Header Ads

Για το δήμο Σικυωνίων και τη Δημοτική Αρχή

Θέσεις και Απόψεις

Όλοι σχεδόν οι πολίτες του Δήμου Σικυωνίων, θεωρούν ότι ο ιστορικός Δήμος βρίσκεται σε πλήρη απαξίωση και παρακμή σε όλα τα σοβαρά ζητήματα [νερό, ΧΥΤΑ, καθαριότητα, προστασία του περιβάλλοντος, περιποίηση κοινόχρηστων χώρων, κυκλοφοριακό, Τοπικές Κοινότητες κ.λ.π.] και το μόνο που απασχολεί τον επικεφαλής της Δημοτικής αρχής και το σύνολο σχεδόν των στελεχών της Δημοτικής αρχής είναι τα προσωπικά τους συμφέροντα.
-Η πολύπαθη πλατεία Ελευθερίας συνεχίζει να είναι στέκι των αθιγγάνων που τους συνοδεύουν τα αδέσποτα ζώα και τη χρησιμοποιούν για ζητιανιά, ξεκούραση, υπνωτήριο, τουαλέτα κ.λ.π.
-Αποτέλεσμα αυτής της κατάστασης είναι να έχουν απομακρυνθεί οι πολίτες από τη πλατεία Ελευθερίας και κυρίως τα μικρά παιδιά με τους γονείς τους, γιατί εν τω μεταξύ προκύπτουν και σοβαρά προβλήματα προστασίας της Δημόσια υγείας .
-Πέραν αυτού και οι επιχειρηματίες της περιοχής αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα.
-Δυστυχώς τα προβλήματα που δημιουργούν στη περιοχή οι αθίγγανοι συνεχίζονται και η Δημοτική αρχή παρουσιάζεται ανίκανη να τα λύσει, άλλωστε ο επικεφαλής της Δημοτικής αρχής τους κατονομάζει ευρωπαίους πολίτες. Προσωπικά δεν έχω καμία ρατσιστική διάθεση,
-Σήμερα 8-2-2018, μεγάλος αριθμός αθιγγάνων, έχουν κατέλαβαν το λιμάνι της πόλης και το μετέτρεψαν σε χώρο διασκέδασης και αναψυχής.
-Κατέβασαν ψησταριές από το πρωί, τρώνε, πίνουν και διασκεδάζουν χωρίς κανένας από τη Δημοτική αρχή να τους ενοχλεί.
-Να μη ξεχνάμε πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου, υπεύθυνος για το λιμάνι είναι ο επικεφαλής της δημοτικής αρχής Σταματόπουλος, που δεν άφησε κανένα αξίωμα για τους συνεργάτες του. Τα λόγια είναι περιττά, το μόνο που περιμένουν πλέον οι πολίτες είναι οι Δημοτικές εκλογές, για να απομακρύνουν από τον Δήμο Σικυωνίων την ανίκανη δημοτική αρχή.

ΝΙΚΟΣ ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ
ΠΡ. ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΗΜΟΥ ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ
ΤΗΛ. 6837056614

Δεν υπάρχουν σχόλια