Header Ads

Βγήκε η Απόφαση της ΕΠΟ για τον Αγώνα ΚΟΡΙΝΘΟΣ ΄06 - ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ


Κόρινθος, 29-03-2018 

Με ανάρτηση στην επίση­μη σελίδα της στο Facebook o Α.Σ. Κόρινθος 2006 ενημέρω­σε το φίλαθλο κοινό της Κο­ρίνθού και ευρύτερα της Κο­ρινθίας ότι η δευτεροβάθμια επιτροπή της ΕΠΟ συνεδρίασε και αποφάσισε την απόρριψη της Έφεσης – Ένστασης, που είχε καταθέσει εμπροθέσμως η διοίκηση του Συλλόγου κα­τά της απόφασης της αντίστοι­χης Επιτροπής της ΕΠΣ Κοριν­θίας, που είχε μηδενίσει μετά από ένσταση του ΠΑΣ ΚΟΡΙΝ­ΘΟΣ για αναμετάδοση του α­γώνα χωρίς άδεια, τον οποί­ον είχε κερδίσει ο ενιστάμενος γηπεδούχος Σύλλογος. 

Συγκεκριμένα αναφέρει: 
ΧΑΣΑΜΕ ΤΗΝ ΕΦΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΕΥΓΟΥΜΕ ΣΤΟ ΔΙΑΙΤΗΤΙ­ΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ 
Οφείλουμε δημόσια και υ­πεύθυνα να ενημερώσουμε τους φίλους της ομάδας, αλ­λά και όσους σέβονται την προ­σπάθεια που κάνουμε ότι. Αργά το μεσημέρι η αρμόδια επιτρο­πή εφέσεων στην οποία είχαμε προσφύγει εναντίον της πρωτό­δικης απόφασης της Ένωσης, η οποία μας μηδένισε στον αγώ­να Κόρινθος 06 - ΠΑΣ Κόρινθος εξέδωσε την απόφαση της. 
Σύμφωνα με αυτή δεν έγι­νε δεκτή η έφεση μας και πα­ρέμεινε η πρωτοβάθμια απόφα­ση σύμφωνα με την οποία ο α­γώνας στον οποίο νικήσαμε 3- 2 κατοχυρώθηκε 3-0 υπέρ του ΠΑΣ Κόρινθος. 
Η ομάδας ήδη ξεκίνησε την νομική διαδικασία και θα προ­σφύγει ενώπιον του διαιτητικού δικαστηρίου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια