Header Ads

Υπόψη Αρμοδίου Εισαγγελέως : «Μήπως οι δηλώσεις Δημάρχου Ι.Μπουτάρη Στοιχειοθετούν κατηγορία ρατσισμού και εξυβρίσεως νεκρών;»


Αρχαία Σικυών τη 23η Μαϊου 2018

Κύριε Διευθυντά,
Εις άρθρον της ΕΣΤΙΑΣ την 21-5-18 υπό τον τίτλον «Η δήλωσις Μπουτάρη που άναψε φωτιές», αναφέρεται ΣΥΣΣΩΜΗ η πολιτειακή και πολιτική ηγεσία της χώρας που κατεδίκασε με τον πλέον απερίφραστο τρόπο την πρωτοφανή επίθεση που εδέχθη ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης από άτομα που συμμετείχαν σε εκδήλωση μνήμης της γενοκτονίας των Ποντίων. Η «Εστία» καταδικάζει την επίθεση από όπου και αν προέρχεται …» Υμείς δε εις το άρθρον σας υπό τον τίτλον «Ηθικοί αυτουργοί των νέων άκρων» της 22-5-18 γράφετε δια το θέμα Μπουτάρη: «Η βία δεν είναι η απάντηση σε ανιστόρητες απόψεις. Η βία καθαγιάζει τις ανιστόρητες απόψεις. Η βία συκοφαντεί τις πατριωτικές αντιλήψεις». Συμφωνώ απολύτως με τας απόψεις σας περί βίας δεν πιστεύω όμως ότι κατ’ άλλον τρόπον ο Μπουτάρης θα αντιλαμβάνεται «την υποκρισία του», όπως σωστά σημειώνετε εν συνεχεία και την βρωμιά των δηλώσεών του προσθέτω εγώ.
Κατόπιν των ανωτέρω διερωτώμαι, που ήσαν «η πολιτειακή και πολιτική ηγεσία της χώρας και η Εστία η οποία καταδικάζει την επίθεση» όταν ο αναδειχθείς δις εις δήμαρχον της συμπρωτευούσης, από μία πλειοψηφία αφελών Μπουτάρης, προέβαινε εις τας βρωμεράς και υβριστικάς της μνήμης των σφαγιασθέντων υπό του Κεμάλ Ποντίων «χε…κα εάν ο Κεμάλ σκότωσε Έλληνες ή όχι ή οτιδήποτε άλλο»; Δεν τον ήκουσαν ότι εδήλωνε «οι Τούρκοι είναι αδέλφια μου, ότι είχε την πρόθεση να δώση το όνομα του δημίου του Ελληνισμού Μουσταφά Κεμάλ εις την οδόν ήτις διέρχεται προ της οικίας, εις την οποίαν υποτίθεται ότι εγεννήθη ο δήμιος, δεν επληροφορήθησαν ότι συνετάσσετο με τας απόψεις των Σκοπιανών; Διατί επί τόσον καιρό τον ηνέχθησαν και σήμερον καταδικάζουν αυτούς οι οποίοι δια της βίας αντέδρασαν;
Ο Μπουτάρης δια της όλης πολιτείας του απέδειξε ότι δεν έχει αντιληφθή ότι είναι δήμαρχος της συμπρωτευούσης της χώρας και της πρωτευούσης της μόνης ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ και ούτω καθίσταται επικίνδυνος. Αυτοί δε οι οποίοι εχρησιμοποίησαν βία εναντίον του είναι ΕΛΛΗΝΕΣ, κάτοικοι της ΜΙΑΣ και ΜΟΝΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ.
Περαίνων, δηλώ ότι δεν είμαι νομικός, δι’ό παρακαλώ τους αξιοτίμους κ.κ. Εισαγγελείς της Χώρας, όπως εξετάσωσι μήπως η απαξιωτική δήλωσις Μπουτάρη, δια τας χιλιάδας των κατακρεουγηθέντων υπό του Κεμάλ Ελληνοποντίων, στοιχειοθετή την κατηγορίαν εξυβρίσεως νεκρών.

Μετά τιμής
Ανδρέας Χρ. Ντάνος Αντισμήναρχος ε.α.

Δεν υπάρχουν σχόλια