Header Ads

Δήμαρχος Σικυωνίων: Στην Τελική Ευθεία τα Εργα Υδροδότησης του Κιάτου απο τις πηγές της Στυμφαλίας

Στην Υδροδότηση του Κιάτου από τα Νερά της Στυμφαλίας
 αναφέρθηκε ο Δήμαρχος Σικυωνίων Σπύρος Σταματόπουλος κατά την πρόσφατη επίσκεψη του Κυβερνητικού Κλιμακίου με τους δύο Γενικούς Γραμματείς του Υπουργείου Μεταφορών και Υποδομών  και τους τρεις Κυβερνητικούς βουλευτές του  Νομού Κορινθίας. Παίρνοντας το λόγο ο κ. Δήμαρχος έκανε μια αναφορά στο Ιστορικό της Υδροδότησης της πόλης του Κιάτου και των χωριών από τα νερά της Στυμφαλίας και τις ενέργειες που έχει κάνει η Δημοτική αρχή.
Επανέλαβε πως η Υδροδότηση είναι αξιόπιστη και ικανή μόνο από τις πηγές της Στυμφαλίας, και πως μέχρι σήμερα έχει υλοποιηθεί πάνω από το 50% του έργου. Όσο για την πατρότητα των έργων επανέλαβε πως τα έργα τα διεκδίκησε ο Δήμος και δεν τους τα χάρισε κανείς, αφού η ένταξη των έργων στο ΕΣΠΑ πάει συγκριτικά με βαθμολογίες.
ΤΑ ΕΡΓΑ: ΔΙΕΚΔΗΚΗΘΗΚΑΝ – ΔΙΕΚΔΗΚΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥ. ΑΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΟΤΗΤΑ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ, τόνισε. Τα έργα υδροδότησης από τη Στυμφαλία γίνονται από τους πολίτες, για τους πολίτες, με τους πολίτες.  Έκανε δε και ιδιαίτερη αναφορά στα Ικανά στελέχη, που έχει ο δήμος, τα οποία ανταποκρίνονται άμεσα… 
Επισήμανε, επίσης  ότι το Κιάτο θα πίνει πόσιμο νερό όλο τον χρόνο χωρίς διακοπές. Όσο για τα εμπόδια, που βάζουν κάποιοι με τις καταγγελίες τους, τους έστειλε το μήνυμα πως όσο και να προσπαθούν ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια