Header Ads

«Νίκες μέχρι τέλους» ζήτησε ο Χιμένεθ από τους παίκτες του

Νίκος Κιτσιγιάννης 2 Απρι­λίου 2018:

 Μπορεί η ΑΕΚ με τη χθεσινή νίκη της να αγκάλιασε το πρωτάθλημα για τα καλά, όμως ο Μανόλο Χιμένεθ δεν θέλει να δει τους παίκτες του να χαλα­ρώνουν. Μιας και ακόμα ο τίτ­λος δεν έχει εξασφαλιστεί μα­θηματικά, ενώ υπάρχει φυσικά και το κύπελλο. 
Ο Ισπανός τεχνικός μίλησε στους Κιτρινόμαυρους στη ση­μερινή προπόνηση στα Σπάτα, μοιράζοντας συγχαρητήρια για τη νίκη επί του Παναθηναϊκού και ζητώντας ανάλογη συνέχεια στα ματς που απομένουν. 
«Μπράβο που δείξατε την α­ποφασιστικότητα που έπρεπε για να πάρουμε τη νίκη. Ήταν ένα ματς που έπρεπε να κερ­δίσουμε και τα καταφέραμε. Εί­μαστε πλέον πολύ κοντά στον μεγάλο στόχο μας, όμως ακόμα δεν τον έχουν κατακτήσει. 
Θα συνεχίσουμε να κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, ώ­στε να πάρουμε τις νίκες που α­παιτούνται και να κατακτήσου­με το πρωτάθλημα. Πάμε να κλείσουμε τη σεζόν μόνο με νί­κες», είπε ο Χιμένεθ. 
Δύο προβλήματα. Χωρίς τους Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι και Νί­κλας Χουλτ πραγματοποιήθη­κε η χθεσινή προπόνηση της Α­ΕΚ στα Σπάτα, καθώς ο πρώτος ταλαιπωρείται από μια κάκωση του δεξιού ποδός και ο δεύτε­ρος από την διάσειση που υπέ­στη κατά τη διάρκεια του παιχνι­διού με τον Παναθηναϊκό. Και οι δύο παίκτες θα ακολουθήσουν χαλαρό πρόγραμμα μέχρι και τις διακοπές του Πάσχα, ανεβάζο­ντας στροφές σταδιακά. 

Δεν υπάρχουν σχόλια