Header Ads

ΚΟΡΙΝΘΟΣ 2006 - ΠΑΣ ΑΓ.ΓΙΩΡΓΗΣ : 4 -1

ΕΠΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ - Α΄ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Συνέχισε τις υψηλές πτή­σεις η αρμάδα των Δημήτρη και Σταύρου Μπινιάρη στο ΔΑΚ ΚΟΡΊΝΘΟΥ, αφού έκανε το 22 στα 22 με την νίκη επί του πολλά υποσχόμενου Α.Σ. ΄Α­γιος Γεώργιος με 4-1. Πολύ κα­λός αγώνας με τους γηπεδού­χους να μπαίνουν δυνατά και ποιοτικά όπως το συνηθίζουν, στο γήπεδο και στα πρώτα ε­φτά λεπτά είχαν ήδη δημι­ουργήσει δύο καλές ευκαιρίες για γκολ. Στο 8’ ο Τζανέτος με­τά την ωραία μπαλιά του Χρυ­σαφίδη άνοιξε το σκορ 1-0 με ένα ασύλληπτο σουτ. Η χαρά των γηπεδούχων όμως, δεν κράτησε για πολύ , αφού ένα λεπτό αργότερα ο Ξύδης διεκ­δίκησε παλικαρίσια προωθη­μένη μπαλιά συμπαίκτη του, έβαλε την μπάλα μπροστά α­πό αμυντκό και μετά από ένα ξέφρενο κυνηγητό σούταρε από κοντά ισοφαρίζοντας το σκορ σε 1-1. 
Οι γηπεδούχοι μετά την ι­σοφάριση δεν πτοήθηκαν. Α­ντίθετα, έδειξαν την καλή στό­φα παικτών με ομαδικό πνεύ­μα και αποτελεσματικότη­τα. Άρχισαν ένα ποδοσφαιρι­κό κρεσέντο χαμένων ευκαιρι­ών και το γκολ ήταν θέμα χρό­νου να έλθει, κάτι που πέτυ­χε ο Μανωλης Λύγκος στο 27’ με ένα πολύ ωραίο σουτ και έ­βαλε την ομάδα του στη θέση του οδηγού 2-1,που ήταν και σκορ ημιχρόνου. Με την έναρ­ξη του Β ‘ ημιχρόνου ο Τζανέ­τος πέτυχε το γκολ της αγωνι­στικής όταν στο 50’ με φοβε­ρό σουτ δεν άφησε περιθώρι­α αντίδρασης στον πολύ καλό Καλογέρη και το 3-1 χειροκρο­τήθηκε από ους φιλάθλους. 
Οι γηπεδούχοι συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό, δεν κράτη­σαν δυνάμεις εν όψει του τε­λικού κυπέλλου ΕΠΣΚ «ΣΠΥ­ΡΟΣ ΝΙΚΑΣ « , που θα γίνει την ερχόμενη Τετάρτη στο Θώδει­ο Στάδιο Λουτρακίου μεταξύ Πέλοπα Κιάτου και Κόρινθος 2006. Στρίμωξαν στο μισό του γηπέδου την Ομάδα του Αγίου Γεωργίου. κυνήγησαν το γκολ χάνοντας σωρεία ευκαιριών για γκολ, που δεν ...χάνονται. Έτσι φυσιολογικά ήρθε το 4-1 με τον Λύγκο στο 53’ που έμε­λε να είναι το τελικό σκορ. 
Μέχρι τη λήξη του αγώνα και οι δύο ομάδες ελεύθερες πια από οποιαδήποτε σκοπι­μότητα πρόσφεραν καλό πο­δοσφαιρικό θέαμα, αν και η διαφορά δυναμικότητας ήταν φανερή μεταξύ τους. Καλή και αξιόμαχη η ομάδα του Α­γίου Γιωργίου με νεαρούς κυ­ρίως παίκτες, που υπόσχονται πολλά. Έβαλε και λίγο ...δύ­σκολα στο γκολ της ισοφάρι­σης με την Κόρινθο 06, αλλά τουλάχιστον στον αγώνα αυ­τό δεν είχε λύσεις από τον πάγκο, αφού έλειπαν παίκτες που για διάφορους λόγους δεν μπορούσαν να προσφέ­ρουν τις υπηρεσίες τους. 
Ο ΔΙΑΙΤΗΤΉΣ Μιχ. Καρσιώ­της και οι ΒΟΗΘΟΙ του Γκότσης - Τριαντάφυλλος ήταν άριστοι σε όλες τιςγραμμές.

Α.Σ. ΚΟΡΙΝΘΟΣ 06:Σκούρτης, Γκουριώτης,Φίλης, Μαγγίνας (72’ Οικονόμου ), Σάντα, Λαζά­ρου (46’ Τριμπόνιας ), Τζανέ­τος, Μαυρέλης, Χατζησοφρω­νίου, Χρυσαφίδης (46’Αράπο­γλου ), Λύγκος (65’ Δημητρι­άδης ) . 

ΠΑΣ ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ :Καλογέ­ρης (85’Πανίλα), Sina, Στρού­μπας, Βελέντζας,Μπούφης, Α­σλάνογλου, Ξύδης, Βαραβέ­ρης, Δόσης (76’ λ.τ.Τσιλιγκί­ρης ), Παπαδόπουλος, Μπάρ­μπας. 

ΡΕΠΟΡΤΑΖ : ΒΑΣΙΛΗΣ ΔΕΛΗΣ 

Δεν υπάρχουν σχόλια