Header Ads

Η Εθνική ομάδα επί της Αιγύπτου με 1-0

 Άρεσε η (ανανεωμένη) Ε­θνική στη βροχερή Ζυρίχη! Το αντιπροσωπευτικό μας συ­γκρότημα ήταν πολύ ανώτε­ρο και επικράτησε εύκολα 1- 0 της Αιγύπτου σε διεθνές φι­λικό στο Letzigrund’ Stadion, δείχνοντας πως η νέα φουρ­νιά των Ελλήνων ποδοσφαι­ριστών έχει φέρει και νέα αύ­ρα.
0 Σκίμπε διαφοροποίησε την ομάδα κατά τα 10/11 σε σχέση με το φιλικό κόντρα στην Ελβετία, διατηρώντας στο αρχικό σχήμα μόνο τον Δώνη. Από την πλευρά του, ο Εκτορ Ραούλ Κουπερ άφη­σε εκτός αρχικής εντεκάδας τον μεγάλο σταρ Σαλάχ αλλά και τους Ουάρνια (μπήκε στο 46’), Σικαμπάλα (μπήκε στο 80’). Ντεμπούτο με τη «γα­λανόλευκη» έκαναν ο Γιαν­νιώτης, αλλά και ο Μπάρκας που τον αντικατέστησε στο δεύτερο μέρος. Το γκολ της Εθνικής προήλθε από όμορ­φη συνεργασία των Τζιόλη, Χριστοδουλόπουλου, Μπα­κάκη και Καρέλη, που σκό­ραρε στο 30’, ενώ έξι λεπτά αργότερα ακυρώθηκε (λαν­θασμένα) ως οφσάιντ γκολ με εναέριο βολέ από πλάγι­α θέση -θύμισε Φαν Μπάστεν στον τελικό του Εuro 1988- του Σταφυλίδη. 
ΕΛΛΑΔΑ (Μίκαελ Σκί­μπε): Γιαννιώτης (46’ Μπάρ­κας). Σταφυλίδης (71’ Λυκο­γιάν-νης), Μπακάκης (89’ Το- ροσίδης), Παπαδόπου Τζα­βέλλας, Ταχτσίδης Κουρ­μπέλης), Τζιόλης, Δώνης (46’ΜπακασΓ στοδουλόπου­λος (65’ Γ νιώτας). Πέλκας. Καρέλης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια