαζιερόπλοιο που βρίσκεται σήμερα αρόδο ανοιχτά του Ναυπλίου.


Συνελήφθη 25χρονος με μικροποσότητα κάνναβης στα Εξαμίλια


Συνελήφθη, την (3.6.2018) το βράδυ, στα Εξαμίλια, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Κορινθίας, 25χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου



Συνελήφθη 52χρονη :Ηλεκτροδοτούσε παράνομα το σπίτι της…


“Συνελήφθη σε τοπική κοινότητα του Δήμου Κορινθίων, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Κορινθίας, 52χρονη,γυναίκα γιατί όπως προέκυψε, ηλεκτροδοτούσε παράνομα την οικία της. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου”, αναφέρεται μεταξύ άλλων από την αστυνομία



Συνελήφθη 30χρονος Βούλγαρος στο Κιάτο γιατί εκκρεμούσε σε βάρος του ένταλμα σύλληψης για ληστεία


«Συνελήφθη, την Κυριακή 3 Ιουνίου 2018 το απόγευμα, στο Κιάτο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σικυωνίων, 30χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Βουλγαρίας, γιατί σύμφωνα με Αστυνομικό δελτίο συμβάντων εκκρεμούσε σε βάρος του Ένταλμα Σύλληψης του Ανακριτή Ναυπλίου, για ληστεία».



ΒΕΛΟ-ΒΟΧΑ:Συνελήφθη 41χρονος με χασίς και ο προμηθευτής του Πακιστανός


Σύμφωνα με Αστυνομικό δελτίο Συμβάντων συνελήφθη, την Παρασκευή 1 Ιουνίου 2018 τις πρώτες πρωινές ώρες, σετην τοπική κοινότητα Ζευγολατιού από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Κορινθίας, 41χρονος, γιατί κατείχε ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους -25,3- γραμμαρίων, η οποία κατασχέθηκε. Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα που διεξήχθη από το Αστυνομικό Τμήμα Βραχατίου, την παραπάνω ποσότητα κάνναβης, την προμηθεύτηκε ο 41χρονος από 32χρονο αλλοδαπό, υπήκοο Πακιστάν, ο οποίος εντοπίσθηκε λίγο αργότερα και συνελήφθη. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Βραχατίου.



Εξιχνιάστηκε υπόθεση κλοπής, που είχε διαπράξει ανήλικος τσιγγάνος στο Κιάτο μετά από πέντε χρόνια


Σύμφωνα με Αστυνομικό δελτίο συμβάντων εξιχνιάστηκε, ύστερα από μεθοδική έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Σικυωνίων, μία περίπτωση κλοπής σε Βιομηχανική Επιχείρηση του Πασίου, που είχε γίνει την 14.5.2014. Για την υπόθεση αυτή σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ανήλικου τσιγγάνου, για κλοπή, η οποία παραπέμφθηκε στη Δικαιοσύνη.



Tέσσερις ανήλικες έκλεψαν προϊόντα από φαρμακείο στου Αγίους Θεοδώρους


Συνελήφθησαν, την (4.6.2018) το μεσημέρι, στου Αγίους Θεοδώρους, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αγίων Θεοδώρων, τέσσερις ανήλικες ημεδαπές, γιατί λίγο νωρίτερα, μπήκαν σε φαρμακείο και αφαίρεσαν προϊόντα, τα οποία βρέθηκαν και αποδόθηκαν στην ιδιοκτήτρια του φαρμακείου. Επιπλέον, για την ίδια υπόθεση, συνελήφθη και μία 32χρονη ημεδαπή, για παραμέληση εποπτείας ανήλικο.

Δεν υπάρχουν σχόλια