Header Ads

Τα νέα Σχολεία της οργής…


Η Ελληνική κοινωνία παρακολουθεί εμβρόντητη επί μήνες τις ενέργειες του ανερμάτιστου και “Άνευ Εθνικών Περγαμηνών” τυπικών προσόντων για τη θέση του Υπουργού Παιδείας . Το παράδοξο είναι ότι από τα κόμματα της Αντιπολίτευσης δεν βλέπουν οι απλοί πολίτες κάποια στεντόρεια φωνή διαμαρτυρίας για τα τόσα ατοπήματα Εθνικού Μεταναστευτικού, Ελληνισμού, Ιστορικού, Παιδαγωγικού και άλλα. Αν τολμούσε να τοποθετήσει κάποιον παρόμοιο μία άλλη Κυβέρνηση στο Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, θα το είχαν κάψει το Υπουργείο συθέμελα οι κατά τα άλλα δραστήριοι συνδικαλιστές του χώρου.
Αλλάζουν τα βιβλία σύμφωνα με τις υποδείξεις των ΜΚΟ και Ιδρυμάτων Σόρος με την γνωστή οδηγία – κατεύθυνση Αφελληνισμού, Αποεθνοποίησης, Αποθρησκευτικοποίησης, Αγραμματοσύνης και δεν μιλάει κανένα κόμμα με δύναμη ψυχής, κανένας αρμόδιος φορέας, ούτε πνευματικός όπως η Ακαδημία Αθηνών, η Ιεραρχία της Εκκλησίας, ούτε οι συνδικαλιστικοί φορείς ΟΛΜΕ και ΕΛΜΕ, λές και όλα βαίνουν προς τη σωστή πορεία. Οι πάντες σιωπούν γενόμενοι συνυπαίτιοι για το έγκλημα, που συντελείται στην Πατρίδα μας. Τόση προδοσία Ιερών και Οσίων. Έτσι και πει κάποιος μία κριτική κουβέντα για τα πρωτοπαλίκαρα της Επιτροπής, που απεργάζεται τα προγράμματα με τον πλασματικό τίτλο “Εκσυγχρονιστικά”, κάηκε. Τον περνάνε γενεές δεκατέσσαρες.
Αυτές τις ημέρες, η ομάδα των αμφιβόλου πνευματικής θέλησης να οδηγήσει την Ελληνική Παιδεία σωστά σύμφωνα με το Σύνταγμα, εισάγει κενά δαιμόνια, που θυμίζουν άλλο “Παιδομάζωμα”. Δίνουν χρίσμα εκσυγχρονισμού στα νέα προγράμματα και τα Ολοήμερα Σχολεία με παραπειστικούς ισχυρισμούς για εκσυγχρονισμό της Παιδείας και των Σχολείων. Ακόμα και το Προνήπιο Σχολείο για παιδιά ηλικίας 4 ετών, έχει σκοπό την παντελή απομάκρυνση των παιδιών από την οικογένεια. Η πολυσυζητημένη μετατροπή του μαθήματος των Θρησκευτικών είναι πιο κοντά από ποτέ στην κατήχηση των χριστιανοπαίδων στην Νέα Κοσμοθεωρία της μαζοποίησης των λαών. Δεν θέλουν τα παιδιά να είναι υπό την επιρροή της Οικογένειας πολλές ώρες, αλλά κάτω από την Χιτλερική καθοδήγηση Άθεων και Εκπαιδευτικών οργάνων για γαλούχηση νέας γενιάς με ιδέες που θα τις φέρουν μία μία στα Σχολεία. Θα τους δώσουμε τη θηλιά να μας κρεμάσουν αδιαμαρτύρητα ;

Δεν υπάρχουν σχόλια