Header Ads

ΚΙΑΤΟ : Οι δηλώσεις του Σταματόπουλου για τον Αλ. Πνευματικό, το νερό της Στυμφαλίας … και η γεώτρηση στα Μποζικά!

Δημοσιεύουμε ένα ενδιαφέρον άρθρο αναγνώστη για τις δηλώσεις που έκανε τελευταία ο δήμαρχος Σικυωνίων Σ. Σταματόπουλος για το νερό της Στυμφαλίας, την Κόρινθο και τον δήμαρχο Κορινθίων Αλ. Πνευματικό! Παράλληλα ο αναγνώστης κάνει αναφορά και για το θέμα της γεώτρησης στα Μποζικά η οποία έχει επίσης ενδιαφέρον!

Αναφέρει ο αναγνώστης:

«Προσπαθεί το τελευταίο χρονικό διάστημα ο δήμαρχος Σικυωνίων Σ. Σταματόπουλος, με λαϊκές συνελεύσεις που διοργανώνει στη Στυμφαλία, να πείσει τους Δημότες του Δήμου Σικυωνίων ότι ενδιαφέρεται για το θέμα του νερού στο δήμο και αφήνει αιχμές στο δήμο Κορινθίων και τον δήμαρχο Αλ. Πνευματικό!
Μάλιστα έφθασε στο σημείο να τους κατηγορεί για ανταποδοτικά που δεν έχει δώσει ο Δήμος Κορινθίων για το νερό που παίρνει, συμπληρώνοντας «ούτε ένα δάκρυ νερό ακόμα στην Κόρινθο»
Να μην ξεχνάμε ότι ο Δήμος Κορίνθου, σύμφωνα με πληροφορίες, πρόσφατα πήρε άδεια από την αρμόδια Υπηρεσία Υδάτων Πατρών, να αντλεί από 1,5 εκ. κυβικά νερό 10 εκ. κυβικά νερό το χρόνο, ενώ παράλληλα ο Δήμος Σικυωνίων ακόμα δεν έχει πάρει ούτε…. δάκρυ νερό από τη Στυμφαλία.
Τι να προσθέσει κάποιος σε όλα αυτά.
Παράλληλα, ενώ η Τοπική Κοινότητα Μποζικών και κατ επέκταση ο Δήμος Σικυωνίων, όπως τουλάχιστον ακούγεται, έχει όλες τις απαραίτητες αδειοδοτήσεις και την ιδιοκτησία της αρδευτικής γεώτρησης, στη θέση «Ασπροπόλια» Μποζικών, δεν γνωρίζουμε κατά πόσο φροντίζει για να κατοχυρώσει τα δικαιώματα του Δήμου από τον αρδευτικό σύλλογο Μποζικών που την διεκδικεί».
ΣΣ. Από ότι ακούμε για το τελευταίο θέμα (με την γεώτρηση στα Μποζικά) είναι σε εξέλιξη Δικαστική και Διοικητική έρευνα και ίσως σύντομα επανέλθουμε…
Επίσης ακούμε ότι …ίσως κάποιοι λογοδοτήσουν στη δικαιοσύνη για ψευδομαρτυρία στην υπόθεση με την γεώτρηση στα Μποζικά! Οι εξελίξεις αναμένεται να έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον…

Πηγή: Korinthannews

Δεν υπάρχουν σχόλια